До тих пір, як ми живемо, ми все одно маємо можливість піднятися вище – взяти принаймні одну висоту на шляху нашого духовного сходження.

До тих пір, як ми живемо, ми все одно маємо можливість піднятися вище – взяти принаймні одну висоту на шляху нашого духовного сходження.

Я не знаю, як старий ви, мій читач, але я думаю, що ви хочете знати, що:

Марк Като, римський сенатор, вчений грецький у віці 80 років.

Сократи тільки у віці 70 навчилися грати в багато музичних інструментів і вдалося освоювати це мистецтво для досконалості.

Мікеланджело створив свої найбільш значущі картини у віці 80 років.

На 80-ті рр. Ґете закінчив Фауст.

Німецький історик Леопольд Ранг закінчив світову історію у віці 91.

Isaac Newton займається безшовною діяльністю у віці 85 років.

Лео Толстої* у віці 83 був правильним на полі з scythe так, щоб юні скейттети не змогли зберегти його. Сіро-благодійний автор війни і миру в цих венозних літах катання, велоспорт, верхова їзда кінь і присідання з пістолетом (на одній нозі) більше 40 разів!

Американський композитор і диригент Ігор Стравінський працював до 88 років.

Поезія працювала до 77 років.
Лев Толстий до 82,
Віктор Гуго до 83.
академік Іван Павлов - до 87,
Стародавній грецький драматург Софоклес - до 90 років

Філософії *Diogenes* і *Democritus*, артисти *Titian* і
Мікеланджело* продемонстрував творчу діяльність, що проходить восьмий ювілей;

Бернар Шав працював до 94 років.

До речі, не так давно, американські вчені разом з колегами Європи опублікували сенсаційне відкриття:
Виявляється, що мозок людини не розвивається до 25-30 років, як раніше думка, але до 50 років. Крім того, якщо людина продовжує займатися активною психічною діяльністю, то старіння мозку практично не відбувається!

Чому я сказав, що ти все це?

Просто одне:
Не існує такого захворювання, але тільки некоректне психологічне ставлення.
«Не вірити все, що ви чуєте, навіть якщо це у власній голові», - сказав психіатр Данило Амінь.

Найбільші бар’єри та перешкоди в нашому житті.

Про нас

Наша душа, наші внутрішні сили, не мають віку.

Не чекаю на краще час, може бути тільки один кращий час.
Це називається "нині!" й

Протягом життя люди мають різні кризи. Визначені вище особи створили шедеври або вивчення мов після криз. Так були успішними кризи. Після цього людина закриває душу і його вірну долю. Так що я пишу про сьогодні, що час прискорився. З початку останнього століття (за науковцями) ритм життя зріс на 80 разів. І ми пощастимо в цьому плані, ми маємо можливість, яка психологічна, духовна і особистісна розробка, щоб пройти всі тести швидше, і знайти своє призначення, якщо воно ще не знайдено. Наша душа приїжджає до землі, щоб виконати свою місію. І кожен має місію.

Я хочу, щоб кожен знайде свій шлях і життя.