Чому професія сина-в-прави не важлива для створення міцної сім'ї

Познайомитися з грибами Нерідко лотерею і не завжди йде за попередньо плановим планом. Так, навіть якщо дочка повністю захована молодим чоловіком, мама завжди може розповісти вам, як це буде краще. Чи не може вона?

Наш читач Ірина мала цю ситуацію. Єдина дочка закохана з молодим чоловіком. Все необхідне для щастя. Не дуже.

Моя дочка одружена, але мій план, щоб зробити все, щоб запобігти цьому весілля. Я не бачу, я не мій, і бажаю, що мій дитина тільки щастя. Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, це буде краще для всіх.

Я підняла дочку самостійно. Ми не мали нічого серйозного з батьком: ми дивилися і плуталися. Не вдалося приїхати до загального деномінатора. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, вона тільки дивиться смішно в кіно. По суті, всі постраждалі. Коли Марія прибула в другий рік, ми вирішили відокремити. Немає правопорушень або образу. Тато виділяється глибоко і залишається на останній раз.

Тоді він пішов на іншу країну, щоб працювати. Але я скажу, він ще хороший чоловік: до 18 років він дав дочку гроші і подарунки. Якщо він не був. Як мінімум я нічого не запитав. Але повернувшись до моєї ситуації.

Так, Машенка швидко зростала і зараз вона рухається до школи. Хороша академічна продуктивність, більшість суб'єктів, що пройшли на "експертному". Не дивлячись на те, що вона ніколи не була в курсі підручників. Я просто розумію сутність суб'єкта і запам'ятовував найважливіші частини. Я думаю, що це спосіб дізнатися.

Так, були хлопчики, які не цікавлять її. Фільми, музеї, і всі її "романтичні" поїздки після школи, наскільки я знаю. Те ж саме відбулося в університеті. Зацікавити людей. І на вечірках, вечірках та інших «молодих» молодих людей, якось не доглядав. Пара друзів і прогулянок по місту - це решта моя дівчина любила більшість.

І так я почав помітити зміну її персонажа і поведінки. Якщо перед тим, як це було переважно боредом і просто звичне заспокоєння впевненої людини, то я бачив, як Маша посміхалася кожну дрібницю, кожна дрібниця. вона була щаслива навіть тому, що вона була хоча б знебочена.

«Ліки в шлунку, ні іншого. Я вгадаю, що я закохався, і я був правий. Через кілька тижнів я бачив їх. Вони прогулялися в місцевому парку, тримаючи руки. Молодий чоловік сказав що-небудь і сміється. Хороший одяг і висока висота зробили позитивне враження на мене. Чому?

Повідомляючи свою дочку про те, що я побачила, мені запитали на неформальну зустріч з молодим чоловіком. З`ясуйте своє ім’я, хто його батьки та ін. Ніщо серйозно зацікавило мене. Я отримав більше, ніж я очікував.

«Мама, його ім'я Костя і ми одружимо. Я радий, що ви знаєте, я відчуваю себе краще. Ми думали і вирішили. Я не маленька дівчина і я не буду змінити своє рішення.

В принципі я підтримував Маша, тому непристойно (для кліща) погодився. Але за умови, що я зустрілася з батьками, бо вони не дивляться.

Тоді був кошмар. Я прийшов на таксі, з квітами, на околиці міста. Всі чекали мене. Панельний будинок, двокімнатна квартира, хоча чистий, але з ремонтом з минулого. Деякі результати недосвідченої рукодільниці вішали на меблі (як я пізніше зрозумів, це була робота матері Костянтина).

Чи був килим на стіні, ви знаєте? Так, як «90-ті рр.» Сусіди зберігають шум за стіною. Як я розумію це, атака раптових вечірних ремонтів. У нас це до. Але в цегляних будинках звук перфоратора не так чутно. І освічені люди зупиняють всі роботи до 5-6 годин.

Мій "футюрний" родичі мультфільму пари. Ніжна велика жінка з сонячними очима і нервової посмішки і її чоловік є смужкою, коротким жирним чоловіком з пишним вуса. Він був постійно стрибати або цитувати деякі нещастя, ніхто не знає, де він читати його. Ну, це океї. Найгірше я дізнався пізніше. Виявилося, що Костянтин і батько працював сантехнікою. Партнери, працівники І молодий чоловік 29 років!

6976045

Ви розумієте всю перспективу шлюбу? Безперервність, відчайдушність і повна ніч Я не хочу, щоб на дочку. Після того, як сидять на деякий час і слухаю дивний потік думок, що ця родина кинула на мене, я збираю додому. У коридорі Маша припинила мене і, побачивши сльози заморожені в очах, попросила мене говорити про це в домашніх умовах, ввечері того ж дня.

бесіда була не в високих тонах, але я ще зламав. Якщо я не прийшов. Вона не зацікавлена в тому, як вона заробляє fiancé, вони досягнуть успіху. Я просто не розумію. Запропонувати другу. Ви знаєте, що «фуршет» чекають на там для домашньої кухні та пісні деяких Сердичка.

Я не знаю, що робити. Я повністю розумію, що молодь, і що моя дочка не збирається зробити ніяких компромісів. Але я підняв її самостійно і я знаю, що таке союз не може призвести до чогось доброго. Можливо, є хтось тут, хто може дати мені поради про те, як впливати на доброту своєї дочки. Я не знаю, що це не дозволяє мені йти, тому що весілля всього пару місяців. Дякую за читання.