Чому немає сенсу рухатися по Росії, змінюючи міста як рукавички

Де жити в Росії? Чи варто рухатися по країні, які перспективи? У цій статті ми детально будемо говорити про цю тему.

Одного разу я підняв цю тему з друзями. В результаті обговорення було визначено, що можуть бути три варіанти. Це як Краснодар, Москва або Санкт-Петербург. Тим не менш, ніхто не цікавиться переміщенням до Казань або Таганро. Кожен хоче жити в столиці або на півдні.

Чому немає сенсу рухатися по Росії, змінюючи міста як рукавички р.

Я не думаю, що ці три варіанти хороші для переміщення. Крім того, переїзд в Таганро навряд чи змінить все для кращого. Я вірю, що такий рух полягає в зміні стілету для мила і краще відразу відмовитися від таких думок.

Перш за все, ви повинні витрачати багато грошей. Після всього, щоб перемістити потрібно позбутися від ягняти і купити все нове. Крім того, вам доведеться наймати команду навантажувачів, автомобіль для перевезення речей. І якщо є маленькі діти або тварини, то ще більше турбот будуть додані. І це добре, що все, що окупається в кінці. Часто буває, що всі ці романтики просто пригнічують нерви і силу.

По-друге, не можна знайти добре оплачену роботу в новому місці. Звичайно, у столицях зазвичай вищі зарплати. Однак не забудьте про різницю в рівні комфорту. У великих містах, житло дорожче, подорож дорожчий, харчування та розваги також доведеться витратити більше. Тому варто зважувати плюси і мінуси перед переміщенням. Крім того, в Росії рівень заробітної плати змінюється в різних регіонах, в цьому випадку стандарт життя однаковий. Як кажуть, краще, де ми не робимо.

Крім того, переїзд - новий клімат, нові умови. Звичайно, цей факт впливає на здоров'я. Крім того, в новому місці може бути абсолютно різна екологічна ситуація. Особливо це стосується великих міст, які мають постійний дим і багато забрудненого повітря. Також вода: в іншому місці не можна чистити як вдома.

136480

Але є велика причина, чому я думаю, що рухаюся по всій країні безглуздий. регіони відрізняються, але законами, політичною ситуацією, продуктами і умовами є однаковими. Ще одна річ для переміщення за кордон. Намагатися зрозуміти різну культуру психіки. Я не говорю, що життя вдома погано – просто переїзд по країні не дасть тобі щось нове. Це може принести стрес, відходи та втрати з'єднання з сім'єю та друзями.