Що робити, якщо в пачці собак дрочить до вас

До себе залишають вуличні собаки. Іноді вони сподобаються гарно і пригнічують людський вплив, але через складну долю вони часто стають агресивними. Вуличні собаки люблять вовки. Вони утворюють фалоки і захищають місце, де вони живуть. Але що якщо агресивна собака стоїть на вашому шляху? Цікаво, як собаки поїдуть.

р.

Є пачки собак у дворі наступні двері, і коли я ходию з собакою, вони часто корочують нас, і іноді намагаються закривати. Ну, мій вихованець ніколи не ходить з хвостом, що кланув. Він зупиняється, спокійно дивиться на подвір'ях собак і нехай їм нежить. Коли собака подвір'я бачить, що немає агресії проти неї, вона виходить навколо і листя.

Навіть якщо ви прогуляєте минулі собаки, вони можуть бігти і вирізати на вас, тому що ви прогулялися в їх дворі. Це нормально. Найгірше, що ви можете зробити, щоб запустити або кинути щось на собаку. Не робити це.

Ніколи не намагаються прискорити крок або запустити. Вуличні собаки можуть мати мисливський інстинкт. І навіть якщо собака досить мирна, це може подумати, що ви граєте з ним. Стоп і ви помітите, що собака зупиниться в хвилину і сповільнить. Якщо вам слідувати, ви повинні зупинитися. Я, коли ви страшні, це важко зробити, але довіряю мене, це краще для всіх. Собака може відволікатися, надаючи рюкзак перед ним, наприклад. Тоді собака буде відволікатися на об'єкт, "здогадатися" і йти про свій бізнес.

Домашні собаки рідко реагують на циклісти. Але промені можуть брати участь у пірсингу і навіть спробувати захопити ногу. У цьому випадку краще зупинитися, тоді інтерес до вас негайно зникне.

р.

Ваша собака не завжди гарантує безпеку, він також може боятися. Наприклад, якщо променева собака є більшою і більшою, вона не може повернутися вниз. Найчастіше справа закінчується мирним шиттям. Але буває і те, що мускат занадто агресивний. Для таких випадків вони винайшли ультразвукові зітхання, які відлякують собаки. Якщо ви вирішили використовувати віскі, зробіть на увазі, що спочатку потрібно звикнути до неї собаки, щоб не відлякати свого улюбленця, коли ви захистите його.

р.

Якщо ви навчите собаку під час ходьби, ви, ймовірно, маєте справу. Смішні собаки. Так кладемо ласощі, це буде відволікати джгут. І коли вона їсть, вона заспокоює її вниз.

Про компанію Вони запахують страх. Так, якщо на вулиці собака до вас і запускається роялення, заспокоїти. Намагайтеся міцно і впевнено сказати "великогабаритний," "витратити". Важливо не розрізати на тварині, але чітко сказати команду. Не варто шукати собаку в очах, це ознака агресії. Не хвилюйте руки або доходите до тварини. Якщо собака намагалася зіпсувати вас, давайте йому це зробити. Вона напевно залишить. Будь ласка, не вдарив тварину. Агресія проти собаки може призвести до розгортання наслідків не тільки для тварин, але і для вас.

р.

Судові собаки в місті, швидше за все, атакують людей, тому що є ті, хто їх годує. А ще, якщо ви почуєте баркінг, ви краще опинилися навколо цього місця. Сподіваємось, ці поради допоможуть вам зрозуміти собаки трохи краще і зупинити панчіх про них.