Голосовий кварель з матір'ю, яка скаржаться на сусідів про дітей

Відносини з батьками не завжди працюють над тим, що ми хочемо. Неважливо, як важко зробити контакт, він відчуває себе як кам'яна стіна перед вами. І іноді близькі родичі не на всіх тих, кому вони схильні бути протягом багатьох років. Але Як зрозуміти людинуХто був вірним вам?

浜у 灞 绀 У своїй житті вона допомогла їй мати і підтримала її. замість того, щоб подякувати їй, вона отримала спліт у спині. Чи може дочка пробачити її матері?

Я народилася і піднялася в невеликому селі. Коли я був маленьким, моя мама працювала сільським учительом і мій дад був будівельником. Іноді це було важко, тому мама навчила мене з раннього віку, щоб допомогти з готелем. Я був маленькою сестрою, а вишні стали ще більше.

Мама надійшла до дитячого садка дуже рано. Я просто перевернув 12. Але навіть тоді гора додаткових обов’язків впала на мене. Щодня я забрав дитину з саду, сховав її, і в той же час довелося стежити за будиночком і побутовим господарством.

р.

й Вечора приймала додаткову роботу. Часом мій тато не прийшов додому. Мої батьки завжди сказали мені, що я був молодий, і я мав більше часу і енергії. Так, старше я отримав, більше речей, які я був приписаний. І я мовчазно згоден і виконувала всі замовлення. Тепер я розумію, що я просто боявся зробити щось неправильно, тому що часто мій мама захопив мене.

Це мій весь дитячий і підлітковий рік. В одній точці я був просто захоплений і чекав мене, щоб нарешті виростити і вміти побудувати своє життя. Чому я одружився так рано. У житті з'явився лише 20 років, і Валерка, мій майбутній чоловік.

645686

й Він став справжньою підтримкою і сальвацією для мене. Після весілля ми почали жити разом, але я ніколи не забули своїх батьків. Хоча я вже мав роботу і домогосподарства, я провів щоденні вихідні в будинку батьків. На деякій точці її мама дізналася, що батько її зраджує на неї і зловив його. Я відчув, як мій мама не може зробити це без мене.

Я дуже втомився на роботі, але завжди був другий вітер, і я поїхав до рідного села. Ми зробили ремонт на дворі, подбали про сад і наші тварини. Вже тоді, коли у мене була моя перша дитина, всі залишилися однаковими. Мама приймала все для наданих, і я не запитав її робити все.

Я побачила це важко для моєї сестри. Я тільки прийшов на два дні, і вона жила там весь час, буквально няла її матір. Її батько вдарив їй: її мама стала більш дратівливою і затребуваною. Машка не була навіть 20 років, коли вона занадто стрибала з шлюбу і залишила її матір. Вона виправила і залишилася повністю самотньою.

й Безкоштовно Ми не припинили допомогу. Дякую за чоловіка, який завжди підтримав мене і пішов зі мною в село. За час, мама почала попит більше від мене. Вона не хоче чистити будинок до тих пір, поки я прийшов і допоміг їй. Вона може називатися в будь-який час і сказав мені, що вона потребує мене.

Одного разу я прибув без попередження і не знайшов маму в домашніх умовах. Я здивував мене, бо мій мама не хотів би піти в будь-яку точку. Я пішов до мого сусіда, щоб побачити, чи сталося щось. Але відповідь Ніна Іванівна шокувала мене. Вона сказала мені, що її мати завжди прийшов до неї, щоб скаржитися на мене. Я тільки приїхала, щоб отримати їжу і ніколи не допомогти їй.

Я ніколи не відчував себе так званих. Звісно, Ніна Іванівна розуміла, що це було шахрайство, вона побачила, як мій чоловік і я працював в саду. Тож сусід вирішив відкрити очі на все, що відбувався. Але це не було нічого простіше... Як ви розумієте кого, хто загинув всі ці роки?

Р

Я чекав мами на літню кухню. Вона була дуже здивована на мій раптовий приїзд. «Мом, що правда? Все, що ви сказали наші сусіди про мене? Я попросив у рівному голосі. «Чи не так?» Приходьте, візьміть картоплю в мішки і залиште мене. І так це кожен раз! - Я чув у відповідь.

В той час я думав, що мій мама не океї. Вона діяла як вона не розуміла, що вона говорила. Я не можу сказати нічого іншого, я просто вийшов і отримав в машині. Мій чоловік сказав, що він ніколи не прийде тут. Я підтримав його.

9256239

й Безкоштовно Але через кілька років з'явився телефонний дзвінок. Ніна Іванівна називається: Я думаю, що вона має деякі розлади. Не орієнтований на час або простір, він дивиться. Я можу зрозуміти її. Вона і її чоловік жив окремо, і для іншої людини не було.

Пізніше лікарі діагностували хвороби Альцгеймера. Я не мав вибору, але щоб мати будинок. Звісно, це моя доля, доля найдовшої дочки.

Ця історія є прикладом того, як іноді важливо пробачити. Хоча іноді здається, що не можна зрозуміти людину, потрібно знайти сили в собі і нехай йти з минулих нападів. А потім ви відчуєте неймовірне почуття рельєфу і освітлення.

Ви можете зіткнутися з такою ж проблемою. Покажіть мені в коментарях, які поради ви подаруєте головному персонажу сьогодні?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное