Причини, чому сучасні жінки перестануть служити доброю сім'єю

Жінки в сімейному житті часто приймають на своїх плечах обов'язки, які будуть приємно поділитися з чоловіком. Тільки ніхто не здивує, коли чоловік переповнений коханим з амбіцією, йде до своєї мрії, а дружина стоїть поруч з ним і підтримує його. Він звучить романтичним, але ніхто не думає про роботу, виконану цією жінкою, і що вона повинна жертвувати коханій людині.

Я побачила інтерв'ю з Conor McGregor, в якому він сказав, що він завдає успіху дружині. "Вери доторкнувшись," Думаю. Зачекайте хвилину, хоча. МакГрегор говорить про те, щоб сказати, що «Дуже в більшості сімейного бюджету, працюючи в кафе». І я кинути свою роботу як сантехніка, щоб переслідувати мій сон. Вона поїхав мені на тренування, слідувати моїй дієті, і завжди вірю в мене. Вона підтримала мене, коли я не був. Афіша Не працює, але він допомагає мені з бізнесом. й

7175986

Історія МакГрегора багато любові, підтримки, розуміння. Але з яких причин я відчуваю себе шкода за дружину. Чи не у неї власних цілей? Чи не мріяв нічого? Як сниться МакГрегор? А такі мотиваційні оповідання – ставок. З кожним успішним чоловіком є жінка і все це. Я, вона стояча, але що робити?

Проблемою є те, що більшість жінок вважають, що якщо вони безперервно знижують змії неоднорідного чоловіка, вони будуть винагороджені рано чи пізно. І це не так. Коли ми бачимо ідеальну картину МакГрегора і дружини, важливо тримати кілька речей на увазі.

Не кожна людина Конор МакГрегор. Найімовірніше, це невідомий винищувач, який навряд чи досягне світового визнання і дасть дружині діаманти. У будь-якому випадку, але це не означає, що її робота окупиться. Примітити протилежність.

По-друге, будь-яка людина буде вдячна Вам за всю роботу, підтримку і віру в нього залежить тільки від нього і його виховання. Не кожна людина буде вірним дружині після того, як він досяг успіху, і не всі будуть визнати, що частка левини успіху - це заслуга своєї жінки. Неважливо, як сумувати його можна, після тріумфування, якщо відбувається, людина самооцінка виростає на небо, і всі роки одруженого життя, знеприбуття, бідність падають під ноги деяких молодших господині.

Звісно, гідний чоловік оцінить турботу і молодь, що проводилася на нього, можливо, пропущені можливості для досягнення поставлених цілей. Але якщо чоловік нещасливий, жінка може мотивувати, мити, годувати і підтримувати його стільки, скільки вона хоче. Але він ніколи не буде те, що він уявляє.

Це не означає, що не потрібно підтримувати чоловіка. Але в будь-якому випадку ви не можете поспішати на своїх бажаннях. Якщо пара має загальні цілі, і підтримка приносить радість, то така сім'я завжди має взаємне розуміння, вдячність і любов.

Фото в статті .