Він одружений і не запрошував його відвідати п'ять років. Що таке причина цієї поведінки?

Не завжди дорослі діти активно підтримують контакт з батьками. Напевно, в цьому питанні все залежить від виховання і навколишнього середовища людини. Вистачить пара телефонних дзвінків на тиждень. І хто звик пошук від часу відвідати сім'ю та друзів.

Герой сучасної історії знаходиться на цьому перехресті. Сама жінка хоче відвідати сина і дочка-в-право, але категорично проти неї. Як це можливо і буде родина знайти компроміс? Детальніше про це.

Я був одружений протягом 5 років. Я ніколи не отримав запрошення від нього, щоб відвідати. Це те, що мій дочок-в-право, Таня, не схожий на когось в будинку. Звісно, я залишився дивним.

Квартира, до речі, належить її. Це невеликий, який на вулиці поруч з мене. В той час, як діти були без дітей, я не хочу запитувати їх. Моє син назвав мене щодня, і на свята він завжди відвідав мене з Танею.

Але все змінилося, коли дочка-в-завтра була вагітна. За останні кілька місяців довелося провести в лікарні під наглядом лікарів. Я поїхав до неї щодня кілька разів, приноши їжу і ліки. Його син постійно працював, і його батьки мешкали в іншому місті.

Я був сподіватися, що цей непростий період буде наблизитися до мого дочка-завдання і вона довіряв мене. Я шукав народження мого дідусь. Але Таня тримала мене, вона не повинна допомогти з дитиною. Крім того, перший місяць не збирається бачити всіх і показати дитину.

р.

й Я впевнений, що все буде змінюватися після народження. На день розряду я прийшов до лікарні з величезним пакетом подарунків і сподівався, що мій син запрошує мене до свого дому. Але на шляху в таксі, вони просто скинули мене біля мого дому. Чи є це нормально?

Я тільки побачила її на вулиці, коли Таня йде на прогулянку. З часом, вона дає мені бути самотнім, поки вона йде додому і йде про її бізнес. Коли дитина прокидається, я повинен викликати Таню, щоб вийти і підібрати коляску. І я можу її отримати до дверей, але вони навіть не пускають мене!

浜у 灞 绀 А потім він просто закриває двері перед мною. У певній точці я припинив відступ. Що таке точка? Я не знаю, можливо, мій погляд на життя з дати, і тепер це норма. Покажіть мені, що робити в цій дивній ситуації.

Така незвичайна поведінка дочки, ймовірно, має деякі пояснення. Наприклад, вона захопила тому не реконструйованийй По суті, причина є тривіальним, але жінки іноді дуже турбується про це.

Можливо, дочка-в-завдяки просто боїться, що її мати-в-завдання заповнить весь простір в будинку і Почати дати непотрібні порадий Що буває багато! У зв'язку між родичами є дуже крихка речовина. Ми консультуємо головний характер, щоб говорити з сином і дочкою. Наприклад, жінка може запросити їх і попросити їх безпосередньо про все.

Що б ви рекомендуєте головний характер історії сьогодні? Обов'язково поділіться думками в коментарях. Чекаємо Вас!