Навіть невеликі когнітивні порушення можуть вказувати на початковий етап хвороби Альцгеймера (AD). Визначте їх на ранній стадії, щоб побачити лікаря вчасно і продовжити якість життя людини без наслідків пам'яті і спілкування допоможе когнітивний тест.

Р
Текст на малюнку нижче дивиться більше як секретний cipher або головоломки. Але мозок здорової людини справляється з заміною цифр без труднощів. Але на ранніх стадіях хвороби Альцгеймера це набагато складніше зробити.
Якщо ви не можете прочитати його, спробуйте слідувати шаблонам. Наприклад, номер 4 схожий на "А", 7 - до "Т", 6 - до "Б". Після цього цифри та листи будуть відчуватися.
8 02IN L37NI 23NI I N46LU24L H4 Beach3, K4K 283 238OKI IG94L H4 P3SK3, вони 20LG0 79U2ILIS, C790Y P3SCH4 34MOK з 64 SK9Y7 P90X024MI і M0S74MI. K0G24 ЇЇ ВИДАЛИ LAUGH3 Z4K4NCHI84LI, P9ISHL4 80LN4 і 9439USHL4 34MOK 8 KUCHU P3SK4 і P3NI. I'm 2UM4L, CH70 P0SL3 74KS7494NI 2380ChK 34PL4CHU7, H0 8M3S70 E70G0 0NI P06ZH4LI на пляжі, SM3YAS і IG94YA, і N4CH4LI C790I7 в 29GZ4MOK.
Я зрозумів, що 70 отримав 60000 U90K; ми отримали багато 893M3NI N4SHI3Y LI3NI C790IM CH70-LI60, але KOG24 P03ZH3 80LN4 34X0I7 74K 24L3K0, CH70 3rd U2437C 8S3 9439USH7b, 0S74Y7X 70USH64, LU608 і P98JA34N07, і 9097, 7407, 9097, 3407, 3407, 3407, 9097, 3407.
Необхідно швидко визначити, який кількість пропущено. Це вимагає уваги і концентрації, які значно знижуються у пацієнтів з АД.
Ще один тестовий варіант - знайти виняток в кількості ідентичних знаків.
305290, Україна
Такі фотографії використовуються для тренування когнітивних здібностей і визначення початкових ознак дементії. Надійність такого тесту досить низька, але якщо більшість прихованих предметів були швидко знайдені, то Альцгеймер не є небезпекою.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Хвороба Альцгеймера - це захворювання, пов'язане з функціонуванням мозку, і ось невеликий тест, щоб перевірити, чи працює мозок нормально. На малюнку зображені метелики, бат, повітряна куля, кулька ниток і качка. Спробуйте знайти їх. Розробники цього тесту попереджають, що якщо ви не знайшли нічого, це означає, що ви старий і мати проблеми мозку. Якщо ви можете знайти тільки один об'єкт, це означає, що ви починаєте мати вікові зміни у вашому мозку. Ви можете бути впевнені, що все добре, якщо ви знайдете два елементи. Якщо ви знайдете всі три, ви дуже здорові. Я чекаю відповіді в коментарях. #test #test #test кожен день #психологія #alzmeiger #testalzheimer #test description #mystery #gues
Опубліковано Галина До Розаріо (@recipes_by_halinka) 5 травня 2020 в 12:49 PDT
Пацієнту запрошують малювати годинниковий щоденник і вказати час на ньому стрілками. З початковими ознаками BA з виконанням такого простого завдання першого погляду можливі труднощі.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
ПАНКІОНАТИ ДЛЯ ЕЛЕВІЗОВАНИХ ЛЮДЕЙ, ФРІЕНДІВ ТА ІНВАЛІДІВ «Мої сім'ї» в Уфа, 2662997 89373346572, www.pansion-ufa.ru Простора і водночас затишна PANCIONATES "Моя сім'я": #Tooth пансіонат і #8MartaPANCE для літніх гостей. Похилого віку, небайдужих і нерухомих людей, з власними подіями, розмовами, смішними історіями, дружніми і близькими відносинами. У будь-який час є менші числа для інтровертів, які повинні бути в змозі змінитися. Є багато цікавих номерів - є багато спілкування і жартів. Незалежно від приміщення, персонал «Мої сім'ї» постійно виглядає після орендарів, допомагає в будь-яких питаннях. Смачна кухня з поживними стравами. Працівники подбають про збалансоване меню, адаптують порції до конкретного шлунково-кишкового тракту. Будинки для літніх людей оточені свіжою зеленою зоною - приємно ходити, грати, соціалізувати, просто сидіти і насолоджуватися природою. #Nurses "Моя сім'я" допоможе регулярно відпочивати зовні, показати помірну #активність, пройти, якщо це можливо - для підтримки організму в здоровий активний стан. Старший співробітник пансіонату «Моя сім'я» вивчає кожен гість щодня, а також заходи та монітори показників здоров'я. Співробітники пансіонату «Моя родина» контролюють надходження ліків. Крім того, наші гості надають підтримку та своєчасну допомогу. #школа #символ #символ #символ #симулятор #симулятор #симулятор #симулятор #симулятор #симфонія #симулятор #симулятор #симулятор #симулятор
Публікація від Boarding House для літніх - Ufa (@pansionat_ufa102) 6 лютого 2020 в 6:41 PST
У 2012 році фахівці Арізона розробили спеціальний когнітивний тест. У 90% всіх випадків можна виявити пам'ять і розлади свідомості на ранніх стадіях. Досить тільки відповісти на питання і написати відповідну кількість точок в блокноті.
317218
- Чи є хтось поруч з вами проблеми пам'яті? Так - 1, немає - 0.
- Якщо так, то це було кілька років тому? Так - 1, немає - 0.
- Як твоїй коханій людині повторити те ж саме питання або виразити те ж саме те ж саме кілька разів протягом дня? Так, 2, немає, 0.
- Чи забув він про призначення або події? Так - 1, немає - 0.
- Чи кладуть речі в незвичайних місцях більше одного разу на місяць? Так - 1, немає - 0.
- Чи є хто-небудь підозрювати, що вони ховаються або викрадення його речей, коли вони не можуть їх знайти? Так - 1, немає - 0.
- Ви часто не пам'ятаєте день тижня, місяць, рік? Так, 2, немає, 0.
- Чи існує проблема з орієнтацією в незнайомому місці? Так - 1, немає - 0.
- Чи є ще більш відволікаючи за межі будинку, коли подорожуєте? Так - 1, немає - 0.
Питання визначення пізнавального порушення Чи виникають проблеми при підрахунку змін в магазині? Так - 1, немає - 0. Чи існують проблеми з виплатою рахунків або фінансовими операціями? Так, 2, немає, 0. Чи забув він приймати ліки? У той час, коли він не міг пам'ятати, що він вже взяв ліки. Так - 1, немає - 0. Чи є проблеми з водінням? Так - 1, немає - 0. Чи існують будь-які труднощі при використанні побутової техніки, телефону, дистанційного телебачення? Так - 1, немає - 0. Чи має він клопотання про будинкову роботу? Так - 1, немає - 0. Чи втратив інтерес до своїх звичайних хобі? Так - 1, немає - 0. Чи може ваша кохана людина втратила на знайомій території (наприклад, біля свого будинку)? Так, 2, немає 0. Чи втратите ваше почуття напрямку? Так - 1, немає - 0. Чи можливо, що кохана людина не тільки забуває імен, але і не може пам'ятати правильне слово? Так - 1, немає - 0. Чи відповідає Вашим друзям або родичам? Так, 2, немає 0. Чи знає він? Так, 2, немає 0.
На малюнку нижче 5 вказується відсутність значних пізнавальних проблем. Оцінка 5 до 14 вказує на наявність м’яких когнітивних порушень, які краще обговорюються з лікарем. А рахунок вище 14 вимагає невідкладної допомоги.
Когнітивний тест допомагає виявити проблему вчасно і, не витрачаючи часу, щоб допомогти близьким. Після всього, тільки раннє лікування дає можливість уповільнити хворобу.