кухаря почастує, як приготувати буряки в розкішних ресторанах, щоб заощадити час і не втратити свій смак

Я люблю вино, але я рідко варю його. Останнім часом я приготував, я був досить. Це не ліза, я не можу насолоджуватися вашим улюбленим салатом через те, що це означає. Цей фарширований овоч готують протягом двох годин, принаймні. Також потрібно поливати вчасно. Взагалі я не збираюсь, і знайшов ідеальний спосіб зберегти дорогоцінний час. Чому не кладуть буряк в духовці? Сьогодні Я покажу вам, як запекти всі буряки в духовці і чому краще вибрати цей метод приготування.

Як випікати буряк в духовці по-перше я розповість вам, що перевага цього способу приготування буряків. Особливо, коли потрібно приготувати салат з великих шматочків овочів, це неприпустимо, що кожен овоч був смачним. Якщо буряк просто кип'ятить, всі цінні мікроелементи вийдуть з неї, і це також буде водяним і абсолютно без смаку.

При приготуванні буряків в духовці всі соки зберігаються в буряках. З цього стає не тільки корисним, але і набагато смачніше. Хороший бонус - це те, що буряк варять в духовці двічі як швидко. І я дізнався, що це спосіб в ресторанах шеф-кухарі воліють варити буряк. Це секрет ресторану.

інгредієнти
  • бджоли
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • сіль

Підготовка
  1. Миття бджіл добре з щіткою або губкою для миття посуду. Потім змочіть рослина від зайвої вологи з паперовим рушником.

2. Вирізати верх. Якщо ви хочете випікати кілька овочів, важливо, щоб буряк приблизно однаковий розмір.

3. Лист фольги для випічки покритий пергаментним папером, попередньо змоченим в воді. Потім очистіть буряк зубочисткою і засоліть рослина. Херсон

4. Можна потерти сіль своїми руками і залити рослинним маслом в кінці. Не боятися засолити буряк. Щоб підвищити смак, можна обприскати його бальзамічним оцтом або додати трохи цукру.

5. Обгорніть один буряк в фольгу папір і випікайте на середній полиці в духовці, нагріті до 200 градусів 1-1,5 годин. Все залежить від розміру буряка, тому перевірте час, щоб побачити, чи він готовий.

Завдяки такому способу приготування буряка краще, ніж звичайний. Всі соки і поживні речовини зберігаються, а також легко очищати. Просто не очистіть буряк під холодною водою, інакше смак буде незамінним зіпсований. Бон ацетит. Ви коли-небудь готували буряки в духовці?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное