Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Які парфуми можна залити, акуратно відкриваючи крихку пляшку

Редакція "Сайт" часто пише Найпопулярніші аромати для жінокй Вибираючи хороший парфум завжди лотерею. Тому краще спочатку прочитати про різні добрі духи, а потім перейти в пошук.

Коли ви приїжджаєте в магазин парфумів, ваші очі просто відступають. Різні бренди, фірми, знижки - все це confusing. Крім того, завдяки великій кількості запахів важко спробувати конкретний парфум для себе. Для цього магазини кладуть баночки кави - вони не менше полегшують ситуацію.

р.

Я не можу використовувати один парфум. Ви завжди хочете щось нове. Однак, коли ви вже придбали пляшки парфуму, його слід використовувати до кінця. Це мій принцип. Тексти пісень, а це означає: І це дуже сумний, коли дух не підходить вам.

Я думаю, що багато людей знайомі з цією проблемою. У таких випадках накопичується ціла гора пляшок в домашніх умовах, які ще повинні використовуватися один раз. Але можна підходити з іншого боку. Краще зібрати колекцію, купити хороший парфум, ті аромати, які знаходяться на вушці. Ми просто будемо говорити про одне з них.

Jo Malone Jo Malone - український бренд, хінтессенція Лондона, його стиль і еклектика. Цей аромат сподобався тим, хто хоче виглядати вишукано, вишукано і вишукано. Також парфуми бренду підходять для любителів мінімалізму. Характеризується просторими, невибагливими і освіжаючими запахами.

Перевірте повідомлення в Instagram.

Dope, розширення Jo Malone London (@jomalonelondon)

Тим не менш, Джо Малоне може не відразу виявити себе у всій своїй славі. Вам потрібно звикнути до цього запаху, спробувати його. Ці парфуми дорогі вина, смак яких не відразу зрозуміло. Але потім не можна відмовитися: ці парфуми перемагають серця багатьох жінок назавжди.

Dope, розширення Jo Malone London (@jomalonelondon)

Вентилятори помітних яскравого запаху рекомендують спробувати щось з «чорної лінії» цього парфуму - Dark Amber & Ginger Lily. Ці аромати реальні перли з глибоким звучанням. Але для тих, хто хоче легкості, чистоти, без вагань, ми радимо вам подивитися на парфуми Wood Sage & Sea Salt від Jo Malone. Для мене особисто цей аромат є стандартом досконалості жіночого духу.

Дерево Sage & Sea Сіль Цей парфум можна назвати найпопулярнішим ароматом Jo Malone. Тільки Blackberry і Bay з того ж бренду можуть конкурувати на чемпіонаті з цим ароматом. Дерево Sage & Sea Сіль не дратує, підійде практично всім, а також доречно в будь-який час доби. Підходить для зустрічей, офісу, дат або подій. Він може використовуватися як молодими, так і дорослими жінками. Не існує обмежень, які, ймовірно, є популярними.

Доріс розширення тут ♥️ (@perfect_fragrance_)

Незважаючи на те, що дух дуже універсальний, кожна жінка чує її власним способом. Також можна сказати, що цей парфум розкривається по-різному. Все через універсальність і певну стриманість в одній пляшці. До речі, цей аромат складається з дуже успішної піраміди запахів: насіння амбретта, морська сіль, шавлія, червона водоростей і грейпфрута. Неймовірно освіжаючи і водночас заспокійливий коктейль.

Dope, розширення Georgie Beauty Blogger (@livelaughlipstick)

Для всіх, хто шукає деякі універсальні парфуми, я рекомендую спробувати ці парфуми Jo Malone. Перфуми чудово підходять як влітку, так і взимку. В холодному сезоні надихає впевненість, оптимізм і віра.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Також аромат відрізняється стійкістю - триває від трьох до шести годин. Обов'язково спробуйте: ви побачите, пляшка цього аромату займе гордість місця на вашій парфумерній полиці. Які популярні аромати для жінок, які вам подобається? Напишіть коментар.