Що божевільні зміни знання про те, що elder попереджає?

Я ніколи не був великим вентилятором телевізора реальності. Я не бачив жодного питання «битку психіки». Але я іноді дуже цікаво прочитати прогнози астрологів, які стосуються майбутнього нашого суспільства в цілому. Астрологи можуть ловити світові тенденції краще, ніж деякі фінансові та економічні експерти.

І нещодавно я прийшов на ім'я, що я не чув. Прийміть десь на периферію ваших оточень. Я думаю, що мій бабуся запам'ятався йому. Тож сьогодні хочу розповісти про переможця шоу «Битва психіки» Могсен Норузі.

Не знаю, що Мохсен жив у горах для більшості його життя. Саме там він знайшов реальну освіту. За деякий час жив у Тегерані, де активно спілкувався з Альмайтом, що залишився в підвалі свого брата.

Норубі тепер користується великим попитом, тому що його прогнози є дуже точними і практично завжди приходять. Психічні прогнози як доля фізичних і глобальних настроїв, які впливають на весь світ. Він живе в Росії протягом шести місяців і проводить решту свого часу з дітьми і онуками в Теграні.

З того, як заспокійливий говорить перська, є майже завжди перекладач поруч з ним. Він тихо говорить про шоу-переможецьй Мохсен живе в невеликій квартирі і передає майже всі кошти на благодійність.

Мохсен почав бачити майбутнє як дитину. Зараз він отримує гостей в квартирі, де живе в Росії. Мохсен не схожий на сучасну технологію дуже багато. Тому дуже легко відрізнити шахраї, які використовують його гарне ім'я в Інтернеті. Після того, як він ніколи не з'являється і не співпрацює з будь-якими сайтами.

Багато людей просять його, як він бачить його. Відповіді про те, що символи та слова просто приходять до свого розуму, а іноді з'являються на мові прямо під час спілкування з заявником.

Нещодавно Могсен зробив Про нас Доля пострадянських країн 2021 року. За його словами, в цьому році буде початок періоду процвітання. Це важко вірити, враховуючи песимтичну картину економіки в даний момент. Я все ще хочу вірити, що все буде краще, ніж це було!

У вас є якісь улюблені члени шоу, доля яких і прогнози, які ви завжди стежите? Розкажіть наші читачі про ваших героїв.