Навіщо зберігати вологу газету в холодильнику

Просто на тиждень тому, я переїхав в нову квартиру. І перше, що я зіткнувся там запахй Як це можливо, якщо це було ідеально чистим?

Я не думаю довго. Так я почав шукати в Інтернеті, які способи позбутися від неприємного «флавоора». З'явився багато методів. Але що здивувало мене, мабуть, просто. І сьогодні я хочу перевірити його з вами!

Отже, для незвичайного життя хака вам знадобиться мінімум речей. Насправді, ви, ймовірно, мати їх в домашніх умовах. Це нормально. газета, вода і спрейй До речі, як обприскувач, я використовую старий порожній пляшку віконного очищувача. Звичайно, необхідно спочатку мити.

Крім того, є в моєму арсеналі. склотканина від лицьової тоніки. Я використовую його для обприскування води перекису водню на рослини. Ми також мали статтю про цей цікавий метод. Якщо ви хочете поновити зелені друзі трохи, читайте його.

Почнемося зробити своєрідну губку, яка Всмоктує всі неприємні запахи.й Просто попросіть шматочок паперу з водою і подрібніть її. Потім помістіть газету на тарілку або каструлю і відправте її в холодильник.

Так як температура в холодильнику низька, папір надовго залишиться вологим. Інтернет обіцяє, що протягом декількох днів похилість зменшиться до мінімального можливого стану. По-перше, я не готовий сказати те ж саме з однаковою впевненістю. Але я хочу подарувати цей незвичайний трюк!

Як видалити запах з холодильника в пару днів можна набрати деякі висновки. У той же час я збираюся поділитися деякими просте життя хакі з вами. Наприклад, можна покласти звичайний активований вугілля в холодильнику. Не займає багато місця і прекрасно поглинає всі неприємні запахи.

545.36 Р

Крім того, я почув, що досвідчені господині також використовують регулярну соду. Просто залийте його на 3-4 паперові серветки або в баночку і відправте в холодильник. І використовували чайні пакети для мене!

Хтось рекомендує мити холодильник з оцтом і лимонним соком. І як губка поглинати запахи, можна використовувати шматок стебла чорного хліба або скоринки з вичавленого лимона. Можливо, ви спробували. Обов'язково покажіть мені, якщо він працював.

Навіщо зберігати вологу газету в холодильнику , м2

Як бачите, є багато варіантів. Виберіть один найближчий до вас. Але краще всього, нехай це буває. запах Він коли-небудь показав. Наприклад, я спробую зберігати всі продукти в контейнерах і банках. Крім того, дуже зручно, коли холодильник має окремі відсіки для зберігання м'ясних і молочних продуктів, а також фруктів і овочів.

Покажіть мені, ви коли-небудь зіткнулися з такою проблемою? Як ви вирішуєте? Залишити коментар в нижній частині. Ми ділимося досвідом з кожним днем!