Історія Оксани з хостелу, який ніколи нічого не поділився, і кожен одружився на ній

Перед тим як зробити висновки, нам необхідно зрозуміти, що відбувається взагалі. Нерідко ми не хочемо чекати закінчення, нам здається, зрозуміти все. З'ясуйте, підберіть ніс і залиште. Я. У нас! Ми тут. ІсторіяЦе допоможе вам виглядати трохи більше у світі.

GettyImages видання "Сайт" Він любить речі зі значенням. Завжди, в кожному випадку є деякі дрібні речі, нюанси, через які все переходить вниз. Поганий не так погано, і хороший не так добре. Наші історії

Шукаю роботу за пару годин. Не дуже часто я не підозрюю, що я не підозрю. У мене є сувенірна пляшка, яка 50 грам, ви знаєте? Коли ви не на роботі, життя виглядає так красиво, тому яскраве! Я просто ходив по вулиці, дука настає на місто, кожен... Щастя!

р.

GettyImages: Всім здається, що так як у мене є коти, собаки і папуга в моєму домі, я стара покоївка, яка має погані стосунки. Шукаю, побачте, влаштуйте своє життя. Чи мріяв лідера моєї маленької групи в окремому будинку? Я лідера, ми маємо груповухаІ я не хочу бачити всіх інших тут. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що я закінчився. Вже були деякі строгі знайомства. й

«Невихідні бутони завжди прилипають до мене. Карма, я думаю. Він просить, «Ви знаєте, скільки Бродського варто в картонній палітурі? Я думаю, що це дорого. Ну і каже він, і ви тільки сто рублів. Все правильно, я говорю, приїхати сюди. Але чому ви розірвати з ним так легко? Він каже, що я знаю Бродський сердечком, але смак цього лагера все ще є таємницею для мене. й

р.

GettyImages Щоденник: Що здається важливим сьогодні буде, в рік, здається незначним. Ви не пам'ятаєте хлопця, який ви любите, коли ви 16. Третє місце в Олімпійських іграх не буде вища освітай Проблеми, які ви зіткнулися сьогодні, які, здається, невизначним для вас, здавалося, trivial в рік. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це життя.

«Ви зупините гальмування іншим, коли ви досягнете успіху. Ви не погоджуєтесь, що ви сильні. Якщо ви не знаєте, наскільки успішними ви є, тому що ви самодостатні. Коли ви знаєте, що ви здатні, ви більше не повинні довести її іншим. Ви не подбаєте, якщо вони вірять чи ні.

Коли я пішов працювати в супермаркеті, я дивився, щоб знайти, що люди не змогли відкрити сумки самостійно. Що таке покупцівТі, хто не слухайте їх щодня, і вони не піклуються. На рано вранці, щоб уникнути трамплінгу. Неймовірно, люди так різні!

Кожен знає історію мами і дочкою. Вона провела яблуко в кожну руку, і її мама попросила її подарувати їй. Дівчинка думала за мить і швидко укусу. Мати була зміщена, бо вона подумала, що її дочка не хочу поділитися з нею. Вона зрозуміла, як зіпсована вона була тому, що наступна друга дівчинка подала їй одну з яблук, кажучи, вона була солодкою.

Оксани не дуже сподобалося в гуртожитку, тому що всі думали, що вона була greedy. Одного разу вона свідка такого діалогу: «Оксана, слава мене паста!» - «No.» «Дамн, немає нічого їсти!» "Ви придбали собі Vogue block." Що? Я не дешевий курець! «Дамн, ти фольг!» Ось як я назвав Оксану вітати за весь курс. й

«Коли потрібно змінити щось, краще слідувати прикладом японської мови. На жаль, японська компанія починає відчувати труднощі, перша зарплата ріже директору. Якщо він не допомагає, вони вогневають його, не працівник, який стоїть на машині. Вони говорять про не поганих солдатів, але погані гени зустрічати.

Від редакційного колективу Тягу до освіти, один з наших редакторів був інстильований матір’ю. Вона допомогла йому не піти в школу і зробити свою домашню роботу, але тільки на одному стані: йому довелося зробити роботу в домашніх умовах. А список був вражаючим. В цілому, з четвертого часу стало очевидним майбутній редактор, який краще витрачати час на школу і працювати з головою, ніж подушити руки з меншим результатом. Ніцца, це не так?

Поза «Ложки» Історії з значенням Все про нас. З будь-якої ситуації ви можете дізнатися чітке і життєве заняття. Головне, що не тягнеться вперед і не враховувати. Поділіться своїми історіями з нами в коментарях, а потім прочитайте цю велику статтю про те, як добре засвоюється дружині, підібрали пороги з тарілки дружини для освітніх цілей. Бажаємо вам міцного настрою!