Що падає мама на ігровому майданчику, яка народила першу дитину з п'ятдесят років

Багато хто радять відкласти народження дитини до часу, коли життя поселиться, ви знайдете хорошу роботу і повністю зрозуміти себе і ваші бажання. Проте, деякі люди згадують, що після того, як все це, жінка буде дуже незвично змінити її життя і вона може пошкодити її рішення. Життя після народження дитини може придбати гіркий смак.

Подруга нещодавно розповіла про історію сестри Ані. вона 38 років і тільки подарувала їй першу дитину. Звісно, вагітність непросто для жінки. Мій син народився відмінно здоровий. Його матір любить його, але його п'ятдесят років чоловік змінив. Не знаю, як поводитися.

Чоловік боїться піти на майданчик з сином. Так, що будуть сусіди думають, бо у віці дідів вже з онуками, і він має невеликий син. У першу чергу, Алла приділяв мало уваги своїй поведінці чоловіка, але зараз вона почала серйозно зануритися її. Після того, що батько любляча виявиться з людини, яка не хоче стояти навіть на вулиці коляскою?

Неважко для Анни. Весь рутин тепер повністю змінився. вона сучасна жінка, любитель походу в кіно і ходьба з друзями. Я пішов в тренажерний зал тричі на тиждень. І тепер немає часу на все це, і чоловік і дитина взагалі не допомагають. Будь-який не хоче запитати родичів за допомогою, вона дуже горда.

Чи варто народитися після 30? У цьому випадку все дуже індивідуально. Для деяких жінок тільки в цьому віці приходить бажання мати дитину. І тут з'являються ресурси. Не всі юні наречені мають родичів, які можуть допомогти фінансово або навіть малюкам. Я впевнений, що Помаранчева ставка на 20 з дитиною в руках Зараз багато. І це не дивний. Нерідко це страх виникає на тлі занадто яскравих справ від життя. Наприклад, мама дівчини підняла свою себе і всі труднощі знизилися на її плечі.

Не дивно, що багато людей не хочуть взяти ризики і продовжувати свої дослідження або кар’єри до 25 років. Важливо пам'ятати, що ця стратегія також може мати свої недоліки. Чи можна змінити життя після 35 років встановлених звичок? Звісно, любов до дитини над усім іншим і ви будете неймовірно щасливі бачити це маленьке диво. Але ви повинні думати про себе...