Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Інструмент після якого кухонні рушники будуть сяючі білі без кипіння

Як відбілити кухонні рушники будинку? Щоб бути білим, без місця, як ви? попросила мене другу на телефоні. Не знаю, що я маю свого роду хлопця, який використовує рушники і начинки. кухонний текстильАле кидати ці корисні речі в господарстві після невеликого забруднення вважається відпрацьованим.

Моя мама і бабуся завжди пердят з окропом. Але я лази господиня, я не люблю зайві смузі. Не дуже багато часу, але хочу подарувати їй кохану. Що я збираюся говорити про сьогодні дійсно чарівний. І не дайте соняшникову олію, як ви, так і праву реакцію. Мама не може вірити, що я навіть не відварююся.

Габаритний зображення

Як відбілити кухонні рушники в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Увійти пердятй Не залишайтеся на місці!

р.

Вам потрібно.
  • 5 л води
  • Кошик
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 3 ст.л. будь-якого відбілювача
  • 4 ст.л. прального засобу

р.

Прогрес роботи
  1. Варити воду в чайник і потім залити в басейн, чашу або відро. Дивитися те, що ви захочете.
  2. Додайте рослинне масло, порошок і відбілювач до води. Дрібно перемішати, а потім додати рушник і інші кришки кухні, які потрібно відбілити. Нехай текстиль охолоджують прямо в басейні.
  3. Дуже зручно розмістити рушники на ніч, а вранці вже вийняти рушники без забруднення.
  4. Промийте рушники вручну або, якщо ви не хочете, щоб мене навколо, ви можете скористатися машиною. Тільки в цьому випадку використовуйте порошок, який підходить для пральної машини.
  5. Чисті рушники змивають сухим.
  6. Все мудрість! Дуже зручно, це не так?

Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як відбілити ніжну білизну мережива в домашніх умовах. Але ще краще, ці методи можна використовувати для запобігання появи жовтості!

Тепер ви знаєте, як пердят У домашніх умовах, так що ваш кухонний текстильний помічник блиск білого кольору. Довірте мене, цей метод працює 100%. Я не знаю, що тут працює магія, але будь-які плями, навіть дуже старі.

Спробуйте і подивіться на себе.