Чорне гравіювання, або чому люди платять за хороше дозування

Він допомагає людям, які не можуть бути святкувані! Так заснить неординарний старик у неординарному анімаційному фільмі. Це буде смішно, якщо це не так сумно. Час. подякиЦе дивно, щоб покласти його злегка.

Редакція "Сайт" Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тут ви допомогло чоловіка, і він - бум! - і виписка про вас до міліції. Що таке сорт. Тексти пісень, а це означає: А потім всіх чудес, чому ніхто не поспішає допомогти один одному.

Він був справжньою подякою за підтримку автора, вашого хмелю слуги, примушеного для жінки, яка була богослужена якоюсь п'яницею. Сама дама була досить хрещена, але для реального лицаря це буде перешкодою? Який сюрприз, то, коли і сама леді, на спробах заважати в процесі, гучно непривабливий: «Що це те, що ви намагаєтеся потрапити в нашу сім'ю, притулок?» Як кажуть, не була сіль хліба. Ось деякі історії.

18437 р.

Дякую за вашу підтримку, я продаю всі види речей, які більше не потрібні, серед них ненадійні. дитячий одягй Ціна близько $10. Хтось пишу мені сказати, що мій дитина нічого не спить, і ви намагаєтеся отримати багату тут. Я отримав в позицію, віддавав його нікому. Через тиждень я бачу те ж саме чоловіка, що продає свій матрац за $30. Що я можу сказати?

«Я спробував дати літню жінку на автобусі, але вона весело зрізається і плоско відмовилася сидіти. Після п'яти хвилин від нещасного випадку, автобусний шок, стара жінка буквально збита. Викликав амбулаторію, поїхав з нею допомогти, підтримувати, потім. Коли лікарі попросили її, як вона зламала її руку, вона сказала, що я штовхнув її. Свята свята!

У мене є невеликий бізнес, тільки 50 осіб. Я дізнався, що мій підлегл одружився і вирішив здивувати її. Я замовив все, знайшов фотограф, місце, декоратор, навіть попросила маму Підписка Я зробив його. Як бачите, все абсолютно безкоштовно. Моя дитина не скаже подяку. Не знаю. Знайди!

"Ми допомогло нашій дочці багато разів..." «Наша донька-в-правила багато разів. Поки наш син (чоловік) працює на годиннику, вона ледь робить кінців зустріч, після всіх, двох дітей. Це комуна, харчування, щось інше. А потім я пішов, щоб відвідати її, і я був струнким. Дві величезні телевізори, нове обладнання і діти грають на консолі, і, кожен по собі, на різних телевізорах. Боже!

«Дружа приїжджає до мене, щоб зробити незначні ремонти на машині. Іноді щось більше. Я не працюю в сервісі, я так само, щоб вони зверталися. А потім вони звикли зробити щось неправильно там, і автомобіль зламав, це не збирається. Старий Чоловік. гальмівні колодки Я змінив його, і тепер ваш двигун не почнеться. Що робити з цим?

«Коли він працював на замовлення, він якось допоміг молодим сім'ям потрапити в палату. Вона була вагітна і її чоловік ніколи не залишив її. Я допомогла заповнити всі анкети, дали їм гарне місце і навіть приймав кілька фотографій на телефоні чоловіка, щоб вони поділилися щасливими фотографіями в соціальних мережах. Я скоро дізнався, що цей чоловік написав заяву про мене, що я вкрав його телефон.

З редакційної колегії ми згодні, все відбувається в житті. Ваше ім'я соковитість Інші люди не бачать, що ви робите. Звісно, вони не здатні шукати душу і вони мають інші життєві враження, які не можуть бути добре до. Відповідь: Чи ви зупинитесь на допомогу іншим після читання цієї статті?

Дякуємо за підтримку У стресовій ситуації люди не можуть виражати себе. Ви не знаєте, що вам подобається? Здається, що це нормальна реакція кожної нормальної людини, щоб допомогти іншим. Ознайомитися з правилами добрих справ, або як зробити благодійність. І спасибі за перебування з нами.