Хлібна цегла на рецепту продавця з пекарні СРСР

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Загартоване м'якоть всередині. Звичайно, тепер в магазинах ви можете знайти безліч варіацій на своїй темі, а ще іноді ви хочете спробувати це знову. Якщо у вас було це бажання довго, чому не випікають одну або дві ловени?

Виготовлений хліб завжди здавалося мені одне з найскладніших кулінарних маневрів. Як дитина, коли мій бабуся був хлібом випікання, я насолоджуюся переглядом, що здавалося б, магія на час. Тепер, в середині мультикокерів, пекарів і інтернету, елемент магії трохи втрачається.

А ще, готуємо особливу страву, додаємо інгредієнт, який ніхто не розповість про вас в Інтернеті. Це любов, що ми відчуваємо для себе. Любов для чоловіка, батьків, дітей або навіть себе.

Зробіть цей хліб за рецептом і не забудьте додати трохи любові!

Інгредієнти для опару
  • 350г борошна вищої пшениці
  • 6g пресовані дріжджі
  • 200 мл води
  • 1 ч.л. цукру

Тест інгредієнти
  • 560г Опар
  • 6г сіль
  • 140 мл води
  • 150г високоякісної пшеничного борошна

Підготовка
  1. Залийте 200 мл води в ємність і додайте 6 г пресованих дріжджів до неї. Проведіть все добре і додайте чайну ложку цукру без гірки. У тій же ємності замочити 350 г борошна в декількох прийомах. Опара повинна бути густою і щільною.

2. Опара виходить схожим на тісто для пельменів. Необхідно ретельно замісити і накрити плівкою зверху. Тепер ви можете залишити пульпа на 5 годин до бродіння і отримати вгору.

3. В окремому контейнерному розчині в воді 6 г солі. Потім додайте солону воду в басейн. З міксером, змішати воду і пара, поступово додаючи борошно.

4. Змастити прямокутну форму для хліба рослинною олією і покласти тісто в ній. Заощаджуйте протягом 40 хвилин для розвантаження.

5. Тепла духовка до 200 градусів. Перші 15 хвилин не потрібно міняти температуру, потім знизити температуру до 190 і випікати ще півгодини. Такий перехід дасть красиву хрустку скоринкою.

Іноді радянські часи ідеальні для нас через конкретні речі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми часто пам'ятаємо про нашу дитину, тому ми думаємо, що час був краще, ніж зараз.

Ви не можете повернутися до ваших старих днів, і ви, ймовірно, не повинні. Але лікуйте собі ті маленькі речі, які вражають вас в минулому. Ми сподіваємося, що цей хліб пробудить вас тими самими почуттями, які ви відчували довго.