Не секрет, що
красиво відремонтовані Дороге. Багато сімей збирають копійку на роки, щоб краще трансформувати їх улюблений гнізд. Деякі люди навіть запозичають гроші для цього.
Однак якщо дружини не можуть мирно згодні з цим важливим питанням, проблеми неминучі. Як підтримувати хороші стосунки в сім'ї і приїхати до загального деномінатора? Це наша історія сьогодні.
Коли я одружився, чоловік і я відразу погодився на сімейний бюджет. Вирішили, що ми поділяємо всі витрати однаково, тому що це було справедливо. Звісно, доки діти покажуть. Крім того, я навіть зробив графік, коли кожен з нас повинен піти в магазин або зробити загальне прибирання в квартирі.
Ми також маємо окремий пункт витрат на всі види розваг і задоволення. Звісно, ми економимо відпочинок разом. Про це не було. Моя людина повністю підтримала свою ініціативу, і моє прагнення до досконалості.
Можливо, моя освіта також відіграла роль. З юного віку я бачив, як жили батьки. Вони завжди допомогли один одному і підтримують один одного. Звісно, я хотів, що це те ж саме в сім'ї.
Ми щасливі з квартирою, ми не повинні орендувати. Ми живемо в гнізді чоловіка. До весілля я пропоную платити за більшість комунальних послуг. Квартира належить до дружини. Він був здивований, але він підтримав ідею. Ми живемо таким чином протягом декількох років, і все буде добре, якщо це не було для одного інциденту.
й Після того, як наша сестра відвідала нас з-за кордону. Щоб приготувати вечерю, я залишила роботу рано і прийшла додому без попередження. Я почув голоси мого чоловіка і Катя. У бесіді вона затіняє його для держави нашого дому. Так само, гарний ремонт в квартирі не було зроблено на сто років і тому не можна жити.
537752р.
Коли я почув, що. Ми не маємо європейського ремонту. Але все добре виглядає і акуратно. Я не хочу, щоб потрапити в обговорення про це, тому я був там і пішов до ванної кімнати. Мій чоловік не був По-перше, він був дуже відхилений словами сестри.
Незабаром вона залишилася, але неприємні залишки залишаються. І до неї додали нові враження. У наш день наші друзі прийшли до нас. "Анка, якось ви незручні." Як довго ви відремонтували? Чоловік похилий як томат і пішов в інший номер. І коли хлопці пішли додому, він вирішив говорити мені.
«Аня, нехай ми думаємо, що ми робимо ремонт?» Я сказав, що я не бачив точки. Більшість днів я віддаю від дому, я не встиг захопити барвисті шпалери або стельовий стелю. Я не розумію. Звичайно, я не збираюся витрачати гроші на ремонт.
Моя відповідь плутати чоловіка. Він був впевнений, що ми розщепили витрати на половину. По суті він навіть розповів про можливі кредити. Я не хочу переварити з чоловіком, я готовий допомогти йому при необхідності. Але я не даю тебе дім. Що зазвичай робиться в таких ситуаціях і як знайти компроміс?
З редакційної колегії сімейний бюджет не простий і відповідальний. І до речі, дуже індивідуально. Хоча деякі витрачати гроші прямо і зліва, інші думають про всі витрати заздалегідь кожен місяць. Зберігати, щоб зробити ремонт, потрібно уважно подивитися на речі. Перш за все, важливо відповісти на питання, чи можна це дозволити. А потім ми можемо діяти!
й Безкоштовно Я дивую, що порада ви даєте головний характер сьогоднішніх сюжетів? Ви думаєте, що жінка повинна поділитися вартістю ремонту квартири з чоловіком? Залишити коментар в нижній частині!