Деспурний мати-в-право, який знайшов сина і дочка-в-право в брудній квартирі

Молода людина, що засвоюється всією любов'ю, не завжди думають про те, що буде їх доляй Після шлюбу виходить, що живе під одним дахом не так легко. Розокольорові окуляри потрапляють з особи, і реальність виявляють, що не всі люблять.

Не дивно, що батьки часто консультують своїх дітей першими, отримайте будинок, подивіться один одному. А потім ви можете почати сім'ю і жити разом.

Це те, що сталося в героїні сучасної історії, літня жінка, яка зіткнулася з важкою сімейною проблемою. Однак наполегливість характеру і винахідливість Вони допомогли мені знайти вихід. Який, ми розповімо вам пізніше.

Ми живемо у невеликій квартирі в житловому районі міста. У нас є тільки син, Ігор. Хлопчик розумний, але ледачий до неможливості. Я завжди зробив все для нього. Я дуже хотів, щоб він провів свою дитину без зайвих хвилювань і проблем з дорослими.

Ігоресха виріс, навчався як адміністратора системи і знайшов себе в ІТ-сфері. Я не можу бути щасливим, і наш хлопчик нарешті був дорослим. За півроку мій чоловік пішов. Захворювання прийшла з ніде і не дав нам шансів. Так я тримався один з сином.

У компанії зустрілася дівчина Вона працювала там, як мій син кладе його, як айхар. Ми не знаємо, що це означає, але це не про це зараз. Учні почали бурючу романтику, а всього за кілька місяців після того, як Ігор запросив Аня на маррі. Я зізнався, що я проти неї. Я сказав мій син, що буде добре, щоб повернутися на ноги і думати про майбутнє.

Однак Ігор міцно вирішив, що весілля повинно бути. Де я збираюся? Єдиний син одружився! Звісно, я допомогла йому з організацією і костюмом. Мій чоловік і я був відставив весільний подарунок на довгий час, щоб він був його поворотом. Але це як працює квартира?

Той факт, що Anya huddled з великою родиною в одному. Мій син і жив разом. Оренда однокімнатної квартири по місту. Для мого чоловіка і я був життєвим Але тепер у мене був вибір: чи нехай мій син і дочка-в-право йдуть безкоштовно, або дайте їм жити в нашому солітарію замість тенантів.

Звісно, серце матері запропонував другий варіант. Це його. Після весілля молодий переїхала і почав жити разом. Але я негайно попередив їх, щоб тримати замовлення. Квартира невелика, але з ремонтом, затишним. Вони зробили все самостійно і з любов'ю.

В першу чергу ми часто назвали, але тільки вони прийшли до відвідування. Ігоресі і Ані завжди були деякі звичаї, які не відвідали їх. Я не кладав тиску на них, не хочу руйнувати відносини. Але це сталося самі. У мене є кілька телефонних дзвінків, і я спробував вижити на мій пенсій.

Одного разу я вирішив піти на хлопчиків без попередження. Я хочу знати, що дійсно збирається. Дверцята відкрився в нічний час. Вона виглядала втомлений і болючий, як вона лежала в ліжку весь час. Коли вона побачила мене, вона мовчала.

697597

й Так само, як я був в повному ударі. З квартири буквально пахнула гірчиця, передпокій був туманом. І я не перехрестив поріг! Атмосфера: «Ігора, твоїй матері!» Він вийшов в тональні шорти і брудну футболку. Виявилося, що він сидів на комп'ютері і граючи відеоігри. Просто пісня!

Щоб бути чесною, це було так брудно, що я не хочу, щоб зняти своє взуття. Я не впізнав свою квартиру. Кухня наповнена мезами: гори немиті страви, брудні штори, неперевершений сніданок на столі, очевидно. У ванній кімнаті я помітив зламаний душ і жахливий рейдер на кранах, так як якщо вони ніколи не були миті.

Я вирішив не піти в основне приміщення. І вижити, бо виявилося, що вони теж зуміли подряпинити паркет в одному місці! Я був сердитися, що я хотів, щоб вижити на них і вирізати їх з квартири. Вона взяла глибоке дихання і сказав:

«Я прийде завтра. Якщо це те ж саме тут, ви будете виводити звідси. Подаруйся! Ви не відчуваєте себе шкода і мій батько? Я проживаю на мої останні гроші, я ніколи не запитую вас на що-небудь. І ви не зможете зробити це! Ігор, подивіться на себе, не турбуйте себе, щоб жити так? Я був сподіватися на тебе, будь-яка! Що сказати, два ліжка знайдені один одному. На тебе!

Вони дивляться на мене мовчно, дивляться. Після цього я пішов і не був собі весь день. Але я зберіг моє слово. Я прийшов рано вранці, як обіцяє. Хлопці зустрілися разом, вони акуратно одягалися і випромінюють чистоту. Просто як квартира. Щоб бути чесним, я не чекав змін, щоб бути таким драматичним і очевидним.

Але як я перевірив кожен номер, я бачив, що мої слова працювали краще, ніж будь-які таблетки. Все було на своєму місці, не єдиний мотив на підлозі. Кухня пахне як свіжо приготований сніданок. Хлопці зробили свій кращий торт! Ми сидимо на столі і говорили про все. Син і дочка-в-праві, пообіцяли, що це не буде знову. Вони попросили мене не кинути їх.

І я зробив. Звичайно я зробив! Кожен має право зробити помилку. Я щиро сподіваюся, що ця ситуація стала справжнім уроком для них, і зараз їх життя разом буде радою. Зрозуміло, після інциденту, хлопці почали запросити мене відвідати частіше. Щомісяця, щоб допомогти мені фінансово. Я не сказав. Чи є все божевільна краще зараз? ?

З редакційної колегії люди вирішуються. Як побудувати життя разомй Але якщо нові дружини лежать від природи, іноді проблеми не можна уникнути. Хтось допомогла чарівний кік, як це сталося в нашій історії. Деякі люди застрягають в рутину, вони не можуть впоратися. Дуже важливо змінити щось. На жаль, без цього дива не станеться.

Ви коли-небудь зіткнулися з такими проблемами? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чекаємо Вас!