Правою поведінкою дочки, якщо мама починає неприємності з головою

Що це таке? старі І не існує? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тим не менш, практика показує, що вікові зміни не передаються нікому.

浜у 灞 绀 Це має зробити як фізичним, так і психічним здоров'ям. Але якщо все дуже зрозуміло з першим, то з другим може бути труднощі. Не завжди можна для родичів вчасно розпізнати захворювання, а потім приймати його. І сьогодні ми будемо говорити про історію жінки, яка стикається з дементіяй

Моя мама - вчитель з багаторічним досвідом. У школі всі навчалися, дізналися, як знайти підхід до всіх та зацікавлених у будь-якому студенту. Підняті в кращих традиціях, ніжних і тактовних, мама завжди викликала повагу інших. Знаходив мене так довго, щоб прийняти те, що сталося.

Одного разу мама пішли до лікарні. Незабаром, проте, її лікар почав буквально вимогливий, що я приймаю її додому. Я запитав, що було неправильно. Виявилося, що поведінка матері за межами всіх обмежень. Вона була примхлива, змащена її приміщеннями і лікарями, скаржилися на неіснуючі захворювання, а іноді просто кричущий.

З тих пір мій життя почав міняти безперечно, і моя поведінка матері стала дивним і дивним. Тоді вона почуває себе деяким запахом горіння і виклику пожежників, тоді вона буде відчувати, що хтось перерву в квартиру. Я спробував виправдати свої дії, після усього, вік не молодий. Але з усім моїм гномом я відмовився думати, що моя мама хвора.

Але вона відхилялася. Тільки тоді я дізнався, що це одна з найнадійніших ознак дементії. Подбайте про мами самостійно, бо я отримував медсестра. Для того, щоб зустрілися з кінцями, мені довелося взяти ще більше роботи. Я блюнув себе, не будучи навколо моєї мами, коли вона потрібна мені. Але не було іншого

Правою поведінкою дочки, якщо мама починає неприємності з головою р.

й Влітку я вирішив оформити місце для моєї матері в країні. Краще сидячи в чотири стіни в гарячому, бетонному місті. Спочатку все добре пішли, але незабаром медсестри відмовилися працювати. Ще кілька. Поведінка мами відлякала людей. Вона може вибухнути з ліжка в середині ночі і вимагати до міста. Це просто невелика частка того, що сталося.

Щодня приготуйте нові сюрпризи. Моя мама втратила час і простір. Здавалося б, що я був трохи знову, і ми відвідали мій дід в с. І іноді не впізнав мене. Вона злякала її, і іноді навіть не зловила її. На деякий момент мій мама бажав кота, він просто отримав гістерик.

© Freepik Незважаючи на те, що я приніс маму чорний кошеня і вона заспокоїлася. У кішка Behemoth відчував все міфічне, що сталося з матір'ю, і стала дуже приєднаною до неї. І я був просто похилий в сльози кожен раз я пішов.

Коли мій мама відчув, як вона не їла. Вона прокинулася на їжі і ковтати все з столу. Не хочу їсти нічого. Не вдалося спілкуватися з матір’ю. Вона забули, що я сказав її в 5 хвилин. Я можу розповісти про те ж саме історію з мого минулого кілька разів.

Довгий час я відмовив вірити, що сталося. Я завжди хотів мати мати, щоб мати хороший старий вік. Лікарі сказали, що мама потрібна хороша допомога і не таблетки можуть повернутися назад годинник. Ви просто повинні прийняти проблему і навчитися жити з ним. Коли я діагностував дементію, я раптом відчував себе ледь.

Як боротися з реальністю Ми звикли бути дуже близькими. Моя мама завжди підтримала мене, давала пораду і захистив мене. І тепер нам подобається ми переключили місця і вона трохи старика для мене. Я змогла довго тримати її, дати її тепло. Але в якийсь момент вона просто зламала з рук і закривала себе.

Правою поведінкою дочки, якщо мама починає неприємності з головою доб. 5

Коли медсестри перестали працювати, мені довелося переходити з мамою і бути максимально можливим. Я забув про своє особисте життя. Щодня я побачила мою матір'ю. Але найбільш болючим було усвідомлення того, що було абсолютно нічого, що я можу змінити це.

Пройшов 7 років, а потім лівою матір'ю. Здавалося б, життя. І тоді я відчував повністю відданий. Я думав, що я не зробив цього. Неважливо, як позитивно я намагаюся думати, я все одно маю відчуття нестерпної провини.

Дементія неможливе поділяє життя людей на «бефор» і «після». Так як хвороба непередбачувана, для цього просто неможливо приготувати. І ще більше, ми можемо забути, що це таке. старій Останнім часом ми говорили про те, як розвивається хвороба і які її симптоми.

Правою поведінкою дочки, якщо мама починає неприємності з головою 35

Якщо ви зустрінете це, обов'язково прочитайте нашу статтю на цій темі. Не ігноруйте поради лікарів. Пам'ятайте, що кожен випадок захворювання унікальний. Ви просто повинні змінити своє життя і прийняти його як це.

Розкажіть мені в коментарях, чи знаєте ви цей психічний розлад? Може бути, ваш досвід допоможе вам вирішити проблему. Подбайте про себе і ваших близьких!