Антикризовий салат на Новий рік у сімейному колі

Цього року я хочу, щоб Новий рік прийти швидше. Я не можу чекати, щоб прикрасити ялинку, встановити святковий стіл і почекати хвої. У цьому році стіл буде досить бюджетним, і ми святкуємо разом з родиною. Так страви прості, але всі улюблені. Як застигти і яєчний салат.

р.

Я не буду ділитися докладним меню на Новий рік, але я з радістю розповість вам рецепт салату. Ви не пошкодуєте!

Салат з сиром і яйцем дуже простий салат, в правді. І це зроблено з простих продуктів, які не будуть коштувати всі гроші в світі. Він буде виглядати красиво на столі і зникне миттєво. В'яжемо без залишків, тому приготуйте подвійну порцію відразу.

інгредієнти
  • 250г м'яса
  • 6 яйця
  • 130г твердий сир
  • беладонна
  • 2 зубчики часнику
  • 50мл оцет
  • майонез, сіль, перець

Підготовка
  1. Спочатку потрібно маринувати цибулю, щоб встигнути заварити. Для маринаду змішайте 50 мл оцту, 120 мл води і 0,5 ч.л солі і цукру. Наріжте цибулю тонкими скибочками і змішайте з маринадом. Залиште його на годину.

2. Потім відваріть м'ясо в солоній воді з спеціями. Я люблю курячі груди, але ви можете взяти будь-який. Прохолодити м'ясо, потім нарізати його і обсмажити її на сковороді. Не потрібно перекопувати, просто трохи коричневого.

3. Заваріть яйця і дайте їм охолонути. Потім порізати на дві частини і зняти жовток. Подрібніть жовтки з виделкою і розмішайте з часником і майонезом.

4. Тепер, щоб всі інгредієнти були готові, починайте готувати. Поставте салат в шари. Перший шар м'яса, потім цибулю і майонезом. яєчні білки загартовані жовтковою сумішшю.

5. Далі акуратно викласти їх наступним шаром салату. Помариньте його майонезом, і посипте його щедро зверху тертим сиром. Заваріть і поставте на стіл!

Головною перевагою салату є бюджетний набір продуктів. А також їх красиве поєднання, що робить салат з грудьми і яйцями відмінним доповненням до святкового столу. Я сподіваюся, що вам подобається рецепт. Які салати ви будете готувати на Новий рік?