22 кращих котирування великого Фьодора Достоєвського

Фрідріх Ніцш отримав визнання, що Достоєвський був єдиним автором-психологом, який став частково його вчитель.
22 кращих котирування великого Фьодора Достоєвського:

1,1 км Для тих, хто потребує тебе. Щоб бути друзями тільки з тими, хто я впевнений. Причастя з тими, хто приємний... Дякую тим, хто цінує тебе.

2,2 км Не варто знати, що відбувається між чоловіком і дружиною, якщо вони люблять один одного. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, що вони мають, мати рідний, і вона не повинна бути викликана судді і розповісти про інші. Вони самі судді. Любов - це таємниця Бога і повинна бути відключена з усіх очей, незалежно від того, що відбувається.

3. У Чи не засмічує вашу пам'ять з перезавантаженням, або може бути просто не для красивого моменту.

4. У Як знайти час для всіх, хто дійсно хоче.

5. Умань Це дивовижне, що єдиний промінь сонця може зробити до душі людини.

6. Жнівень Душа лікується поруч з дітьми.

7. Про нас Ніколи не пошкодити людину, коли людина буде робити все для вас.

8. У За час, ви втомилися, щоб люди, які не приймають крок до вас.

9. Навігація Життя тимчасово. Якщо все добре йде, насолоджуйтеся ним, це не буде назавжди. Ну, якщо все добре, не лизати його, це не назавжди.

10. І один день у вашому житті буде нове ім'я, яке перетворить попередній до пилу.

11. Життя любові більше, ніж сенс життя.

12. Що це таке: Якщо ви не застудно, ви хворіли людей. Якщо ви чутливі, люди зашкодять вас.

13.00 р. Є три речі більшості людей страху: довіра, розповісти правду і бути собі.

14. Він мудрий чоловік, але діяти мудро, один розум недостатньо.

15.00 р. Дуже мало потрібно знищити чоловіка: потрібно лише переконувати його, що ніхто не потребує роботи, що він робить.

16.00 р. Не один приймає перший крок, тому що кожен думає, що це не взаємно.

17.00 р. У всіх, хто не може перехрестити, для того, як ви перехрестили, неможливо повернутися назад.

18 років Життя суфокати без призначення.

19.00 р. Він, хто хоче зробити хороший, може зробити багато хороших навіть своїми руками пов'язаний.

20. Якщо ви їдете в пункт призначення і зупинитеся дорого, щоб кинути камені на кожному боці собаки, ви ніколи не досягнете мети.

21. Ми всі вірні. Хтось. Або хтось.

22. Не знаю, що дитина, навіть у найскладнішому випадку, може дати надзвичайно важливі поради.

З любов'ю!