Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Який чоловік варить на вечерю, коли він хоче зробити найприємніший сюрприз

Не всі чоловіки знають, як зробити супи або випікати торти. Не думайте, що вони абсолютно безпорадні. В кінці вони здатні накрити таку «звичайну», яку ви подрібните на слину. І, крім того, є їжа, яка може бути смачно приготована чоловікам. Наприклад, шпіце-ванкінгй Він також називається льодом угорщині.

р.

Редакція "Сайт" У звичайному здоровому способу життя страви приготували смачні страви. Обмазка в олії, смажене м'ясо на вогні, пряні і жирні закуски, що переплітаються міцними напоями. Не кожен шлунок може впоратися з цим! Але що я пам'ятаю більшість цього жиру. Я мав знайти рецепт, який я поділився тут!

Сало з спеціями угорська. Я думаю, що я бачив, що ім'я кудись раніше. Він раптом здивився на мене, бо в нашому районному магазині восьмих, коли я ще був малюком, продаються подібні речі. Я не отримував смак, а що здивувати. Я особливо хотів зробити це!

Вам потрібно.
  • лосини
  • 4 ст.л. солі
  • 1.5 л води
  • 1 чашка міцно вирощеного чорного чаю
  • 1 ч.л. чорного перцю (земний)
  • 4 шт солодкого перцю
  • 1 ч.л. червоний морський перець
  • 1 ч.л. коріандра (земний)
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ч.л. км.
  • 1 ст.л. Айкі

Салон краси
  1. Тепер це технологія. Сало потрібно відварити, тому відварити воду в великій ємності, додати сіль, лавровий лист і ароматний перець. Повільно додайте чай і доведіть його до кипіння знову.

2. Нарізати жир в невеликих шматочках і покласти в окропу, довести його до кипіння знову і зробити найменший вогонь. Додайте жарку варту близько 20 хвилин.

3. В той час як льодяник бублінг в окропі, робити спеції. Змішайте разом чорний і червоний перець, коріандр і кмин, потім подрібніть все правильно в розчині. Потім додайте часник до нього і потріть його спеціями. Заключний дотик - додати Айкі. English, Українська, Français...

4. Взяти жир з нашої свинини і дайте охолонути. Ми можемо змочити з паперовим рушником, нам не потрібно зайвої вологи. Як ви повинні потерти інший теплий жир з отриманими спеціями, після чого оберніть кожен шматок окремо в харчовій фользі або пергаменті. Обгорніть все разом щільно рушником.

5. Тепер ми повинні чекати! Залиште кришку при кімнатній температурі 6 годин, потім перемістіть його в холодильник ще 10 годин. Увечері ви можете пообідати у вечір і пообідати в наступний день.

З редакційного офісу Сало угорщині відмінно поєднується з марками, свіжими зеленню та чорним хлібом грубого шліфування. І беконом Не сором'язливі про ароматизацію гірчиці або хрін. Обов'язково напишіть в коментарях про те, чи він був льодом до смаку і які інші спеції, на вашу думку, ви можете використовувати.

Салон краси Дуже смачно посміхається голодом і може послужити відмінну закуску перед основними стравами. Ви можете тримати шматочок готовим до лікування голодних друзів. Ось ще один чудовий спосіб приготувати жир в білоруській, також простий і смачний. Ми хочемо, щоб вам було приємно!