Тест, який пройде без осаду для тих, хто 4LCG3NM3R, абсолютно не боїться

Навіть невеликі когнітивні порушення можуть вказувати на початковий етап хвороби Альцгеймера (AD). Визначте їх на ранній стадії, щоб побачити лікаря вчасно і продовжити якість життя людини без наслідків пам'яті і спілкування допоможе когнітивний тест.

Р

Текст на малюнку нижче дивиться більше як секретний cipher або головоломки. Але мозок здорової людини справляється з заміною цифр без труднощів. Але на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера це набагато складніше зробити.

Якщо ви не можете прочитати його, спробуйте слідувати шаблонам. Наприклад, номер 4 схожий на "А", 7 - до "Т", 6 - до "Б". Після цього цифри та листи будуть відчуватися.

8 02IN L37NI 23NI I N46LU24L H4 Beach3, K4K 283 238OKI IG94L H4 P3SK3, вони 20LG0 79U2ILIS, C790Y P3SCH4 34MOK з 64 SK9Y7 P90X024MI і M0S74MI. K0G24 ЇЇ ВИДАЛИ LAUGH3 Z4K4NCHI84LI, P9ISHL4 80LN4 і 9439USHL4 34MOK 8 KUCHU P3SK4 і P3NI. I'm 2UM4L, CH70 P0SL3 74KS7494NI 2380ChK 34PL4CHU7, H0 8M3S70 E70G0 0NI P06ZH4LI на пляжі, SM3YAS і IG94YA, і N4CH4LI C790I7 в 29GZ4MOK.

Я зрозумів, що 70 отримав 60000 U90K; ми отримали багато 893M3NI N4SHI3Y LI3NI C790IM CH70-LI60, але KOG24 P03ZH3 80LN4 34X0I7 74K 24L3K0, CH70 3rd U2437C 8S3 9439USH7b, 0S74Y7X 70USH64, LU608 і P98JA34N07, і 9097, 7407, 9097, 3407, 3407, 3407, 9097, 3407.

Необхідно швидко визначити, який кількість пропущено. Це вимагає уваги і концентрації, які значно знижуються у пацієнтів з АД.

Ще один тестовий варіант - знайти виняток в кількості ідентичних знаків.

305290, Україна

Такі фотографії використовуються для тренування когнітивних здібностей і визначення початкових ознак дементії. Надійність такого тесту досить низька, але якщо більшість прихованих предметів були швидко знайдені, то Альцгеймер не є небезпекою.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Хвороба Альцгеймера - це захворювання, пов'язане з функціонуванням мозку, і ось невеликий тест, щоб перевірити, чи працює мозок нормально. На малюнку зображені метелики, бат, повітряна куля, кулька ниток і качка. Спробуйте знайти їх. Розробники цього тесту попереджають, що якщо ви не знайшли нічого, це означає, що ви старий і мати проблеми мозку. Якщо ви можете знайти тільки один об'єкт, це означає, що ви починаєте мати вікові зміни у вашому мозку. Ви можете бути впевнені, що все добре, якщо ви знайдете два елементи. Якщо ви знайдете всі три, ви дуже здорові. Я чекаю відповіді в коментарях. #test #test #test кожен день #психологія #alzmeiger #testalzheimer #test description #mystery #gues

Опубліковано Галина До Розаріо (@recipes_by_halinka) 5 травня 2020 в 12:49 PDT

Пацієнту запрошують малювати годинниковий щоденник і вказати час на ньому стрілками. З початковими ознаками BA з виконанням такого простого завдання першого погляду можливі труднощі.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

ПАНКІОНАТИ ДЛЯ ЕЛЕВІЗОВАНИХ ЛЮДЕЙ, ФРІЕНДІВ ТА ІНВАЛІДІВ «Мої сім'ї» в Уфа, 2662997 89373346572, www.pansion-ufa.ru Простора і водночас затишна PANCIONATES "Моя сім'я": #Tooth пансіонат і #8MartaPANCE для літніх гостей. Похилого віку, небайдужих і нерухомих людей, з власними подіями, розмовами, смішними історіями, дружніми і близькими відносинами. У будь-який час є менші числа для інтровертів, які повинні бути в змозі змінитися. Є багато цікавих номерів - є багато спілкування і жартів. Незалежно від приміщення, персонал «Мої сім'ї» постійно виглядає після орендарів, допомагає в будь-яких питаннях. Смачна кухня з поживними стравами. Працівники подбають про збалансоване меню, адаптують порції до конкретного шлунково-кишкового тракту. Будинки для літніх людей оточені свіжою зеленою зоною - приємно ходити, грати, соціалізувати, просто сидіти і насолоджуватися природою. #Nurses "Моя сім'я" допоможе регулярно відпочивати зовні, показати помірну #активність, пройти, якщо це можливо - для підтримки організму в здоровий активний стан. Старший співробітник пансіонату «Моя сім'я» вивчає кожен гість щодня, а також заходи та монітори показників здоров'я. Співробітники пансіонату «Моя родина» контролюють надходження ліків. Крім того, наші гості надають підтримку та своєчасну допомогу. #школа #символ #символ #символ #симулятор #симулятор #симулятор #симулятор #симулятор #симфонія #симулятор #симулятор #симулятор #симулятор

Публікація від Boarding House для літніх - Ufa (@pansionat_ufa102) 6 лютого 2020 в 6:41 PST

У 2012 році фахівці Арізона розробили спеціальний когнітивний тест. У 90% всіх випадків можна виявити пам'ять і розлади свідомості на ранніх стадіях. Досить тільки відповісти на питання і написати відповідну кількість точок в блокноті.

317218

1. Чи є хтось поруч з вами проблеми пам'яті? Так - 1, немає - 0.
  2. Якщо так, то це було кілька років тому? Так - 1, немає - 0.
  3. Як твоїй коханій людині повторити те ж саме питання або виразити те ж саме те ж саме кілька разів протягом дня? Так, 2, немає, 0.
  4. Чи забув він про призначення або події? Так - 1, немає - 0.
  5. Чи кладуть речі в незвичайних місцях більше одного разу на місяць? Так - 1, немає - 0.
  6. Чи є хто-небудь підозрювати, що вони ховаються або викрадення його речей, коли вони не можуть їх знайти? Так - 1, немає - 0.
  7. Ви часто не пам'ятаєте день тижня, місяць, рік? Так, 2, немає, 0.
  8. Чи існує проблема з орієнтацією в незнайомому місці? Так - 1, немає - 0.
  9. Чи є ще більш відволікаючи за межі будинку, коли подорожуєте? Так - 1, немає - 0.
Питання визначення пізнавального порушення Чи виникають проблеми при підрахунку змін в магазині? Так - 1, немає - 0. Чи існують проблеми з виплатою рахунків або фінансовими операціями? Так, 2, немає, 0. Чи забув він приймати ліки? У той час, коли він не міг пам'ятати, що він вже взяв ліки. Так - 1, немає - 0. Чи є проблеми з водінням? Так - 1, немає - 0. Чи існують будь-які труднощі при використанні побутової техніки, телефону, дистанційного телебачення? Так - 1, немає - 0. Чи має він клопотання про будинкову роботу? Так - 1, немає - 0. Чи втратив інтерес до своїх звичайних хобі? Так - 1, немає - 0. Чи може ваша кохана людина втратила на знайомій території (наприклад, біля свого будинку)? Так, 2, немає 0. Чи втратите ваше почуття напрямку? Так - 1, немає - 0. Чи можливо, що кохана людина не тільки забуває імен, але і не може пам'ятати правильне слово? Так - 1, немає - 0. Чи відповідає Вашим друзям або родичам? Так, 2, немає 0. Чи знає він? Так, 2, немає 0.

На малюнку нижче 5 вказується відсутність значних пізнавальних проблем. Оцінка 5 до 14 вказує на наявність м’яких когнітивних порушень, які краще обговорюються з лікарем. А рахунок вище 14 вимагає невідкладної допомоги.

Когнітивний тест допомагає виявити проблему вчасно і, не витрачаючи часу, щоб допомогти близьким. Після всього, тільки раннє лікування дає можливість уповільнити хворобу.