393
Чому я завжди маю паперові кліпи в моєму пурпурі?
Добре зроблено Луї Е. Балцлі, який у 1910 році придумав знайомі паперові кліпи.
Габаритний зображення
Цей простий пристрій називається щіпкою, великим кликом, сполучним, крокодилом і сумкою кліп (якщо ви складете ручки, вона виглядає як гаманець). Ви можете використовувати офісні затискачі в будь-якому місці. Я б сказав, що вони дають сто очок голови, починаючи від відомого швейцарського ножа.
Маленькі сталеві помічники різних кольорів і розмірів працювали в офісах по всьому світу більш ніж сто років, і ми розповімо, як їх можна використовувати в повсякденному житті.
Паперові кліпи
Я чув про інший спосіб використання великого паперового кліпу. Вони говорять, що якщо вам щіпить вуха, то головний біль проходить швидше. Я особисто знайшов, що важко вірити. Але можливо, ми повинні спробувати.
Як ви можете побачити, що еластичний сталевий помічник має потенціал для вирішення різноманітних побутових питань. Від кухні і ванної кімнати до гаманця і комп'ютера. Універсальний винахід Louis Balzli підлягає всім!
Габаритний зображення
Цей простий пристрій називається щіпкою, великим кликом, сполучним, крокодилом і сумкою кліп (якщо ви складете ручки, вона виглядає як гаманець). Ви можете використовувати офісні затискачі в будь-якому місці. Я б сказав, що вони дають сто очок голови, починаючи від відомого швейцарського ножа.
Маленькі сталеві помічники різних кольорів і розмірів працювали в офісах по всьому світу більш ніж сто років, і ми розповімо, як їх можна використовувати в повсякденному житті.
Паперові кліпи
- Смартфон стенд
Сьогодні смартфон - це телевізор, книга, ігрова консоль і фотоальбом. Ми використовуємо його більше і більше, часто на столі. А іноді тримаємо пристрій своїми руками не дуже зручно.
Можна, звичайно, придбати спеціальний стенд, але він буде дешевше, щоб зробити його з канцелярських кліпів.
Існує безліч варіантів дизайну, а на фото одна з найпростіших. - Навушники
Хоча вчені подряпини голову над дивовижною здатністю навушників, щоб миттєво зв'язувати вузол, ми пропонуємо простий рішення для проблеми.
Вам потрібен кліп сполучний. Навушники потрібно переходити в її кріпильну установку, намотати на ручках і роз'єм покласти в вуха. - Косметика затискачі труб
Коли зубна паста або крем в трубі надходить до кінця, вона стає нездатним для віджимання залишків.
Порізка трубки не завжди гарна ідея. Але можна розкачати її за допомогою труби і зануривши край з бункером. - Корд стриманий
Робота на комп'ютері, часто стикаються з необхідністю вставляти і видаляти різні шнури. Якщо ви не тримаєте їх, вони намагаються висихати своїми руками.
Знаходження на стіл не може бути приємним. Але тут є наш універсальний друг. Візьміть більший затиск. Зафіксуйте його на краю столу і запустіть пуповинний джек в в вухо затискної ручки. Тепер шнур завжди буде на пальцях. - Спосіб зберігання проводів
Коробка з дротами і USB-кабелами може стати як гнізда змії, якщо ви не використовуєте нашу наступну рубати життя.
Розгорніть кожен дріт в кільце, і щоб він не розмотався, закріпіть його за допомогою канцелярського кліпу. - Затиск для відкритих пакетів
Вироби з відкритих пакетів, як правило, для розсипання. Що робити, якщо немає ущільненого контейнера під рукою, де можна залити?
Перевага нашого майстра. Паперові затискачі надійно закріплюють зігнутими краями пакетів з спеціями, крупами, борошном і молоком. - Організатор канцелярії
Якщо є затискачі вручну, ви можете легко зробити організатора для олівців, маркерів з них. р.
Також буде кімната для канцелярських ясен. - Cashpin за гроші та кредитні картки
Винайдено здобиччю для кріплень. Тому цілком доречно закріпити їх і цінні папери.
Хороший брелок поєднує ключі і запобігає їх втраті. Все це повністю властиво клеричному затисканню. Крім того, завжди має його на руці, так як ви можете бачити, дуже корисно. - Пархмент паперовий тримач
Папір для пергаменту просто незамінний для випічки. Все легко випікати, не клеїти і не загорнути форму.
Але покриття бічних стін форми з папером іноді не дуже легко. І ось, знову, наш безболісний супергеро приходить до порятунку - канцелярський кліп.
Я чув про інший спосіб використання великого паперового кліпу. Вони говорять, що якщо вам щіпить вуха, то головний біль проходить швидше. Я особисто знайшов, що важко вірити. Але можливо, ми повинні спробувати.
Як ви можете побачити, що еластичний сталевий помічник має потенціал для вирішення різноманітних побутових питань. Від кухні і ванної кімнати до гаманця і комп'ютера. Універсальний винахід Louis Balzli підлягає всім!
Завдяки якому добавка для грибів буде сто разів більш ароматним
Заміна придбаних цукерок і як їх зробити в домашніх умовах з дітьми