Топ 10 саморозвиток книг, які ви думаєте, «Я не читав цей рано!»

1. Алекс Новак, Книга, яка не існує
Якщо у вас є 20 хвилин на добу, ця книга буде змінювати своє життя на тиждень.

Хто повинен прочитати книгу, яка не існує?
1,1 км Шукаємо себе;
2,2 км Життя на автопіло;
3. У Довгий неперевершений сон;
4. У Повідомляючи важливі питання «запізненням»;
5. Умань Аспіранти системного саморозвитку.

Що в книзі?

Ця робота полягає в тому, що «інструментбокс» для управління життям. Ви отримуєте їх і починайте приймати РЕАЛЬНІ кроки, щоб встановити яскраві цілі і (головно) принести їх до життя. Книга містить безліч прикладів, багато теорій і чітких рекомендацій для практичного виконання. Книга написана простим і зрозумілим мовою, без “розчинених” поворотів і надмірної громіздким термінології.

Чому потрібно знайти/завантажити/завантажити книгу?

З'являються онлайн в грудні 2014 року, робота видала ефект бомби вибухнув. Більше 100 000 сторінок на сайті автора. «Книжка, яка не існує» викликала бурю контроверсії, потрапила в усі види графіків і з часом помітили видавців. Автор (Alex Novak) отримав пропозицію на публікацію паперової версії книги. У лютому цього року підписано договір з Петром Видавцем. На полицях магазинів «Книжка, яка не існує» з’явиться наприкінці квітня 2015 року, а потім кожен дізнається про це.

2. Нек Вуйик, «Життя без кордонів»
Нік Вуйський народився без рук і ніг, але він досить незалежний і живе повноцінним і насиченим життям: він отримав два вищі освіти, самостійно набрав на комп'ютер при швидкості 43 слів за хвилину, серфінг, був помадою риболовлі, плаває і навіть копає з лиж в воду. Його книга – натхненна, емоційна історія про те, як подолати труднощі, розпад, вірити в себе і стати щасливою. Нек може говорити про його фізичні проблеми і досвід, про те, наскільки важко було для нього приїхати до умов з його умовою - було момент, коли він хотів би зробити самогубство. У нього багато років навчиться бачити свої проблеми не як перешкода, але як можливість для зростання, встановити великі цілі і завжди досягти того, що він хотів. Без рук і ніг він навчився підніматися в кожному сенсі слова. У своїй книзі Нік сформульував правила життя, що допомогло йому, і тепер він ділиться з читачами.

3. Ітжак Пінтосевич – «Жито!»
Ця книга – синтез останніх відкриттів в галузі медицини, фізіології, психології та секретів підготовки олімпійських спортсменів. Його автор Ітжак Пінтосевич, колишній світово-класний професійний спортсмен, тренер, бізнесмен, створив унікальну програму для зайнятих людей, які проводять більшу частину свого часу на роботі, прагнути досягти важливих цілей і не хочуть змінити свій графік. Мета програми полягає в тому, щоб зберегти їх від «розривів», депресії та захворювання. Завдяки цьому ви можете швидко збільшити рівень енергії, поліпшити здоров’я і досягти найвищої якості в житті.

4. Ігор Манн, "Кількість 1"
«Чому я бачу себе в п'ять років», що відображає рівень навколишнього середовища людини. «Я хочу, щоб бути 1 влада в галузі», але деякі люди дійсно роблять все, щоб досягти мети, особливо на час. І тільки вчинені дії (і їх результати) дають ідею реального масштабу особистості.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не імпортуються деталі. Як і все, потрібно діяти систематично.
Ця книга пропонує такий план, контрольний список, який легко змінювати для Вас особисто. Після читання та наповнення в спеціальних таблицях (складання сильних і слабких якостей, визначення пріоритетів, способів розвитку ключових навичок, зміни образу, методів просування себе), ви отримаєте покроковий алгоритм, як з точки, де ви зараз, щоб дістатися до точки, де ви хочете бути.

5. Умань Йош Вайцкін, Мистецтво навчання
Це автобіографія Джошуа Ваїцкіна, який завоював свій перший національний шаховий чемпіонат у віці 9 років і став чемпіоном бойових мистецтв Тайджі у віці 28 років. Як мені вдалося досягти цього в різних спортивних дисциплінах? Joshua не думаю, що він кращий на шахи або найкращому в Тай Чи. Він каже: "Я найкращий у навчанні." У цій книзі він ділив свою історію і принципи викладання, які допомогли йому піднятися на вершину двічі. Це не тільки історія видатної людини, але і доказ того, що будь-які перемоги і досягнення - до рівня чемпіонів - досягаються завдяки правому способу життя, правих звичок і психологічних настроїв, не вроджені таланти.

6. Жнівень Вадим Зеланд – «Захід техногенної системи»
Якщо ви не маєте особливих якостей і талантів, то ви не маєте іншого способу, ніж вийти з загального замовлення і дозволити собі стати унікальними. З визвольної техніки представлені в книзі, ви можете створити будь-який світ для себе. Ваш інтелект і творчість підвищать рівень генія. У вас немає проблем, щоб досягти поставлених цілей. Ви побачите реальність в незнайомому стилі, як це дійсно є.
Якщо у вас є похилий сон, якщо ваша мета важко досягти, якщо багато людей хочуть, що ви хочете, якщо ви повинні стояти в довгому рядку для вашої мрії. Вам необхідно знати, що у вас є особлива, унікальна можливість. Шанс отримати перевагу, що інші не мають. Шанс зламати матрицю і зламати безкоштовно. Ви повинні принаймні знати, що це можливо.

7. Том Петрос, "Імарин"
Найкраща книга про новий порядок сучасного ділового світу. Письмова в неімітичному стилі, призначеному для більш чіткого висловлення нової філософії автора, Re-imagine! підкаже нам дію.
З’ясуйте увагу на деструктивних прецепціях Тома Пітера, подивіться, як він пророкує смерть бюрократії, і дізнаючись, чому він думає, що бізнес крутий, щоб гарно думати про здоров’я...

8. Брайан Трейсі – отримай з зони комфорту
Книга 1 на саморозвитку. Перекладається на 40 мов. Придбано понад 1 200 000 примірників. З цією книгою стали світові успіхи Брайана Трейса - один з провідних світових експертів з особистого розвитку.
Книга презентує результат більш ніж тридцять років дослідження питань розподілу часу. Вона розповідає про те, як досягти розв’язання складних задач, залишаючи зону комфорту.

9. Навігація Bodo Schaefer, Закони Переможців
У компактній, доступній і захоплюючій формі, 30 перевірених законів і найважливіших стратегій, які допоможуть вам досягти поставлених цілей в будь-якій області життя.

10. Робін Шарм, Монк хто продав його ферарі
Як досягти успіху? Чи можна знайти щастя, яке не залежить від кар’єрного зростання або глобальних криз? Як позбутися від нескінченного занепокоєння протягом всього дня і почати насолоджуватися кожним днем? Чи існують прості рецепти для духовних дарів без комфорту? Як розвивати надпотужність і підсудність долі? І, можливо, найголовніше, як ви знайдете свій виклик і стати собі? Відповідність у цій книзі, яка стала найкращою Разом з колишнім мільйонером Julian Mantle, Robin Sharma пропонує читачеві дивовижну подорож до Сівану – країна, де мрії приходять вірно!