Сценарій Ніколи Тесла

Ви помилилися, пан Ейнштейн, який існує. Є багато розмов про теорію Ейнштейна. Цей молодий чоловік доводить, що немає ні, і багато хто погоджується з ним. Але я думаю, що це помилка. Опоненти ефіру, як докази, цитують експерименти Мікеландсон-Морлі, які намагалися виявити рух Землі, відносно фіксованого ефіру. Їхні експерименти закінчуються збою, але це не означає, що немає ефіру. Я завжди лежав від існування механічного ефіру в моїх роботах, тому досягали певних успіхів.

Що таке Етер і чому це так важко виявити? Я думаю, що це довго, і ось що я прийшов до: Відомо, що чим щільніше речовина, тим вище швидкість поширення хвилі в ній. Порівнявши швидкість звуку в повітрі зі швидкістю світла, я прийшов до висновку, що щільність ефіру становить кілька тисяч разів, що повітря. Але, ефір електрично нейтральний, і тому він взаємодіє дуже слабко з нашим матеріалом світу, крім того, щільність матерії, матеріального світу, незначно відрізняється від щільності ефіру. Це не те, що є некорпоративним, це наш матеріал світу, некорпоративний до ефіру.

Незважаючи на слабку взаємодію, ми ще відчуваємо присутність ефіру. Приклад такої взаємодії проявляється в тяжіння, а також при різкому прискоренні або гальмуванні. Я думаю, що зірки, планети, і весь наш світ виник з ефіру, коли, з якоїсь причини, частина її стала менш щільною. Це можна порівняти з утворенням повітряних бульбашок у воді, хоча це порівняння дуже приблизно. Стискаючи наш світ з усіх боків, ефір намагається повернутися до свого первісного стану, а внутрішня електрична зарядка в галузі матеріального світу запобігає цьому. З часом, втративши внутрішній електричний заряд, наш світ буде стиснений ефіром і перетвориться в ефір. З повітря - на повітрі і піде.

Кожне матеріальне тіло, бути сонцем або найменшою частинкою, є регіоном низького тиску в ефірі. Тому навколо матеріальних органів ефір не може залишатися стаціонарним. Це пояснює, чому експеримент Michelson-Morley не вдалося. Щоб зрозуміти це, давайте експериментувати з водним середовищем. Уявіть свій човен шпинделя в величезній балці. Спробуйте виявити водні рухи відносно човна. Ви не знайдете будь-якого руху, так як швидкість човна буде дорівнює швидкості води. Заміна човна з землею та басейном з етеричною торнадо, що покладається навколо Сонця, ви дізнаєтеся, чому експеримент Мішельсон-Морлі не вдалося.

Я завжди маю на увазі принцип, що всі явища в природі, в якомусь фізичному середовищі вони відбуваються, завжди проявляються таким же чином. У повітрі... і радіохвилі і світло хвилі в ефірі. Затвердження Ейнштейна, що не існує нікого. Важко уявити, що радіохвилі існують, а ефір – це не фізична середа, яка несе ці хвилі. Ейнштейн намагається пояснити рух світла, при відсутності ефіру, квантовою гіпотезою Planck. Я задаю, як Ейнштейн, без існування афера, можна пояснити кульковим блиском? Ейнштейн каже, що немає ефіру, але він фактично доводить своє існування.

Прийміть хоча б швидкість поширення світла. Ейнштейн стверджує, що швидкість світла не залежить від швидкості джерела світла. Це право. Але це правило може існувати тільки тоді, коли джерело світла знаходиться в певній фізичній середовищі (наприклад,), яка, за своїми властивостями, обмежує швидкість світла. Речовина ефіру, яка обмежує швидкість світла таким же чином, як повітря, обмежує швидкість звуку. Якщо немає ефіру, швидкість світла буде сильно залежати від швидкості джерела світла. Зрозуміло, що ефір, почав малювати аналогії між явищами в воді, в повітрі, і в ефірі.

А потім був інцидент, який дійсно допоміг мені в моїх дослідженнях. Один день, я дивився вітрильник диму трубу. Він випускає дим з рота з невеликими кільцями. Каблучки тютюнового диму проїхали значною відстані до розбиття. А потім я зробив дослідження цього явища в воді. Взявши металеву баночку, виріжте невелику дірку на одну сторону і витягніть тонку шкіру на інший. Після заливки чорнило в банку я кладаю його в басейн води. Коли я вдарив шкіру різко пальцями, чорнильні кільця вилетять з баночки, які перекреслилили весь басейн і згортають її стіною - згортають, викликаючи значні коливання в воді біля стінки басейну. Вода в басейні залишилася спокійною.

«Це передача енергії», - сказав він.

Він був схожий на епіфані - Я раптом зрозумів, що кулька блискавка і як передавати живлення, без дротів, на довгих дистанціях. На основі цього дослідження я створив генератор, який генерував етеричні вихрові кільця, які я назвав етеричні вихрові об'єкти. Це була перемога. Я був евфоричним. Я думав, що я можу зробити все. Я зробив багато обіцянок без повного розслідування цього явища, і я сплатив важку ціну за неї. Вони припинили надання мені грошей на мої дослідження, і найгірше, вони припинили бджільництва. евфорія давала шлях до глибокої депресії. А потім я вирішив на мій божевільний експеримент.

й Загадка мого винаходу загине з собою.

Після того, як мої збої, я був більш зарезервований на обіцянках. Робота з етеричною вихровими об'єктами, я зрозумів, що вони не поважають, як я думав перед. Виявилося, що при вихрових об'єктах пропущені біля металевих об'єктів, вони втратили енергію і згорнулися, іноді з вибухом. Глибокі шари Землі всмоктують енергію стільки, скільки металу. Так що я міг лише передавати живлення на короткі відстані. Тоді я помітив місяць. Якщо ви відправляєте етеричні вихрові об'єкти до місяця, вони, відображені з його електростатичного поля, повернеться до Землі на значній відстані від передавача. З кута падіння дорівнює куту відбиття, енергія може передаватися на дуже довгі відстані, навіть до іншої сторони Землі.

Я зробив деякі експерименти, що передають енергію на місяць. Ці експерименти виявили, що Земля оточена електричним полем. Це поле знищило слабкі вихрові об'єкти. Етеричні вихрові об'єкти з високою енергією зламали через електричне поле Землі і пішли в міжпланетний простір. А потім думалось мені, що якщо я можу створити резонансну систему між Землею і Місяцем, потужність передавача може бути дуже невеликою, а енергія з цієї системи може бути витягнута дуже великим. Розрахувавши скільки енергії можна екстрагувати, я дивився. Видобуток енергії з цієї системи досить повністю знищити велике місто. І я зрозумів, що моя система може бути небезпечною для людства. Але я дійсно хотів зробити мій експеримент. У секреті від інших, я почав безглуздо готувати мій інсанський експеримент.

Перш за все, довелося вибрати місце проведення експерименту. Арктики найкраще підходить для цього. Не боляче. Але розрахунок показали, що з поточною позицією місяця етеричний вихровий об'єкт може вдарити Сибір, і люди можуть жити там. Я пішов до бібліотеки, і я почав шукати інформацію про Сибір. У Сибірі дуже мало інформації, але я зрозуміла, що майже немає людей. Я мав тримати мій експеримент секрет, інакше наслідки для мене і для людства можуть бути дуже неприємними. Одне питання завжди чуй мене: чи будуть мої відкриття? Після того, як все відомо, що всі винаходи, які використовуються для перевищення свого роду. Дуже корисно тримати секрет, що багато обладнання в моєму лабораторію було демонтовано. Однак, що мені потрібно для експерименту, я зміг зберегти.

З цього обладнання я односторонньо збирав новий передавач і підключений його до випромінювача. Експериментувати з так багато енергії може бути небезпечною. Якщо я зроблю помилку в моїх підрахунках, то енергія об’єкта етеричної вихровки вплине на протилежний напрямок. Я не був в лабораторії, але два милі. Операція моєї установки контролюється за годинниковим механізмом. Принцип експерименту дуже простий. Для того, щоб краще зрозуміти його принцип, необхідно спочатку зрозуміти, що таке етеричний вихровий об'єкт і кульовий блиск. В основному те ж саме. Єдина відмінність полягає в тому, що м'яч блискавка є етеричною вихровим об'єктом, який видно. видимість кульового блиску забезпечується великим електростатичним зарядом. Це як пробурювання водних вихрових кілець в моєму басейні експеримент. Проходячи через електростатичний поле, етеричний вихровий об'єкт захоплює заряджені частинки в ньому, що викликає світіння кульового блиску.

Для створення радіорезонансної системи Землі необхідно створити велику концентрацію заряджених частинок міжземцем і Місяцем. Для цього я використовував властивість етеричних вихрових об'єктів для захоплення та транспортування заряджених частинок. Генератор на місяць випромінюють етеричні вихрові об'єкти. Вони, проходячи через електричне поле Землі, захоплені заряджені частинки в ньому. З електростатичного поля Місяця має однакову поляризацію як електричне поле Землі, етеричні вихрові об'єкти, що відображаються з неї і знову пішли на Землю, але під різним кутом. Повернувшись до Землі, етеричні вихрові об'єкти знову відображали електричне поле Землі назад до Місяця і так далі. Таким чином, накачали заряджені частинки системи радіорезонансу Землі – електричне поле Землі. Коли резонансна система досягла необхідної концентрації заряджених частинок, вона спонтанно збуджена при її резонансній частоті.

Енергетика посилила мільйон разів резонантними властивостями системи, в електричному полі Землі перетворилася в етеричний вихровий об'єкт величезної потужності. Я не знаю, що станеться. Я пам'ятаю день експерименту дуже добре. Підійшов час розрахунку. Хвилини були дуже повільними і здавалося б роками. Я думав, що я чекаю. Це нарешті час і... нічого не відбулося! П'ять хвилин пропускаються, але нічого не відбулося. У мене з'явилися різні думки: можливо, годинники не працювали, або система не працювала, або, можливо, нічого не повинно статися. Я був на межі Божества. І раптом... Здавалося мені, що світло захопився на даний момент, і було дивне відчуття в моєму тілі, так як якщо тисячі голок застряглися в мене. Незабаром він був над, але був неприємний металевий смак у роті. Всі м'язи розслаблялися і мій голова був гучним. Я відчував повністю перекручений.

Коли я повернувся до своєї лабораторії, я знайшов його практично непристойним, тільки в повітрі він сильно занурився. Я знову заселився агонізуючим очікуванням, бо я не знаю результатів мого експерименту. І тільки після читання про незвичайні явища в газетах я зрозумів, що я створив страшну зброю. Я, безумовно, очікував, що буде великий вибух. Але не було вибуху - це катастрофа! Після цього експерименту я вирішив, що загадка мого винаходу буде загиблим. Я знав, що хтось інший може легко повторити цей божевільний експеримент. Але для цього треба було визнати існування ефіру, а наш науковий світ, коли-небудь далі від правди. Я вдячний Ейнштейну та іншим особам за провідну людство від небезпечного шляху, який я взявся з їхніми броньованими теоріями. І це може бути їх основним. Може бути сто років відтепер, коли людський розум вимагає прецеденції над тваринними інстинктами, мій винахід принесе користь людським гонкам.

й літаючий апарат

Я помітив дивне явище. Коли вона була включена, було чітко продувається вітер до генератора. Спочатку я думав, що потрібно робити з електростатичними засобами. Тоді я вирішив перевірити його. Після гасіння деяких газет разом, я зітхав їх і відразу ж викласти. Газети були заповнені димом. З цими порятувальними газетами я проходив навколо генератора. З будь-якої частини в лабораторії дим пішов до генератора і, випливаючи над ним, вирушили як вихлопну трубу. Коли генератор вийшов, це явище не спостерігало. Зважаючи на це явище, я прийшов до висновку, що мій генератор, який діє на ефір, знижує силу ваги! Щоб перевірити це, я побудував велику вагу. Одна сторона ваги була розташована над генератором. Щоб виключити електромагнітний вплив генератора, ваги були зроблені з добре обробленого дерева. Уважно врівноважені ваги я перевернув на генератор з великим хвилюванням.

На боці шкали, яка була розташована над генератором, швидко підійшов. Я автоматично вимкнено генератор. У вагах знялися і почали перелякати до тих пір, поки вони вийшли в баланс. Це був як фукус. Я завантажив масштаби з баластом, і змінюючи потужність і режим роботи генератора, досягнуто балансу. Після цих експериментів я вирішив побудувати літальний апарат, який може літати не тільки в повітрі, але і в космосі. Принцип роботи даної машини: Генератор, встановлений на літаку, в напрямку його польоту, видаляє ефір. Так як з усіх інших сторін ефір продовжує натискати з такою ж силою, літаюча машина почне рухатися. Ви не відчуєте прискорення, оскільки ефір не заважає вашого руху. На жаль, довелося відмовитися від літака. Це сталося з двох причин: Перш за все, я не маю грошей, щоб покривати цю роботу. Я не хочу, щоб мої винаходи були вбиті! Коли ці божевільні зупинки? ?