У яких випадках друзі можуть пересуватися занадто скромними ласощами

На жаль, не кожен знає або просто не хоче знати, що громадський транспорт не є найкращим місцем для спілкування на телефоні. По-перше, я шанував, коли я чую, що леді витрачає час на трамвай або на автобусі. Ну, якщо ви почуєте розмову на мобільний телефон проти вашого заповіту, ви повинні покласти на навушники, але в той момент я не мав їх з мною, застібка.

Я їду до іншого міста на автобусі. На автобусі було пощастило чути про чудову історію дуже розмовної леді. Для того, щоб сказати, що слухання це було гасіння, щоб сказати нічого.

Ми вже давно зателефонували. Її чоловік був пропагований на роботі, тому вони закінчили будинок і запрошували нас на батьківщину. На жаль, вони мали багато грошей, але звички бідних залишалися. Я був водінням надії їсти червоною ікрою, що я не можу дозволити собі, але це добре! Не було ікра, немає трюфелів, немає мармурової яловичини.

Я думав, що Галочка бажала встановити таблицю для друзів, покажуть. І вона зробила оселедець під її пальто, вони кажуть, Ванья любить її дуже багато. Бажаю я думав про гостей... Було кілька салатів, все ще різати великі, якби варити для великої рогатої худоби. І вона говорить, "Новіді, ресторани просто ріже салати, як це," yeah, звичайно. Я не свиня, є деякі трави з сосновою і креветкою. Складання смаку.

М'ясо? «Француженка». Не дивно, немає нічого спробувати: м'ясо з помідорами і сиром. Ви не могли б приготувати телятини, ви не зламали. Я знаю, що не було грошей до того, що вони подобаються. Але що ми економимо зараз? Будинок красива, пара спалень, вітальня і кабінет. Я не знаю, чому вони потрібні теплиці, коли ви можете купити все в магазині, є гроші. Дуже добре, щоб мати ванну, я вже попросив парі на найближчі вихідні.

362410Р. 4200Р.

Відсоток грошей Галя просить, якщо вона хоче зробити ліфт, після усього, два дітей, а вік не молодий. Тексти пісень, а це означає: І вона сказала мені, чому вона дрібна. Я не знаю, якщо я міг, я зробив мій обличчя і груди на час я був тридцять. У будь-який час вони дивляться. Ми проїхали до ночі, а потім Галін назвав нас таксі. І мій Ліонья каже, що вони були добре, що вони чесно заслуговують на будинок, і навіть з грошима вони залишалися добре люди. Я думаю, що це приплив, щоб зберегти на себе.

525555р.

Жінки переїхали на іншу тему і продовжили розмову на мобільний телефон. Я думав. Замість того, щоб прийняти приклад від людей, ворожі люди промивають свої кістки і засуджують їх на все. Здається мені, що Галина і чоловік досить гідні люди, і, швидше за все, вони не обговорюють своє знайомство на автобусі з ким-небудь.