«Люди разом, як і раніше, щоб бути разом. Не обов’язковий, ні честь, ні моральність, не зв’язаний одного чоловіка іншому. Коли людина хоче залишити, він залишить додому, дітей, і помирає. Поки він хоче, він залишається найближчим.
Коли людина хоче бути разом, ніхто з ваших недоліків не завадить йому. Коли людина хоче залишити, ніхто не може його тримати. Неважливо, як неприпустимо, ви, є хтось, хто любить вас. Неважливо, як добре і бажано, є хтось, хто відхиляє вас.
Якщо ви відхилялися, це не означає нічого. Вам не гірше або менше, нічого дійсно буває. Ваша людина в світі і він буде прийняти вас.
Якщо ви прийняли, то один день ви будете частиною, не в житті, але в смерть. Порадуйте, що у вас є, не шкодуйте, що ви втратите і не боятися втратити.
Насолоджуйтеся тим, що є людина, яка сяє на вас. Світло себе - чим більше світла, тим менше страху, тим менше страху, тим менше темряви в душі.
Лист, який хоче повернути дерево, може плавати на струм і літати на вітер. Але дерево не виростить його до старої гілки.
Чим більше ви любите, тим більше ви даєте любов, тим більше ви маєте. Якщо, даючи любов, ви відчуваєте біль або ненависть, то ви подарували людині отруту в шоколадній глазурі. Не обов'язково запитати про вдячність за такий подарунок.
Дякуемо! Нехай людина буде будь-яким, але дзеркало вашої любові, тим більше, що він є.
Розчинаючи у коханій людині є рідкісним талантом і рідкісним сиром.
Будьте собі, будьте гідними, забути про страх – один день не вийде. Але не сьогодні.
Довірити мене. Довірити мене. Сірий. Дякую. Не думають про те, що можна, просто що тут і зараз, в вогонь і воді, під зірками.
Залишити коментар або відгук про Карріон. Приїжджайте перед бажанням стає обсесією.
Які гроші купують варто тільки гроші. Що таке жалений, кричавий, забраний і вкрадений буде один день. Що дається з хорошої волі, з серця, безцінно.
Як дізнатися свій партнер? Ви зустрінете з ним і подаруєте йому в середині дороги. Не знаю. Ні. Ви знайшли. Якщо ви йдете перед тим, що ви знаходитесь на вашому шляху.
й Петро Мамонов