Принцип висихання кіптяви без висихання і непотрібних сумнівів

Я люблю періммон. "Це життєздатність, яку ви можете насолоджуватися його в кінці осені або зими", - Я думав перед тим, поки я дізнався, як сушити періммон в домашніх умовах. Тепер я можу насолоджуватися улюбленими солодкими фруктами цілий рік!

Звичайно, ви покажете мені, чому це так складне, тому що взимку ви можете зробити варення або варення з періммону, замерзнути на гірше. Так, ви маєте право. Це може бути, але це. періммон Єдиний варіант - зберегти все. поживні речовиний

До речі, в Японії, такий договір вважається класичним. Крім того, після висихання плоди втрачають свою терпкість, яка не звертається до всіх.

р.

Сьогодні видання. "Сайт" Це простий, але корисний посібник сухий в будинку. Хто думав!

Як сушити періммон Вам буде потрібно
  • періммон
  • нож
  • вода
  • Увійти

Прогрес роботи
  1. Перший крок - вибрати сам періммон. Будь ласка, зауважте, що для сушіння підходять і амбулаторні сорти. Це справа смаку, як кажуть вони. Краще взяти твердий, твердий персіммон з педунклею і шматочок гілочки. Але можна обійтися без гілочки. Хвіст зверху повинен бути сухим. Уникайте перегортання фруктів, особливо якщо ви сухий звичайний періммон. Поширити.

2. Найлегший спосіб сушка - в свіжому повітрі. Для висить, готуємо міцну мотузку, лінію, чистий дріт або зубну муліне. Я найзручніший повісити її на нитки в'язання.
  3. Промийте періммон і очищайте його ножем. Візьміть мотузку або в'язання ниткою в два складки і зав'яжіть періммон на виворіт. Якщо ягоди мають дюнкул, можна проколити і нанизувати на ньому. Або можна обмотати хвости, зав'язувати канат з вузликом. р.

4. У великій каструлі кип'ятити воду, а потім за 10-15 секунд зануритися в воду. Нехай злив води і пересуватися, щоб висить. 59998,000 Р

5. Краще повісити періммон в сухому і теплому приміщенні. Добре повісити її над вікном біля батареї. Персимон сушений близько 1,5-2 тижнів. Персимон висихає одночасно близько 10 разів. Смакує як медузи всередині. Спробуйте сушити цей рік. Дуже смачний і смачний!

Ознайомитися з способом повороту свіжого персімона в сухофрукти, дивитися відео з чудового кухар-канал "Юлія Мала". Дякую, Юлія, за рецепти!

https://www.youtube.com/watch? v=1OzPbyrR02M

Порада редакційної колегії A похизувати свіжим персімоном, раджу ознайомитися з оригінальним рецептом салату з періммоном і курячим філе. До речі, я дуже рекомендую підготувати його до новорічної Єви, щоб Білий Metal Bull приносить удачі в будинок.

Тепер ви знаєте, як сушити. періммонДля отримання натуральних сухофруктів. Я люблю додавати цей ласощі для пудингів і морозива.

І всім любителям експериментів на кухні я раджу спробувати приготувати м'ясні страви з додаванням шматочків сушеного хрона. Краще зберігати висушену кіптяву в темному сухому місці. Дерев'яні ящики найбільш підходять для зберігання, але краще відмовитися від пластикових пакетів.