Чому мати, хто не допомагає сина і його родині відчувати себе правильно?

Матусі Вони не завжди будуть любити їх. Ми не хочемо, щоб зробити життя Так, звичайно, але буває.

У нас є читач, який хоче поділитися історією про чоловіка і матері. Отже, щоб говорити, зовнішній вигляд. Звісно, вона попросила змінити імена, але на нашу думку, ця цікава ситуація повинна бути опублікована, навіть якщо вона не була названа на всіх.

Я одружився протягом 15 років. У дитини, звичайно ж. Ми не маємо зірок з неба, але ми отримали деякі. Незважаючи на те, що ви знаєте, тепер таке життя, що все накопичилося, до очей. Але ми намагаємось, дочка повинна навчатися і покласти на ноги. В іншому випадку, які батьки ми?

Недавній, мій чоловік, мій мати-в-право, знову загинув. Хворий близько 6 років. Звісно, ми допоможемо в будь-який час, але цей час вимагає дорогої роботи. Це важко, тому що мій чоловік є єдиною дитиною в сім'ї, і мій батько вже давно пішов.

Ми вирішили розпочати бізнес. Я продаю квартиру в центрі, отримав кредити і відкрив невеликий кавовий магазин. Продається номер, поруч з яким я тільки скинув. В основному працює.

Оренда за хорошу вартість місця гідними грошима, але це було уточнено: бізнес приніс хоча б невеликий, але дохід. Але вона вирішила інвестувати в дорогі та якісну продукцію, щоб люди з хорошими доходами пішли в установу. Плани були розширювати і розвивати справу. Ну, моя думка полягає в тому, що ініціатива є дуже переконливою. Особливо з огляду на те, як змагатися я, відкриття було дуже страшно. Я змінив мій розум.

3610Р. 4200Р.

Навігація Після кількох років хорошого прибутку і пошуку постійних клієнтів на наступній вулиці відкрився дуже модний інтернет-магазин кави. Ви все знаєте, що немає необхідності додаткової реклами. І незважаючи на те, що вони використовували прості інгредієнти, їх популярність приваблює клієнтів до себе. По-друге, хто привітав маму на вулиці.

Бізнес пішов. Після оплати орендної плати за які неможливо було придбати товари. Кавовий магазин повинен бути закритим і продано обладнання. Немає квартири, немає грошей. На цій основі здоров'я матері чоловіка різко погіршується і від енергійної і ще не стара жінка перетворилася на хвору, нещасливу людину. Як видно, вона все ж хвора.

Знову ми допомогли багато разів, ми зробили, що ми можемо. І тепер хочу розповісти вам ще один маленький епізод від життя моєї матері-в-прави. В той час як її бізнес ще не переніс конкурентів, її чоловік був пожежений від своєї роботи. Я був на батьківщині, і гроші були дуже короткими. Хто ми переходимо на допомогу? Це право, мама мого чоловіка.

Ось тільки тоді бізнесмен з дверцята сказав, що немає допомоги або розмови. Як, не малий, ви його з'ясуєте. Ви голова сім'ї. Що робити, якщо не вистачає грошей на дитину? Я дав йому так багато іграшок, ви отримали його. У мене є гроші, це правда. Але вони повинні бути введені в дію, не кидаються на вітер. І в цілому, перш ніж було ще гірше і нічого, кожен здоровий.

Тепер чоловік не любить пам'ятати, що інцидент, але тоді він був просто біля себе.

Намагаємось, ми наречені. Ми сплачуємо лікарняні рахунки. Але ця операція дуже складна. Це так довго, і це все безкінечно. Що робити абсолютно незнімний. Але що треба жертвувати. Якщо у вас є думка про це, ми хочемо почути їх. Як кажуть, одна головка хороша і дві краще.