Як Анна Вінтур, редактор Американський Одягнена Жінка Голий чоловік

Якщо ви все ще не знаєте, хто Анна Вінтур, ми хочемо вам: в цій статті ви знайдете найбільш актуальні відомості про цю екстравагантну леді. Збірна кар'єра, особисте життя і багато іншого. І в самому кінці, пара порад, щоб люди не почувалися сумними після закінчення. Як це все пов'язане? Читати далі Також в статті ви можете знайти деякі з найяскравіших образів цієї дивовижної жінки.

Про те, як почуваються такі люди, Анна Вінтур не знає чуток. Але все в порядку! Анна Вінтур є постійним редактором американського журналу Vogue. Один з найвпливовіших модних експертів світу, який має дуже оригінальний стиль, нещодавно розлучився чоловіка. Анна Wintour і Shelby Bryan одружилися в 2004 році. За словами ромерів, Шелбі залишив дружину Анни.

Поза «Ложки» Точні причини розбиття невідомі. Тим не менш, багато людей говорять про те, що Shelby протягом тривалого часу. податково-евакуйованийй Ми всі знаємо, наскільки це в США. До своєї дружини доводилося ще новина.

До речі, Анна в один раз знаходилася в степах свого батька, Головний редактор ювілеюй Серед інших цікавих фактів про це гуру світової моди я хочу пам'ятати її чарівна кара з чубчиками. Ця зачіска Анна вперше виконана у віці 14 і з тих пір, поки не змінив своє зображення.

GettyImages Wintour завжди був різним чесність і різка нерозголошення чесностій Саме тому її старші шкільні роки не було приємного досвіду. Вінтур отримав свою першу роботу у віці 21 років.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Опубліковано Анна Вінтур Вентилятор б (@annawintourfan)

Тоді вона була тільки помічником редактора, але величезна кількість свіжих ідей і поглядів швидко перемістила молодий кар'єр, хоча не кожен може прийти до умов з суворими методами цієї дивовижної дівчини.

У кожному випуску, що вдалося отримати Wintour, швидко засихає кровообіг. Молодий фахівець став гідною вагою в золоті. Не дивно, що американський Vogue запропонував їй місце.

Переможці запрошують лише одне: повну свободу дій. Всі зміни, які здійснювали Wintour, були драматичними та революційними. Наприклад, після того, як вона гасила половину персоналу, а потім повністю змінила формат видання. Але всі ці рішення були добре для журналу.

У змаганнях побоювалися Анни як вогонь. Незважаючи на те, що прізвик дав дуже холодний, і в кожному сенсі - "незнімна зима". Perfectionism, суворий характер і неперевершений смак Вони поєднуються в одну неймовірну людину. На жаль, ця дика суміш не може витримати не тільки конкурентів, але і співробітників. Я думаю, що багато хто з вас бачив фільм The Devil Wears Prada. У героїні відіграли Мерил Стереп, легко розпізнати залізний характер Вінтури.

З редакційної колегії "Небо не потвориться." Ми всі спеціальні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я думаю, що це слово варто пам'ятати для всіх нас. Читаючи його, ви отримуєте впевненість, що допомагаєте тримати себе і балансувати. Незалежно від сімейного статусу та наявності партнера, ми самі. Ви шукаєте. Про нас

Фотозвіт та стаття .