25
Принцип висихання кіптяви без висихання і непотрібних сумнівів
Я люблю періммон. "Це життєздатність, яку ви можете насолоджуватися його в кінці осені або зими", - Я думав перед тим, поки я дізнався, як сушити періммон в домашніх умовах. Тепер я можу насолоджуватися улюбленими солодкими фруктами цілий рік!
Звичайно, ви покажете мені, чому це так складне, тому що взимку ви можете зробити варення або варення з періммону, замерзнути на гірше. Так, ви маєте право. Це може бути, але це. періммон Єдиний варіант - зберегти все. поживні речовиний
До речі, в Японії, такий договір вважається класичним. Крім того, після висихання плоди втрачають свою терпкість, яка не звертається до всіх.
р.
Сьогодні видання. "Сайт" Це простий, але корисний посібник сухий в будинку. Хто думав!
Як сушити періммон Вам буде потрібно
Прогрес роботи
Ознайомитися з способом повороту свіжого персімона в сухофрукти, дивитися відео з чудового кухар-канал "Юлія Мала". Дякую, Юлія, за рецепти!
https://www.youtube.com/watch? v=1OzPbyrR02M
Порада редакційної колегії A похизувати свіжим персімоном, раджу ознайомитися з оригінальним рецептом салату з періммоном і курячим філе. До речі, я дуже рекомендую підготувати його до новорічної Єви, щоб Білий Metal Bull приносить удачі в будинок.
Тепер ви знаєте, як сушити. періммонДля отримання натуральних сухофруктів. Я люблю додавати цей ласощі для пудингів і морозива.
І всім любителям експериментів на кухні я раджу спробувати приготувати м'ясні страви з додаванням шматочків сушеного хрона. Краще зберігати висушену кіптяву в темному сухому місці. Дерев'яні ящики найбільш підходять для зберігання, але краще відмовитися від пластикових пакетів.
Звичайно, ви покажете мені, чому це так складне, тому що взимку ви можете зробити варення або варення з періммону, замерзнути на гірше. Так, ви маєте право. Це може бути, але це. періммон Єдиний варіант - зберегти все. поживні речовиний
До речі, в Японії, такий договір вважається класичним. Крім того, після висихання плоди втрачають свою терпкість, яка не звертається до всіх.
р.
Сьогодні видання. "Сайт" Це простий, але корисний посібник сухий в будинку. Хто думав!
Як сушити періммон Вам буде потрібно
- періммон
- нож
- вода
- Увійти
Прогрес роботи
- Перший крок - вибрати сам періммон. Будь ласка, зауважте, що для сушіння підходять і амбулаторні сорти. Це справа смаку, як кажуть вони. Краще взяти твердий, твердий персіммон з педунклею і шматочок гілочки. Але можна обійтися без гілочки. Хвіст зверху повинен бути сухим. Уникайте перегортання фруктів, особливо якщо ви сухий звичайний періммон. Поширити.
- Найлегший спосіб сушка - в свіжому повітрі. Для висить, готуємо міцну мотузку, лінію, чистий дріт або зубну муліне. Я найзручніший повісити її на нитки в'язання.
- Промийте періммон і очищайте його ножем. Візьміть мотузку або в'язання ниткою в два складки і зав'яжіть періммон на виворіт. Якщо ягоди мають дюнкул, можна проколити і нанизувати на ньому. Або можна обмотати хвости, зав'язувати канат з вузликом. р.
- У великій каструлі кип'ятити воду, а потім за 10-15 секунд зануритися в воду. Нехай злив води і пересуватися, щоб висить. 59998,000 Р
- Краще повісити періммон в сухому і теплому приміщенні. Добре повісити її над вікном біля батареї. Персимон сушений близько 1,5-2 тижнів. Персимон висихає одночасно близько 10 разів. Смакує як медузи всередині. Спробуйте сушити цей рік. Дуже смачний і смачний!
Ознайомитися з способом повороту свіжого персімона в сухофрукти, дивитися відео з чудового кухар-канал "Юлія Мала". Дякую, Юлія, за рецепти!
https://www.youtube.com/watch? v=1OzPbyrR02M
Порада редакційної колегії A похизувати свіжим персімоном, раджу ознайомитися з оригінальним рецептом салату з періммоном і курячим філе. До речі, я дуже рекомендую підготувати його до новорічної Єви, щоб Білий Metal Bull приносить удачі в будинок.
Тепер ви знаєте, як сушити. періммонДля отримання натуральних сухофруктів. Я люблю додавати цей ласощі для пудингів і морозива.
І всім любителям експериментів на кухні я раджу спробувати приготувати м'ясні страви з додаванням шматочків сушеного хрона. Краще зберігати висушену кіптяву в темному сухому місці. Дерев'яні ящики найбільш підходять для зберігання, але краще відмовитися від пластикових пакетів.
Перлина молдавської кухні з гарбузом, запах яких приваблює сусідів
Мистецтво порошкового, як королеви, щоб бути п'ятнадцяти років молодшим перед дзеркалом