Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

Найчастіше періммон їсть свіжим. Ви знаєте, що ви можете зробити багато смачних страв з персімона: від запечених риб, м’яса і закінчування салатами і десертами? Салати з періммоном - це моя слабкість, так як за допомогою цього фрукта виходять по-справжньому пікантними і яскравими смаковими поєднаннями.

Повідомляємо, що для 2021 років бути успішними, яскраві повинні бути присутніми на святковому столі. салатй Власник року White Metal Bull, любить зелень і фрукти на столі.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування смачного періммон і яблука. Дуже корисно!

Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

Що можна приготувати з періммонових інгредієнтів
  • 2 хв
  • 1 яблуко
  • 1,5 ст.л. рослинної олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 2,5 ст.л. соєвого соусу
  • 0,5 ч.л. цукру
  • Смоктати
  • 1/4 червоних цибулі

Підготовка
  1. Щоб приготувати соус, змішайте рослинне масло, лимонний сік, соєвий соус і цукор. Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

2. Покладіть листя салату внизу пластини. Наріжте періммон на невеликі шматочки, а потім покладіть їх на листя салату. Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

3. Очистити яблуко, також нарізати невеликими шматочками. Покласти яблуко на періммон. Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

4. Очистити червоною цибулею і нарізати тонкими кільцями. Покладіть цибулю на яблука, посипте соус зверху. Заваріть салат на 20 хвилин в холодильнику. Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

5. Це все, красиво. салат Персимон готовий. Бодибилдерши! Зимовий періммонний салат спеціально для білого металу Bull

Прочитати рецепт докладніше, дивитися відео з кухар-канал "Юм-юм" Ви можете знайти безліч чудових рецептів!

https://www.youtube.com/watch? v=Ayg9CNmMQ0E

Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати скумбрія запечена з персіммоном і апельсинами. Неможливим є розбити!

Тепер ви знаєте, що ви можете зробити з перімом Зимовий фестивальй Цей салат обов'язково буде на столі Нового року. Я дуже рекомендую, що ви готуєте його напередодні Нового року, так що Білий Metal Bull приносить удачі в будинок!