Скільки платити за обслуговування нерухомості в Італії, якщо ви приїжджаєте туди за два місяці на рік

Життя за кордоном інтереси багатьох людей. Хтось є достатньо, іноді, щоб зануритися в іноземній подорожі, і хтось серйозно має намір переїхати в іншу країну. І сьогодні ми пропонуємо поговорити про життя на Опеннінському півострові і який вид на Опенніну ціна нерухомість. Чи варто власноруч квартиру на півдні Італії? Особливо якщо ви приїжджаєте в цю сонячну країну тільки за пару місяців року.

Скільки платити за обслуговування нерухомості в Італії, якщо ви приїжджаєте туди за два місяці на рік

Я жив 12 років в італійському містечку Вагса, який знаходиться на півдні частини півострова Апенніну. Нерухомість тут дуже доступна, тому багато відвідувачів з країн СНД купують житло тут, пише Світлана.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Опубліковано Claudia Guerrera (@clacla8016)

Я хочу поділитися досвідом мого ближнього друга з Москви. вона була до Італії багато разів і вона любила її. Так вона вирішила купити квартиру в Валсі. Тепер він приходить сюди на відпочинок не просто відвідати, але, можна сказати, до свого дому.

В результаті вона витрачає не більше 2 місяців в Італії. Решта часу, квартира свічка. Чому це робити? Ну, перш за все, у нас є все необхідне для гарного відпочинку. Чиста вода, свіже повітря, якісна продукція і, звичайно, море. По-друге, ціна житла влаштована її.

Тоді в 2013 році вона купила квартиру на 25 тис. євро (понеділок близько 2,2 млн рублів). Для 60 квадратних метрів, на яких є дві спальні, вітальня, підключена до кухні, санвузол і шикарний балкон, це не так багато. Навіть зі знижкою на вигідну нерухомість в Валсі. З недоліків я можу виділятися тільки один - квартира розташована далеко від центру. Для деяких, це може бути плюс.

Які витрати на мій друг? По-перше крім вартості квартири Потрібні оплатити роботу нотаріуса (2000 євро) і послуги агентства (до 400 євро). В період, коли Ая займалася підбіром квартири і оформленням самої покупки. й

Скільки коштує обслуговувати нерухомість в Італії "Перше з усіх, ви щорічно оплачуєте податок на нерухомість, кількість яких враховує кадастрове значення житла (більше дорогих). У разі Анини, квартира 300 євро на рік.

Для послуг з збору сміття необхідно оплатити 70 євро щорічно. Будь-які знижки та концесії за рахунок відсутності власників не передбачені. Для води, якщо ви використовуєте менше 90 куб. м на рік, ви платите точно 174 євро. Звичайно, один не використовує це багато, але ви повинні платити фіксовану суму щорічно.

Коли друг знаходиться в Італії, ви повинні заплатити близько 80 євро на електроенергію щомісяця. Але потрібно також оплатити 10 євро на місяць при відсутності. В результаті року отримує близько 260 євро на світло. Для газу ми часто використовуємо газові циліндри. За 2 місяці одна повітряна куля за 19 євро досить.

Не забудьте про супутні послуги. Для обслуговування території, а також для прибирання біля будинків і в під'їздах необхідно оплатити 360 євро щорічно. Так, мій друг витрачає близько 1,200 євро щороку, щоб обслуговувати свою італійську квартиру.

Скільки платити за обслуговування нерухомості в Італії, якщо ви приїжджаєте туди за два місяці на рік р.

Чи варто це? Хтось, напевно, скажеш, що має маленьке почуття, щоб купити будинок для рідкісних відвідувань. І навіть якщо ви дійсно любили ту саму Шкала, то протягом багатьох років ви можете перемішувати приїжджаючи на канікули кожен раз до того ж місця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.