Чому молоді переселенці просять надсилати і принести в США крем "Геронтол"

Моя мама любить винахідити незвичайне застосування для косметики. Її остання жертва був "Геролтол" - крем для обличчяй Я повинен визнати, що я лікував його здоровою відміткою скептизму, оскільки продукт досить бюджетний. Але я хотів знати, що він був. І звичайно, як це можна використовувати? Я хочу поділитися цікавими відкриттями!

Р

"Геролтол" - крем для обличчя "Геролтол" релізи Відомий російський косметичний завод "Свобода"й Довгий час крем заробив неоднозначну репутацію. Хтось дуже задоволений ефектом, і хтось не схожий на інструмент. Більш того, в Інтернеті можна знайти фото відгуки, де дівчата і жінки показують алергічну реакцію на цей продукт.

Мар 28 2014 в 12:21 PDT

У будь-якому випадку, ми не зможемо надати неоднозначну оцінку цього крему. Але розповісти про свій склад і способи застосування легко. По-перше, Gerontol підходить виключно для сухої шкіри. Це досить жирний крем, робота якого полягає в тому, щоб Зволоженняй

По-друге, засіб простийй Разом з іншими компонентами вона включає в себе мінеральну, оливкову олію, ланоліну та оротичну кислоту. Останній відповідає за боротьбу вікових проявів на шкірі обличчя.

Як використовувати Gerontol Не всі люблять цей крем, тому що він робить шкіру важче. Однак не можна використовувати для його призначення. Наприклад, один з найбільш незвичайних способів -- видаленняй Тепер особливо доречні яскраві товсті матові помада, які іноді дуже важко позбутися від.

4441654

й Просто покладіть товстий шар «Геронцхол» на губи. Потім почекайте пару хвилин і видаліть всі залишки помади з бавовняним диском або серветкою. Крем не тільки очищить губи, але і зволожує і живить їх. В результаті губи стануть м'якимий

Манікюр Якщо ви робите класичний обрізний манікюр самостійно, зберігайте незвичайний життєвий хак. Спробуйте не запарити руки, але щедро нанести крем на кутикулу. Після 10 хвилин можна акуратно перенести кутикулу помаранчевою паличкою. По-справжньому. шкіра стане більш гнучкою і еластичноюй

й Безкоштовно До речі, цей метод може бути покращений. Після нанесення крему покласти поліетиленові рукавички на руки. Потім помістіть руки в лазні теплою водою. Дякую. крем швидше і краще всмоктується в кутикулуІ вона буде навіть м'якше.

Чим старша жінка, тим більше уваги вона сплачує шиї та шиїй Вони особливо потребують зволоження і ретельного догляду. Не варто забувати про дорогі салони. Досить повторити просте лікування домашнього спа-само від часу.

Вам потрібно. крем "Gerontol", вода, алое гель і неткана серветкай Змішайте потрібну кількість води і алое (1:1), а потім замочити в суміші серветку. Далі помістіть серветку навколо шиї і області шиї.

Тепер найприємніша частина: лежить 10-15 хвилин, спостерігаючи вологістю маски. Якщо ви бачите, що серветка висихає, змочіть її трохи водою. Потім зніміть серветку і відразу Покладіть хороший шар крему на шкірі.й Тепер знову почекайте 10-15 хвилин і опустіть залишилися кошти з сухою серветкою. Дядько!

Я дивлюся, якщо ви використовуєте його. Крем для обличчя Gerontol? Вам подобається цей косметичний засіб? Ми вдячні за детальний відгук у коментарях. Чекаємо Вас!