Обґрунтування молодої жінки, яка започаткувала себе на стан глушеного кнаву

Будь-який може хворіти. Ніжний сейф від цього. Афіша свінгери Не більше, ніж доглядати за тим, хто піклується про вас. І заслуговує всіх похвал, обов'язково.

км

Але буває, коли хвора людина сприймає гарне ставлення до себе як прояв слабкості. Що робити? У цьому випадку потрібно діяти на розум і бути внутрішньою сильною. Ви повинні показати характер!

Після весілля мій чоловік і я не мав зайвих грошей і вирішив залишитися з матір'ю до тих пір, поки ми маємо справу з фінансами. Молода сім'я, ви знаєте. А мати-в-право має гарну квартиру, трикімнатну квартиру, практично в центрі міста. Не займе багато часу для роботи. Зручний, короткий.

Пройшов тиждень і місяці, гроші достатньо. Ми плануємо орендувати квартиру поруч, але це не працює. Я вагітна! О, я описав, як нервова ми були, як ми готуємо до народження дитини. Як багато безсоніжних ночей мій чоловік провів образ у всіх моїх змах? Я не можу це зробити.

Моя мати-на-правила також спробувала допомогти. Я наклав весь букет одягу для малюка (навчився фахівець), допомагав порадам і всім іншим. У нас був період, навіть приготування їжі.

І прийшов мій син, Влад. Під керівництвом матері чоловіка, ми спробували, щоб допомогти малюку. Я дізнався, як варити суміші, спати протягом декількох годин на добу, ходити з коляскою практично в будь-яку погоду. Щоб переїхати на іншу квартиру, чоловік і я забули думати.

І коли Влад виріс, мій чоловік був пропагований, тому я можу повернутися до своїх улюблених танців, трохи поліпшив свою фігуру і розтягувати. З дитиною, вона була щаслива, і на все було достатньо грошей.

Але після того, як сталося неприємність. Мат-в-право, вже витриманий, слизнув на посадку і зламав її тазкову кістку. Це серйозний випадок, відновлення займає довго, тому ми переключили місця.

Я подбала про маму чоловіка і сина мій, звичайно. Я думаю, що це дуже зручно. Я не хочу отримати вірус і внести його в будинок. Звісно, але я розумію.

Пройшов час і мій мама-в-одному був відновлений. Ні, вона не могла ходити ще, але її тіло перестала боляче, і її руки були вільними. Але вона тримала мене через квартиру. Іноді необхідно принести це або що, але іноді запитує перехресні всі межі. Сонце-фед, кисті речі, які пекли, так що вона може виглядати на них і покласти їх назад в хвилину. І так далі.

Р

Її мати-в-одному навіть попросив її, щоб принести її живіт, щоб не потерти знову. Це гарне, що я зміг зробити його в жарт, тому що я не можу стояти дзвін. Вона не попросила чоловіка на що-небудь, вони кажуть, тому що м'ясо набридло, і ви подаруєте гірлянду повісити там, в 2 місяці Новий рік, це час!

Недавній, мій мама запрошував мене, щоб познайомитися з кав’ярні в чаті. На фермі з'явився день, і я побачила чоловіка, щоб залишитися вдома. На нараді мама практично лопнула в сльози. Я шукав дійсно поганий. Я знаю це себе, відсутність сну, фізично складна робота і весь день на ноги. Але що робити?

Моя мама запропонувала переїхати з чоловіком і дитиною. Будинок великий, але в 30 кілометрах від міста, і ми не маємо автомобіля. І тепер я думаю про те, як розповісти чоловіка, що хочу залишити будинок матері, щоб він міг працювати набагато довше і жити в чужому будинку. Я не знаю, але я не можу піти.

Р

Ви думаєте, що я чекаю до тих пір, поки мій мати-в-право відновлює і краще? Я впевнений, що тепер вона, знаючи, що покірність виглядає так, посидіти на шиї, поки я живу з нею під одним дахом. Так немає.