Коротко досліджені дії людини, захоплюючи принцеси, щоб вийти з палацу

Ми всі, як правило, робимо помилки, і це охоче, коли помилки нові. Ми, як кажуть, що на одній граблі. Що буде легше запам'ятати? Але ні, наука не здається переходити з батька до сина. Тим не менш, чоловіча немовлята добре відома і важко сподіватися на швидкий результат. Помилки Вони роблять те ж саме.

Наші дівчата в новинах "Сайт" Ми скомпільували список десятих типових недоліків, і для того, щоб хлопці зрозуміли їх, вони делегували повноваження голосувати їх чоловічому автора, що є мною. Я думаю, що ярмарок. Я думаю, що це корисно, щоб читати не тільки хлопчики, але і дівчата, тому що деякі речі стали настільки звичними, що вони не сприймаються як помилки.

Я не соромлюся визнати, що я тип чоловіка, який робить половину цих помилок. Якщо дівчата не сказали мені про це, я б не приділяв більше уваги. Я не збираюся сказати вам, що це помилка, нехай це буде стимулом для вас, щоб сформувати. колектив Небезпечний чоловік у відносинах з жінками.

Типові чоловічі помилки
  1. Закупівля
    Ми звикли до того, що тільки дівчата повинні виглядати прохолодно, і чоловік повинен бути «великий, соковитий і волосатий». Не без неї, але потрібно думати про власну привабливість. Не бути дуетом, але контролювати розмір живота, брюки на обличчі і інших місцях, запах рота. Не просто ви, хто має бути гордим.

2. Цілісність існування
    Жінка хоче бачити чоловіка надихнула, з позицією, принципами та прагненням рости. Ви хочете, щоб ви приїжджали додому з пляшечкою пива і жити, як це для відпочинку вашого життя. Здавалося б, що на ранні дні ваших відносин ви показали більше надії. Твій погляд і щира жіноча сумність з цієї опери.

3. Тітка.
    Ви знаєте, що вони називають це? У чоловічому суспільстві, зберігаючи своє слово – справа на честь. Ви не вірите це, але багато жінок дивляться вас таким же чином. Покоївка, потім робимо це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Може бути, чому ваш зайчик любить вас.

4. Стоп кран
    Ця точка повертається до точки про безцільності істоти. Не менш близько. Ось річ. Ви повинні встановити приклад. Якщо ви не маєте мети, чому ви повинні мати? Якщо у вас є живіт, чому він не має права? Ви чули про "забути це зроблено першим"? Вона йде після того, як ви, дивлячись на вас, так що матч і еволюція. Ви будете дивувати, що вона може бути.
  5. Консультація
    Поділіться своїми планами. Ви не повинні «розчинити» речі без неї. По-перше, ви втратите довіру, по-друге, вона не може відповідати Вашому варіанту, і по-третє, це просто потворна. Зрозуміло, що не потрібно приділити її всім питанням, але необхідно запитати поради щодо важливого, загального. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Які жінки виявляються від чоловіків Головна
Власник не повинен бути включеним. Як мінімум, коли мова йде про ваших відносин. Повірити її і робити, як вона просить. Жінки трохи більш чутливі, ніж ми, загартовані роги, це правда. Довгий час, щоб пояснити, просто тримайте тихого і зробити це. Це легко для вас, але вона любить його. Інтенсивація
Шукайте дружину і покажіть себе, вона красива? Ось все її тюнінг, волосся, макіяж, верхній одяг, взуття. Хто, насправді, це все зроблено? Право, для вас. І ви повинні оцінити це. Тексти пісень, а це означає: Не дивлячись на це, вона все ще не краси ви одружені. І приховує живіт, за Божу раду.

Конневенція
Я б сказав, що "Поп заохочує". Я дізнався, що наші дівчата повинні розповісти правду про їх зовнішній вигляд. Коли вона починає отримувати жир або щось, ви в буквальному сенсі виступаєте як знищувач її краси. Так, це суперечить те, що я писав вище, але бути жорстоким. Дякую вам пізніше. Не поганий хлопець, але піти в тренажерний зал.

Краса.
Ви повинні розуміти, що краса жінки є особливою силою, яка вона має. Це один з прихованих, але, можливо, найпотужніших чинників, які притягують вас як чоловік. Ми не зараховуємо гроші на її красу, навіть якщо вам нічого не доведеться їсти. Не помітити її чарівність і пригнічувати бажання підтримати його. р.

Природа.
Це найголовніше, я думаю, точка. В природі чоловіка не обирає жінку, вона обирає тебе. По суті, вона зробила ставку і яка бета її життя. Життя з вами, для вас і для вас. Не розчаровує її. Так, час є прагматичним, складним, але реальні почуття все ще існують. Не забудьте.

Звичайно, з редакційної колегії, є інші суглоби, багато. Не простий предмет. Ми будемо раді дізнатися, що ви думаєте про це! Не забудьте поділитися своїми думками: які інші помилки роблять чоловіків у відносинах з жінками? Як закріпити їх і що звернути увагу? Особисто я збираюся виправити кілька речей.

Помилки Іноді вони не відповідають логічним поясненням. Тексти пісень, а це означає: Він вважає, що він робить все правильно. Кращий метод діалогу. Скажіть, чому він невірний, і ви приїжджаєте до компромісу разом. Слідуйте за посиланням, щоб дізнатися, чи хочете ви постраждати в відносинах і що робити про це. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!