Натхнені котирування і афоризми великих людей допомагають нам заходити на мудрість і приймати перші кроки на шляху саморозвитку. Продовжуйте котирування з нашої колекції.
Якщо ви досягнете успіху, ви думаєте в правому напрямку, і навіть члени інтелектуального клубу «Що?» можуть заздрити вашу подію. Де? Коли?
Про нас
- До діагностики депресії і низької самооцінки, переконайтеся, що ... Шигмунд Фрейд
Поза «Ложки»
(а) що ви довірте свою думку;
(b) що ви не ревнощами вашої матері;
c) які вони не оточують ідіотами.
- «Не величе, хто ніколи не впав, але великий. й (Confucius)
Поза «Ложки»
(а) які ніколи не пошкодили падіння;
(b) які знизилися і отримали;
c) які допомогли іншим стояти.
- Проблема в тому, що без ризику ми ... (Марк Аврелія)
Поза «Ложки»
(а) не пити шампанське;
(b) досягти нічого;
(c) ризикувати сто разів.
- Якщо ви хочете зробити світ щасливим, йти додому і ... (Мати Тереса)
Поза «Ложки»
(а) любов вашої родини;
(б) повісити дітей;
(c) поцілунати дружину.
- "Побачити себе і ви переможете..." (Будда)
(а) найсильніший ворог;
(б) тисячі битв;
c) що ви хочете.
- Уникнути критики можна лише один спосіб. (Aristotle)
Поза «Ложки»
(а) нічого не скажеш, і нічого не буде;
(b) не слухайте, не дивляться, не говорять;
c) критикувати перший.
- “Імпозитивно – це просто гучне слово, яке приховує... й (Mohammad Ali)
Поза «Ложки»
(а) незначні слабкості;
(б) малих осіб;
(c) невеликі амбіції.
- Не боятися ворогів, боятися друзів. (Джонни Депп)
Поза «Ложки»
(a) вороги не зраджують;
б) друзі стріляти в спині;
c) betrayed по friends, не ворогів!
- "Ви можете закохатися в любові, але ви можете закохатися в любові. й (Вільям Шекспір)
Поза «Ложки»
(a) егностування також можлива;
(б) тільки душа;
(c) може бути складно.
- Ми любимо один раз в житті, а потім... й (Сергій Єсенін)
Поза «Ложки»
(а) тільки переносить;
(b) дивиться тільки на схожість;
(c) немає любові;
(d) ця фраза не належить до ручки Єсеніна.
Правильні відповіді
- Перед діагностуванням депресії і низькою самооцінкою переконайтеся, що Що ви не в оточенні ідіотів? Сигмунд Фрейд змінив людський погляд на себе. І його заяви не втрачають актуальності в XXI столітті.
- «Це не великий, хто ніколи не падає, але великий, хто ніколи не падає. й Хто впав і отримував!?
В житті, але не всім вдалося отримати і піти далі. - «Проблема в тому, що без ризику ми ризикувати сто разів? Імператор був правий. І доказ цієї народної мудрості, яка говорить: ризик якого, користь.
- Якщо ви хочете зробити світ щасливим, йти додому і Люблю родину?
- «Зроби себе і виграєте тис.?
- «Це єдиний спосіб уникнути критики: Не пропустіть нічого, і будьте нічого.?
- Неймовірно - це просто гучне слово, за яке приховують маленькі. народи?
- «Не боятися ворогів, боятися друзів. Друзі, не вороги!? Ця цитата важко погоджуватися з. «Нема сто рублів, але сто друзів» Але не можна не погоджуватися. Олександр Сергійович написав: «Всі є ворогами у світі, але врятувати нас від друзів, Бога!» Наші друзі! Я пам'ятаю їх з хорошої причини.
Існує третя точка зору: «Не боятися друзів, вони можуть бути тільки зрадами, не боятися ворогів, вони можуть тільки вбити вас; боятися байдужим, тільки з їх згодою та вбивством. й
- «Ви можете закохатися в любові з красою, але ви можете її любити. й тільки душа.й Всі мрії про те, щоб знайти свою справжню любов, але не кожен може бачити справжню красу.
- «Ми любимо лише один раз в житті, і після й Ми шукаємо якй Ця фраза приписана до Єсеніна і часто використовується як статус в соцмережах. Але Есенін, ймовірно, не належить. Принаймні в віршах улюбленого поета ми не знайшли його. Найближче значення є Єсенинський: Ви можете тільки любити один раз.й
Ось чому ти незнайомець,
Що lindens beckon нам в vain,
Зволожуючи ноги в сноубордах.
Я знаю, і ви знаєте,
Що таке місячний світло синій?
Ці липони не квіти.
Ось сніг на цих лисицях.
Що ми любимо довго,
Ви не мене, я інший.
Ми не дбаємо.
Граючи любов дешево.
Але все ж дбає і чуємо.
У злий пристрасть поцілунки,
Може серце сниться назавжди
І я люблю назавжди.
Це тест, який ми отримали. Ми сподіваємося, що його проходження підняли духи і може надихнути вас до репрочитання творів одного з авторів, представлених в нашому підборі котирування.