28
Чому не можна засвоювати її під час приготування супу і потрібно переконатися, що він не закипається
З дитинства ми сказали, що супи дуже корисні. І це дійсно є. І зробити щоденне харчування не тільки корисним і поживним, але і дуже смачним, я раджу приготувати цю ароматну дієту. крем-суп з грибами.
Суп з грибами осені, лісу та затишку. Навіть якщо в будинку немає однієї лісової гриби, але тільки гриби, можна легко зробити смачний суп з грибами. Не забудьте про вершки, додають особливу ніжність супу.
Вершковий суп з грибами Сьогодні видання "Сайт" Поділіться інструкціями приготування найсмачнішихгриб-суп З вершками і обробленим сиром. Простий, швидкий і смачний рецепт!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити польський грибний суп з молоком. Це часто подається в польських ресторанах. І можна легко повторити цю страву в домашніх умовах.
Запах і смак цього кремового гриб-суп Він підкорить навіть вишуканий гурман! Я впевнений, що його смак не забутий вашої сім'ї найближчим часом. Свіжі зелені додадуть кольору і переваги в блюдо. Ви можете подавати тріщини замість хліба.
Суп з грибами осені, лісу та затишку. Навіть якщо в будинку немає однієї лісової гриби, але тільки гриби, можна легко зробити смачний суп з грибами. Не забудьте про вершки, додають особливу ніжність супу.
Вершковий суп з грибами Сьогодні видання "Сайт" Поділіться інструкціями приготування найсмачнішихгриб-суп З вершками і обробленим сиром. Простий, швидкий і смачний рецепт!
інгредієнти
- 2 картопля
- 300 г грибів
- 1 морква
- 100г плавлений сир
- 1 ст.л. рослинної олії
- 100мл кремовий
- 1 цибулина
- 2.5 л води
- 2 лаврові листки
- трава
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Залити воду в каструлю і покласти її на вогонь. Потім промийте і очистіть картоплю. Наріжте картопля невеликими шматочками і потім залийте їх в окропу. Прогулянка по 10 хвилин.
- Гриби також промивають, очищають і нарізають на середні шматки. Обсмажуємо гриби трохи в олії, а потім додаємо гриби до картоплі. Готуємо ще 5-7 хвилин.
- Тепер переходимо на обсмаження. Промийте цибулю і моркву, моркву натрію. Зріжте цибулю півкільцями. На сковороді нагрівають рослинним маслом пасерують овочі до м'якого. Потім посипаємо обсмаженим в супі.
- Виріжте плавлений сир невеликими шматочками. Додайте його в суп. Перемішайте постійно до розчинення сиру, а потім залийте вершки. Наприкінці додайте сіль і чорний перець за смаком, лавровий лист.
- Це, гриб-суп готовий. При подачі посипань з подрібненою зеленню можна також додати тріщини і приправи трави провенкаль.
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити польський грибний суп з молоком. Це часто подається в польських ресторанах. І можна легко повторити цю страву в домашніх умовах.
Запах і смак цього кремового гриб-суп Він підкорить навіть вишуканий гурман! Я впевнений, що його смак не забутий вашої сім'ї найближчим часом. Свіжі зелені додадуть кольору і переваги в блюдо. Ви можете подавати тріщини замість хліба.
Що сказати мати-в-право, який хоче продати квартиру так вона може переїхати в інше місто
Салат, після якого гості точно не зателефонують господині стиглі і інепти