З дитинства ми звикли бути рівними для інших. Однак ми часто не помітимо про те, що кордони перетинаються. Коли ви не розумієте: це було накладено на вас або ви дійсно відчуваєте себе і висловлюєте. І всі вони говорять,
Як житий Як не втратити себе в іншій ситуації?
Редакція
"Сайт" Головна
дивний Відмінність поколінь і відображає на тему «Як жити в цілому». Обов'язково зв'язатися з нами
Недавній, мати другу, щоб сказати, добрим Я не залишився довго, але я був на боці будинку. Тепер ситуація полягає в тому, що краще мінімізувати контакти. І не хочу стояти в холоді, в оточенні хрестів і пластин.
Повернувшись, що компасіонатна мати в поважному віці відразу ж назвав її дочкою і почала гучно зануритися в телефон:
до Як це можливо? Я нічого не розумію. Були три онуки і дві дочки навколо. І ніхто з них не кинув сльозу. Я хочу бути різними з мене!
Як людські істоти! Мій друг був трохи upset про це. Як би ви виглядали на ситуації, як це, не розуміли. Про нас
зрілі Я думаю, що він сказав, що. І сказала жінка,
до Як ви уявите, що? Чи варто боротися з стінами і колінами? У вас є три онуки, всі з яких мають серйозні професії. Вони не сльозяться. Кожна гонна буде захвата. Ось як вони!
- Як прийти? її мати відповів. - Я хочу бути різними. Це право! Що говорять люди?
Тут знайомства не могла стояти і сміятися. І я розумію її чудово. Багато людей з усіх вікових груп, які досі піклуються про громадську думку. Нагадуємо мені трохи «старої хвороби»: хто шукає вас, хто потребує тебе?
р.
І завжди "плаза" ці ромашки весілля: ransoms, помідор, два гарячі і пляшка горілки на людину, кредит і вичавлення останніх грошей від сімейного бюджету. Тим не менш, дуже часто такі речі не зрозуміло, кому і для чого. З цими грошима можуть піти молоді люди. Це буде незабутній досвід!
р.
Але ні, знову, це доведено «все, як люди». Як ми не навчимося жити для себе? Те ж саме рік після року.
Слід чітко поважати з редакційної колегії. Але це не буде зайвим.
обличчя І подивіться на своє життя. Не ми намагаємось занадто важко довести щось до когось? Наприклад, ми не забуваємо про реальне щастя і наше вірне самопочуття у виконанні образів? Напишіть відгук у коментарях. І не встигнути одружитися.