Чому сучасні жінки життя без чоловіка не здаються

Сім'я є підрозділом суспільства! Що було колись сказав і здається, що все ще буде сказати сьогодні. Згідно з деякими аналітиками та дослідниками, в сучасному світі сім'я є однією особою. Так багато тепер перемістили в віртуальне середовище, а закони сигналу споживання, що є більш економічно вигідним для того, щоб бути лонером. Ось вона, довго чекала. зрілій

Редакція "Сайт" Він також має незначні дослідження. Жінки все частіше відмовляються жити з іншим чоловіком. Тим не менш, якщо вони були одружені, перш ніж і пішли через розрив. Ми приїжджаємо до висновку, що ще одна емоційна інвестиція в життя з людиною зараз не виглядає як раніше.

Такі історії є багато, ви можете цитувати досить часто, щільно і багато. Є також багато коментарів за такими публікаціями. Звісно, існує своєрідна зміна та ревалювання значень на досить відчутному рівні суспільства. Я дивлюся, якщо ви згодні з нами. І ось стандартний текст.

Я не жив з першим чоловіком протягом тривалого часу, розлучення. Під час виховання дітей, думки були досить різні. І вирушив в Німеччину. молодший Він сказав, що тепер він буде відповідальний за себе, орендувати квартиру і роботу. Я залишилася на власній, не було необхідності догляду за дитиною, я був зосереджений на собі.

Кілька сеансів в салоні краси, пара прогулянок в світло, і тут, чоловіча увага. Тексти пісень, а це означає: Він прийшов до мене, так що він хлопець. У мене є кілька з них, але так як я гідна дівчина, я вибрав одну з них. Я не мав особливих вимог до нього, просто гарний і спокійний чоловік.

Ми зустрілися, як це протягом декількох місяців, солодощі, кафе, пішли на кіно один раз, і він запропонував, що я рухаюся, жити разом. Ну, я думаю, що серйозний хлопець, але я готовий до нових відносин? Так я вирішив. Перші кілька днів були ідеальними, але що сталося далі?

Як кажуть, все і покласти на своє місце. Як я продовжую працювати бухгалтером у великому підприємстві, я завжди маю достатню роботу. Я маю повний робочий деньІноді ви повинні чекати, є термінові речі. Я не маю часу чистити і варити, я можу зробити це тільки на вихідні.

Ми живемо у вільний час. Дохід - оренда двох квартир і робіт там, потім в заповіті. Так я повернуся з роботи пізно, а в митті, вчорашні страви, речі розкидані, холодильник порожній. Доставка хороша, але не в день.

Я розумію, що очищення і приготування їжі повинні бути на мене. Я сказав йому, що я відступив. Я зроблю пам'ятку, що було приємно очистити і так далі, він сказав: "Це моя квартира, ви тут, щоб відвідати, так що ви краще подивитеся після мене." Я тут бос. Дійсно?

Я сказав йому, ви знаєте, що, мед? Що таке сита, що ви дали на мене? У мене також є квартира, тому я повернуся до неї і буде жити там себе, відповідно до власних правил, без собакового пояса вагою сто кілограмів. Я можу їсти в їдальні, у нас є хороша їжа, і витрачати гроші на вашу сати - шкода, вона повинна працювати двома способами. Про нас Ось як два тижні мого життя зрозумілий мені, що я міг жити добре. Я боївся.

Я не думаю, що це гіп. У коментарях багато дам, кажуть вони, і дійсно, чому він потрібен? Колишній чоловік. Я був близькою людиною, він не більше, тому чому я повинен зігнути шию заради незнайомця? Обов'язково писати в коментарях, які ви думаєте про це і чи є принципова угода з цією державою справ.

Життя без чоловіка Це може бути солодким, я визнати. Але, як людина, я можу сказати тільки в захисті, що не всім подобається, є нормальні. Кожен має власний досвід життя. Від нас бонусний матеріал про те, чому деякі жінки все ще прагнуть побудувати сім'ю і що мотивує їх в цьому напрямку. Бажаємо вам міцного настрою!