Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

Якщо піч 180 градусів, а аромат в будинку такий, що всі господарі працюють на кухні, то я запікаю апельсинові бісквіти! Я знайшов цей рецепт онлайн два роки тому. Щось зими, то на столі є печиво.

Сьогодні видання. "Сайт" ділитися інструкціями для приготування ароматних, ніжних і дуже смачних тріщина-помаранчевий cookieй Не можна відірвати!

Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

помаранчеві інгредієнти
  • 1 помаранчевий
  • 120г цукру
  • 100г м'яке вершкове масло
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. апельсинового соку
  • 250г борошна
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 0,5 ч.л. солі
  • крапка-сугар
  • порошок

Підготовка
  1. Натирайте шкірку одного апельсина. Отримай сік з половини апельсина. Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

2. Змішайте апельсинову шкірку з цукром, щоб вона поглинає весь смак. Додати трохи розм'якшене масло і перемішати його вгору. Потім додайте яйце і 2 столові ложки апельсинового соку. Візьміть його легко. Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

3. Змішайте борошно з розпушувачем і сіллю, а потім додайте в рідинну суміш. Проведіть все міксером або вінком до однорідності. Тісто густий і липкий. Поставте тісто в лаймп і вставте в холодильник на годину. Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

4. З столовою ложкою формуємо м'яч розміром горіха з тіста. Трохи згорніть заготовку спочатку в цукор, а потім в цукровому пудрі. 1 999 р.

5. Печиво випікають в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 15 хвилин. Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

6. Це, тример Апельсин готовий. Бон придаток! Чому чоловіки не виростають, але тільки жир на печиво?

Щоб дізнатися більше про рецепт, див. це відео з кухар-канал Таня Шпілько. На своєму каналі красиві Тетяна ділиться перевіреними і улюбленими рецептами для затишної домашньої чайної вечірки.

https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Я також рекомендую читання рецепту для шоколадних мармурових печива під назвою Crackled шоколадні печиво від австралійського шефа Девіда Герберта.

Печиво. Тріщина Дуже красиво виглядає, дуже легко і швидко, і його насичений смак не залишить байдужим будь-який справжній солодкий зуб. До речі, апельсин можна замінити лимоном або вапном, він також виходить досить смачно!