Скло чаю колишнього акторського напою вранці, щоб насолодитися життям в молоді

15 грудня Міжнародний День чаю по всьому світу. У Росії вони люблять чай, як ніде ще і здатні його заварити. Але в грудні морози хочеться чогось особливо потепління і вітаміну. Тому ми пропонуємо приготувати чай з пряжкою та апельсином.

139592

Аскорбінова кислота, головний ворог застуди. А морський сік також допомагає нормалізувати тиск, знизити рівень холестерину і зміцнити імунітет.

Чай з пряжкою та помаранчевими інгредієнтами
  • 1 ст. л. гречки
  • 0,5 очищений апельсин
  • 3 ст. цукру
  • лимонна скибочка (за бажанням)

Підготовка
  1. Для напою підходять свіжі і заморожені ягоди. Свіжий слід мити в проточній воді, і заморожувати залити гарячою водою і залишити на 5 хвилин.

2. Змішайте ягоди з цукром в мисці.

3. Подрібніть блендер до однорідного стану.

4. Вирізати невеликими шматочками або подрібнити в помаранчевому блендері. Я спробував розрізати апельсин з шкіркою і розтерти апельсин без шкірки в блендері (для страху не маючи достатньої потужності). Я любила смак чаю і лушпиння більше.

Сорт апельсинів також має значення. Якщо вони дуже солодкі, можна додати шматок лимона. Якщо сметана, покласти ще цукор або мед.

5. Змішайте в чайник з прес-фільтром подрібнених ягід і шматочків апельсина.

6. Залити гарячою водою (не киплячою водою).
  7. Заварюйте 5 хвилин.

8. Після цього поступово занурюємо поршень на дно цибулини. Це необхідно, щоб міцні частини ягід і шкірок не потрапляли в чашку. Коли напій готовий, можна залити його і насолоджуватися неповторним смаком.

9. Бон привіт!

Хочу сказати, що смак обліпихи не дуже приємно мені особисто. Але в поєднанні з помаранчевим кольором вона змінюється на краще. І чай з обліпихою і помаранчевим не тільки теплими і енергією, але і радує життєрадісним насиченим помаранчевим кольором.