356
Арифметичний приклад, що студент радянського загартування вирішить тридцять секунд
Якщо в школі час розчин Він був переданий дитині з утрудненням, і в дорослому віці він, ймовірно, відчуває проблеми з цим. Після цього, якщо надійний фундамент не був закладений, то людина потім просто піддається поверненню в матеріал вже пропущений, щоб заповнювати проміжок знань. А потім ви не можете вирішити навіть найпростіший приклад правильно.
Щоб перевірити це, редакційна колегія "Сайт" Сьогодні Я пропоную кілька прикладів з навчальних посібників. Ви думаєте, що рішення буде легко? Так, але тільки якщо ви добре пам'ятаєте уроки математики. Хороша можливість перевірити себе.
р.
Вирішення математичних прикладів Питання
Рішення та відповіді
Які відповіді ви знайдете? Можливо, ми розглянули десь і зробили помилку? Подаруйте мені свою думку.
Щоб перевірити це, редакційна колегія "Сайт" Сьогодні Я пропоную кілька прикладів з навчальних посібників. Ви думаєте, що рішення буде легко? Так, але тільки якщо ви добре пам'ятаєте уроки математики. Хороша можливість перевірити себе.
р.
Вирішення математичних прикладів Питання
- Перший приклад не здається занадто складним. Але якщо ви подивитеся на відповіді багатьох читачів, то хтось керує помилкою. Намагайтеся запам'ятати вчителя математики та його викладацькі викладання, щоб знайти відповідь. 10/2 (4-2) =?
- Другий приклад побудований на одному номері. Тим не менш, різні арифметичні дії і порядок їх виконання будуть плутати всіх, навіть уважний читач. (3 + 3) (3 + 3) / (3 + 3) =?
- Третій приклад викликало досить розмішувати в Інтернеті. Користувачі діляться на два табори, і кожен був впевнений у своїй правості. Навіть використання розумних калькуляторів дав різні результати. Хоча відповідь очевидна для тих, хто отримав добре збережений п'ять в математики. 8/2 (2 + 2) =?
Рішення та відповіді
- Щоб вирішити приклад, потрібно пам'ятати, що будь-який вчитель математики напевно повторився багато разів: спочатку ми робимо дії в дужках, а потім все інше. 10 / 2 (4 – 2) = 10 / 2 * 2 = 10й
- Пам'ятайте і нанесіть правила дужки, щоб вирішити другий приклад. Потім ми розмножуємо і розділяємо, щоб зліва направо. (3 + 3) (3 + 3) / (3 + 3) = 6 * 6 / 6 = 6й
- Деякі користувачі сказали, що в кінці він повинен бути 16. Інші вважають правильний результат 1. Хто має право порадити покращити знання математики? Перший або другий? Чому виникає незгода? Це тому, що деякі люди розмножуються першими, а потім діляться. Хоча відповідно до правил, багатозастосувань і поділу слід проводити в порядку написання (ліво праворуч), якщо, звичайно, є дужки.
Тому краще вирішити приклад наступним чином.
8 / 2 (2 + 2) = 8 / 2 * 4 * 4 = 16й
І для того, щоб відрахувати 1 як правильну відповідь, потрібно трохи змінити приклад, додавши інший кронштейн. Далі 8 / (2 * 2 + 2) = 8 / ( 2 * 4) = 1й
Які відповіді ви знайдете? Можливо, ми розглянули десь і зробили помилку? Подаруйте мені свою думку.
Салат забутий з радянських часів, який мама завжди подається на новорічному столі
Який салат набагато краще, ніж класичний краб і як його приготувати