Автоматична діагностика здоров'я "Symptom Checker" - інноваційний метод визначення причин бідного здоров'я

Досить часто, відчуваючи неімпортантних, кожен з людей чудеса про причини поганого здоров'я і які заходи повинні бути прийняті для виправлення його. Іноді досить робити оздоровчі гімнастики, піти на дієту або приймати деякі прості, перелічені ліки, а іноді, без відвідування лікаря не обійтися. Відповідь на ці питання допоможе лікар онлайн, портал який пропонує систему автоматичного діагностики проблем заявника. Викликав «Симптом-перевірник», цей непаралізований інструмент допоможе зрозуміти причину різних симптомів і що робити в майбутньому.

Не замінюючи медичні консультації, Symptom-checker, що є методом автоматичного діагностики стану здоров’я інноваційного рівня, допоможе визначити відповіді на 3 питання, які є головними в поточній ситуації:
  • що з вами - вибираючи симптом або ознаку захворювання, можна дізнатися про можливі стан організму;
  • Що робити далі – можна отримати консультацію / поради щодо заходів з лікування;
  • Де піти – можна вибрати лікар, який відповідає симптомам профілю або (за потреби) звернутися до органів місцевого здоров’я для негайної допомоги.

Р

Портал polyclinica.net містить вичерпну інформацію, використовуючи яку пацієнт може не тільки вибрати конкретний лікар, клініку, переліки якого наводяться на ресурс, але і познайомитись з великим каталогом захворювань. Крім того, ви можете отримати кваліфіковану консультацію від фахівця.

Для лікарів і клінік також корисний сайт. Після того, як реєструючись на неї, вони отримують більше можливостей для інформування майбутніх пацієнтів про їх спеціалізація, запропоновані методи діагностики, лікування та їх специфічні результати. Також можна сформувати партнерство з адміністрацією порталу.

Сайт також публікує найбільш актуальні статті, що дозволяють відвідувачам завжди бути в курсі найважливіших медичних новин світового та регіонального рівня.

Дуже часто людина, яка хоче перевірити стан здоров'я, просто не встигає пройти медичну експертизу. Поки проблема онлайн-діагностики за допомогою системи Symptom Checker, яка відрізняється від:
  • зручність - можливість без відвідування медичного закладу, перевірити здоров'я;
  • точність - завдяки новітнім методикам діагноз відрізняється підвищеною точністю;
  • складність - на основі аналізу всіх даних пацієнта за системою, лікар дає відповідні рекомендації.

У той же час вся перевірка займе не більше 10 до 15 хвилин.