Молода людина, що засвоюється всією любов'ю, не завжди думають про те, що буде їх
доляй Після шлюбу виходить, що живе під одним дахом не так легко. Розокольорові окуляри потрапляють з особи, і реальність виявляють, що не всі люблять.
Не дивно, що батьки часто консультують своїх дітей першими, отримайте будинок, подивіться один одному. А потім ви можете почати сім'ю і жити разом.
Це те, що сталося в героїні сучасної історії, літня жінка, яка зіткнулася з важкою сімейною проблемою. Однак
наполегливість характеру і винахідливість Вони допомогли мені знайти вихід. Який, ми розповімо вам пізніше.
Ми живемо у невеликій квартирі в житловому районі міста. У нас є тільки син, Ігор. Хлопчик розумний, але ледачий до неможливості. Я завжди зробив все для нього. Я дуже хотів, щоб він провів свою дитину без зайвих хвилювань і проблем з дорослими.
Ігоресха виріс, навчався як адміністратора системи і знайшов себе в ІТ-сфері. Я не можу бути щасливим, і наш хлопчик нарешті був дорослим. За півроку мій чоловік пішов. Захворювання прийшла з ніде і не дав нам шансів. Так я тримався один з сином.
У компанії зустрілася дівчина Вона працювала там, як мій син кладе його, як айхар. Ми не знаємо, що це означає, але це не про це зараз. Учні почали бурючу романтику, а всього за кілька місяців після того, як Ігор запросив Аня на маррі. Я зізнався, що я проти неї. Я сказав мій син, що буде добре, щоб повернутися на ноги і думати про майбутнє.
Однак Ігор міцно вирішив, що весілля повинно бути. Де я збираюся? Єдиний син одружився! Звісно, я допомогла йому з організацією і костюмом. Мій чоловік і я був відставив весільний подарунок на довгий час, щоб він був його поворотом. Але це як працює квартира?
Той факт, що Anya huddled з великою родиною в одному. Мій син і жив разом. Оренда однокімнатної квартири по місту. Для мого чоловіка і я був життєвим Але тепер у мене був вибір: чи нехай мій син і дочка-в-право йдуть безкоштовно, або дайте їм жити в нашому солітарію замість тенантів.
Звісно, серце матері запропонував другий варіант. Це його. Після весілля молодий переїхала і почав жити разом. Але я негайно попередив їх, щоб тримати замовлення. Квартира невелика, але з ремонтом, затишним. Вони зробили все самостійно і з любов'ю.
В першу чергу ми часто назвали, але тільки вони прийшли до відвідування. Ігоресі і Ані завжди були деякі звичаї, які не відвідали їх. Я не кладав тиску на них, не хочу руйнувати відносини. Але це сталося самі. У мене є кілька телефонних дзвінків, і я спробував вижити на мій пенсій.
Одного разу я вирішив піти на хлопчиків без попередження. Я хочу знати, що дійсно збирається. Дверцята відкрився в нічний час. Вона виглядала втомлений і болючий, як вона лежала в ліжку весь час. Коли вона побачила мене, вона мовчала.
697597
й Так само, як я був в повному ударі. З квартири буквально пахнула гірчиця, передпокій був туманом. І я не перехрестив поріг! Атмосфера: «Ігора, твоїй матері!» Він вийшов в тональні шорти і брудну футболку. Виявилося, що він сидів на комп'ютері і граючи відеоігри. Просто пісня!
Щоб бути чесною, це було так брудно, що я не хочу, щоб зняти своє взуття. Я не впізнав свою квартиру. Кухня наповнена мезами: гори немиті страви, брудні штори, неперевершений сніданок на столі, очевидно. У ванній кімнаті я помітив зламаний душ і жахливий рейдер на кранах, так як якщо вони ніколи не були миті.
Я вирішив не піти в основне приміщення. І вижити, бо виявилося, що вони теж зуміли подряпинити паркет в одному місці! Я був сердитися, що я хотів, щоб вижити на них і вирізати їх з квартири. Вона взяла глибоке дихання і сказав:
«Я прийде завтра. Якщо це те ж саме тут, ви будете виводити звідси. Подаруйся! Ви не відчуваєте себе шкода і мій батько? Я проживаю на мої останні гроші, я ніколи не запитую вас на що-небудь. І ви не зможете зробити це! Ігор, подивіться на себе, не турбуйте себе, щоб жити так? Я був сподіватися на тебе, будь-яка! Що сказати, два ліжка знайдені один одному. На тебе!
Вони дивляться на мене мовчно, дивляться. Після цього я пішов і не був собі весь день. Але я зберіг моє слово. Я прийшов рано вранці, як обіцяє. Хлопці зустрілися разом, вони акуратно одягалися і випромінюють чистоту. Просто як квартира. Щоб бути чесним, я не чекав змін, щоб бути таким драматичним і очевидним.
Але як я перевірив кожен номер, я бачив, що мої слова працювали краще, ніж будь-які таблетки. Все було на своєму місці, не єдиний мотив на підлозі. Кухня пахне як свіжо приготований сніданок. Хлопці зробили свій кращий торт! Ми сидимо на столі і говорили про все. Син і дочка-в-праві, пообіцяли, що це не буде знову. Вони попросили мене не кинути їх.
І я зробив. Звичайно я зробив! Кожен має право зробити помилку. Я щиро сподіваюся, що ця ситуація стала справжнім уроком для них, і зараз їх життя разом буде радою. Зрозуміло, після інциденту, хлопці почали запросити мене відвідати частіше. Щомісяця, щоб допомогти мені фінансово. Я не сказав. Чи є все божевільна краще зараз? ?
З редакційної колегії люди вирішуються.
Як побудувати життя разомй Але якщо нові дружини лежать від природи, іноді проблеми не можна уникнути. Хтось допомогла чарівний кік, як це сталося в нашій історії. Деякі люди застрягають в рутину, вони не можуть впоратися. Дуже важливо змінити щось. На жаль, без цього дива не станеться.
Ви коли-небудь зіткнулися з такими проблемами? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чекаємо Вас!