Чи варто погоджуватися з запитом чоловіка взяти кредит на ремонт квартири?

Не секрет, що красиво відремонтовані Дороге. Багато сімей збирають копійку на роки, щоб краще трансформувати їх улюблений гнізд. Деякі люди навіть запозичають гроші для цього.

Однак якщо дружини не можуть мирно згодні з цим важливим питанням, проблеми неминучі. Як підтримувати хороші стосунки в сім'ї і приїхати до загального деномінатора? Це наша історія сьогодні.

Коли я одружився, чоловік і я відразу погодився на сімейний бюджет. Вирішили, що ми поділяємо всі витрати однаково, тому що це було справедливо. Звісно, доки діти покажуть. Крім того, я навіть зробив графік, коли кожен з нас повинен піти в магазин або зробити загальне прибирання в квартирі.

Ми також маємо окремий пункт витрат на всі види розваг і задоволення. Звісно, ми економимо відпочинок разом. Про це не було. Моя людина повністю підтримала свою ініціативу, і моє прагнення до досконалості.

Можливо, моя освіта також відіграла роль. З юного віку я бачив, як жили батьки. Вони завжди допомогли один одному і підтримують один одного. Звісно, я хотів, що це те ж саме в сім'ї.

Ми щасливі з квартирою, ми не повинні орендувати. Ми живемо в гнізді чоловіка. До весілля я пропоную платити за більшість комунальних послуг. Квартира належить до дружини. Він був здивований, але він підтримав ідею. Ми живемо таким чином протягом декількох років, і все буде добре, якщо це не було для одного інциденту.

й Після того, як наша сестра відвідала нас з-за кордону. Щоб приготувати вечерю, я залишила роботу рано і прийшла додому без попередження. Я почув голоси мого чоловіка і Катя. У бесіді вона затіняє його для держави нашого дому. Так само, гарний ремонт в квартирі не було зроблено на сто років і тому не можна жити.

537752р.

Коли я почув, що. Ми не маємо європейського ремонту. Але все добре виглядає і акуратно. Я не хочу, щоб потрапити в обговорення про це, тому я був там і пішов до ванної кімнати. Мій чоловік не був По-перше, він був дуже відхилений словами сестри.

Незабаром вона залишилася, але неприємні залишки залишаються. І до неї додали нові враження. У наш день наші друзі прийшли до нас. "Анка, якось ви незручні." Як довго ви відремонтували? Чоловік похилий як томат і пішов в інший номер. І коли хлопці пішли додому, він вирішив говорити мені.

«Аня, нехай ми думаємо, що ми робимо ремонт?» Я сказав, що я не бачив точки. Більшість днів я віддаю від дому, я не встиг захопити барвисті шпалери або стельовий стелю. Я не розумію. Звичайно, я не збираюся витрачати гроші на ремонт.

Моя відповідь плутати чоловіка. Він був впевнений, що ми розщепили витрати на половину. По суті він навіть розповів про можливі кредити. Я не хочу переварити з чоловіком, я готовий допомогти йому при необхідності. Але я не даю тебе дім. Що зазвичай робиться в таких ситуаціях і як знайти компроміс?

З редакційної колегії сімейний бюджет не простий і відповідальний. І до речі, дуже індивідуально. Хоча деякі витрачати гроші прямо і зліва, інші думають про всі витрати заздалегідь кожен місяць. Зберігати, щоб зробити ремонт, потрібно уважно подивитися на речі. Перш за все, важливо відповісти на питання, чи можна це дозволити. А потім ми можемо діяти!

й Безкоштовно Я дивую, що порада ви даєте головний характер сьогоднішніх сюжетів? Ви думаєте, що жінка повинна поділитися вартістю ремонту квартири з чоловіком? Залишити коментар в нижній частині!