20
Закуска, яка миттєво зникає після першого
Якщо ви плануєте невеликий фуршет і ви занадто лежите, щоб зробити кальмар, Julien і ковбасне різання, то все це замінить наш оригінальний снек. А жарт, звичайно, але є якусь правду. Пікантний рол з грибами і сиром, загортаний в ароматних салямі, виглядає просто королівський і завжди зникає з столу один з перших.
Рулетка з грибами та сиром Інгредієнти
Підготовка
Мій салямі шматочки були трохи меншими, ніж вони потрібні. Деякі з сиру залишалися невикористаними. Як виявилося, до великої радості дітей. Загорнути начинку в тонкій лаваші, нагріти трохи в сковороді - це ще один смачний посуд готовий!
Рулетка з грибами та сиром Інгредієнти
- 12 великих кола салямі
- 2 плавлений сир 90г кожен
- 4 яйця
- 12 середніх грибів
- 130г твердий сир
- 4 зубчики часнику
- 0,5 солодкого перцю
- сіль, перець, майонез
- зелень (необов'язково)
- пергамент
Підготовка
- Варити гриби. Прохолодити і подрібнити їх блендером.
- Зварювайте міцні яйця. Подрібніть жовтки до грибів.
- Залийте столову ложку майонезу, сіллю і перцем. Поміряйте його на однорідність.
- У мисці більшого натрію на дрібній тертці, твердому сирі, білки і розтоплених сирах. Заправте масу тертим часником, перцем і двома ложками майонезу. Подивитись його добре.
- Папір-папір. Поставте твердий прямокутний лист (3х4) з шматків салямі. Важлива замітка: для всіх заповнення, щоб вписуватися в рулетку, шматки салямі повинні бути дійсно великими. Не менше 10 см в діаметрі (тільки близько 8 см).
- Змастити поверхню салямі навіть шаром начинки з грибів і жовтка.
- Поставте сир зверху. В ідеалі шари не слід змішати. Це зробить прекрасний візерунок на різці.
- Наріжте солодкий перець соломкою і рівномірно розподіліть шматочки по начинці. При бажанні солодкий перець начинку можна замінити томатами. У сирній масі не зашкодить додати трохи копчену паприку або подрібнену кріп.
- Перемішайте край паперу і акуратно розкачати шар начинки салямі в щільному рулоні. Обгорніть кінці паперу з двох сторін, як цукерка.
- Відправте рулон в холодильник на ніч. Я не можу чекати, тому я використовував морозильник (1 год.).
- Візьміть папір і виріжте закуску на скибочки.
- Рулетка з грибами і сиром стала успіхом! Прикрасьте її зеленню і подаємо її на стіл. Бон привіт!
Мій салямі шматочки були трохи меншими, ніж вони потрібні. Деякі з сиру залишалися невикористаними. Як виявилося, до великої радості дітей. Загорнути начинку в тонкій лаваші, нагріти трохи в сковороді - це ще один смачний посуд готовий!
Чому жіноча сукня повсякденно і мало часу в шафі?
Писак, виготовлений з коробки під дерево, яке назавжди пов'язане з моїм розумом з Новим роком.