Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

Я бачив гіпсову галину рецепт незвичайного торта, який підкорив мене своєю простотою в кулінарії. І поєднання інгредієнтів в ній є просто «покетна бомба», як мій нефрит говорить. Це один пердят З куркою і грибами можна по-справжньому назвати мережива, так як замість тіста він готовий вірменський лаваш.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки лаціна з смачними начинками. Мій чоловік називає цю пасту «шаварський пиріг», і я називаю його «ацетатний рулет». Неможливим є розбити!

Рецепт торта з куркою та грибами Рослинні інгредієнти
  • 750г куряче філе
  • 200–250г мариновані гриби
  • 250г сир моцарелла
  • 2 Вірменський лаваш
  • 0,5 ч.л. сухого часнику
  • 0,5 ч.л. паприка
  • щіпка
  • сіль, перець за смаком

Наповнення інгредієнтів
  • 4 яйця
  • 150г йогурт або сметана
  • 1 ч.л. кунжут
  • 50г вершкове масло
  • 0,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. У кип'ятіння солоної води варити курку. При приготуванні курки пам'ятайте, щоб додати пару горох чорного перцю і цибулю. Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

2. Щоб приготувати заливку, перемішайте яйця сметаною або йогуртом. Збережіть його за смаком. У водяній бані пофарбувати вершкове масло і додати його в заливку. Стирайте все разом. Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

3. Для начинки нарізати готову курку невеликими шматочками. Сир натрію на дрібній тертці, нарізати гриби на тонкі пластини. Масло в водяній бані. Встановити біля деяких сирів, щоб посипати торт. Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

4. Посипати спеції і посипати їх курячим філе, а потім добре перемішати. Розділіть кожен з інгредієнтів наповнення на 4 частини. Розділіть лаваш лист на 2 частини, щоб у вас буде 4 листків. На одній половині листка лаваша викласти чверть курки, грибів і сиру.

5. Помістіть начинку, не досягаючи приблизно 2-3 сантиметрів до краю. Прокочуйте лист з рулоном 2-3 прокрутки, а потім відштовхуйте краю. В кінці слід отримати рулон начинки лаваша. При цьому з рештою лаваші. Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

6. Кожен з рулонів ділиться на 4 рівні частини. Покриваємо пергаментну паперову форму для випічки (26 або 24 сантиметрів в діаметрі), а потім викладіть на дно форми рулони з начинкою. Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

7. Покладіть столову ложку на рулетки поверх наповнювача. Посипати сиром і кунжутом зверху. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини. Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

8. Це, Лава готовий. Бодибилдерши! Затишний рецепт торта гіпсі, який робить його замість шаварми

Прочитати рецепт докладніше, дивитися відео з кухар-канал Гіпси Galina "Galina Kitchen". Я люблю всі рецепти Галини, так як вони прості, доступні і вийдуть вперше!

https://www.youtube.com/watch? v=9D_ctG4F_Sg

Я також раджу ознайомитися з рецептурою для лосини тортів з яйцями і зеленою цибулею. Користь, апетитна і дуже смачна!

Цей рецепт торта. Курячий гриб дуже просто, найскладніше вчасно зупинитися і не їсти зайву порцію, так як страва висока калорійність.

Я думаю, що експериментую з начинкою. Хочу варити з копченими овочами, а наступного разу з замороженими овочами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.