Чому потрібно сказати про молитву Івана Кростадта 1 листопада і що запитати його

1 листопада православні віруючі святкують День народження дорогого батька Івана Кроштадта. Багато людей святкують це свято як день народження хорошого друга або близького родича. З ім'ям батька, пов'язаного таким чином, що не можна описувати за словами. Молитва Івана Кростадта може затишати серце навіть у найсвіжіші дні.



Редакція "Сайт" Він каже нам, що Джон Кронштадт був і чому він так коханий віруючих. Наприкінці статті ви знайдете молитву, яку можна прочитати на День Священства.

Святий правед Іван народився 1 листопада в с. Сура. Сім'я святого була бідною, але глибоко релігійною. Хлопець народився слабкий. Подумавши, що він не жив довго, його батьки відразу закріпив його і назвав його Джоном. Після цього дитина почала рости і рости. Не дивлячись на те, що його дитинство було бідним в матеріальних умовах, його батьки виявляли йому всю багатство віри.

Коли хлопчик був 9 років, він був прийнятий до Архангельської парафії. Він був важким для нього, щоб бути лейтом, але хлопець молився дилігентно до Бога і просить його захист. Господи слухали молитви, а благодаті переповнили його. Як сказав він: «Нездатно вівся від очей.» З тих пір навчання було легко для нього.



Для геніальних досягнень у навчанні після школи він був прийнятий до Академії Санкт-Петербурга. Молода людина продовжила вивчати дилігентно, допомогло мамі і продовжував молитися на дилігентно день після дня. Після закінчення Академії, він був священиком і призначений священиком Андріївського собору в місті Кронштадт.

р.

З першого дня після координації, батько Іван дав себе цілком до служіння. Він вирішив присвятити своє життя Богу. Він жив з дружиною, як брат і сестра, і залишився чистою незайманою для відпочинку свого життя. Він ніколи не припинив молитися на день.

Він навчив людей вірного життя, допомагав тим, хто потребує, і проповідував слово Господнього дня. Не обмежувалася його старанністю. Хто навіть сміхався на нього, з огляду на його Проте, він постійно продовжив свою подорож. Іноді, прийшовши до бідної сім'ї і побачивши бідність, він сам пішов в магазин або в аптеку для лікаря.

Батько навчив дітей. Діти прикрашають його, так само, як він прикрашав їх. Він завжди став для них, допомагав і спробував передати всі свої знання. Всім, хто знав його особисто, запам'ятовував йому все своє життя. Він був неординарним чоловіком, він може бути вірним у людей.



Молитва Отця Івана була надзвичайно міцною. Він був відомий як дивний працівник. Люди почали розблокувати річку і попросити допомогу. Він особисто молився за кожного заявника. І є лише неймовірна кількість оповідань про те, як навіть найнадійніша людина відновилася завдяки молитві Отця Івана.

Багато грошей пропускають через руки Отця Івана. Але він ніколи не зацікавився ними. Одна рука отримує, інший відразу дає. У 1882 році в Кронштадті було відкрито «Будинок старанності». У храмі була церква, школа для хлопчиків та дівчат, притулок для дітей-сиріт, лікарня, притулок та різноманітних майстерень. Поганий може заробити, і в притулку, щоб отримати притулок.



На березі бухти була побудована рятувальна станція. У своїй батьківщині він побудував красивий храм. Важко описати всі хороші речі, які він зробив у своєму житті. Саме тому вірний і поважати його.

День народження святого - це день, коли ви можете попросити його за допомогою і допиту. Молитва Івана Кростадта на цей день обов'язково обов'язкове. Побачити Бога, і він запитатиме Господа. Вже після своєї правої смерті батько реагує на молитви всіх, хто просить.



Молитва Івана Кронштадта, «Для Бога, Божого батька Івана!» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. З цих грішних пристрастей перезбавляють і присвячуються масою, накази Божого нехтують, подарують серцем і сльозами зіткнення не приносили, з цієї причини я гідний розмежування з безліччю носок і носок.

Але ви, право Отець, має велику сміливість до Господа і співчуття для ваших сусідів, маючи, молитися Всеспокійному Господі, що Він може спробувати Його милосердя на нас і перенести наші нерівності, не знищить нас заради, але дасть нам час для пентенсії рясно.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми також молимося вам, праведним батьком, для церкви наших Святих до кінця віку підтвердженого існування, але до нашої батьківщини запитайте про мир і благополуччя у праведності Бога і збереження від усіх злаків, щоб наші народи, Боже, зберігають в єдності віри і в усіх добрих і чистоти, в бульба духовних братств, субриетії і гармонії, свідчать: З нами! Ми живемо, і ми рухаємось, і ми, і ми будемо залишатися назавжди. Амен.



Ми щиро віримо, що Бог послухає вашу молитву і виконайте всі ваші запити. Головне - молитися з усім серцем і попросити найбільш секрет.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное