Як сприймати життя для чоловіків і жінок

Чудова стаття про різницю у сприйнятті чого відбувається в житті чоловіків і жінок, як вона впливає на їх розвиток.

Не доторкнувшись до мого першого року, я почав розуміти, що різниця між нами не тільки про зовнішні відмінності, виховання та особисті переваги.

Можливо, перше, що здивувало мене, як моя дружина сприймала, що сталося в її житті. Наприклад, увечері вона поділилася подіями дня. Її історія може тривати годину. У ній було багато деталей, непристойних історій, почуттів і досвіду. Незважаючи на те, що події дня часто досить звичайні, нічого особливого.

Коли я можу поділитися, я тільки запропонував кілька пропозицій про щось важливе для мене. Ось де моя історія закінчується. Я хочу поділитися. І якщо моя дружина запитала провідні питання про мої почуття про те, що сталося, я б не розумію, що потрібно для мене. Як це може бути? У початковому періоді відносин, це призвело до її підозри у моїй невідповідності. У порівнянні з моїми історіями я почав сумніватися. Особливо враховуючи те, що я був вільною в філософських категоріях і в цілому схильний до думки.

Тож я дізнався, що це питання, і з часом вона стала очевидною для мене, як різні наші фокуси. У мене були мої цілі. І мій чоловіче бачення ситуацій прийшла до декількох варіантів:

Мета
мета intact
Мета

Решта моєї уваги не була зосереджена і не дуже значна.
Прослуховуючи вечірні історії дружини, мені довелося визнати, що мій шлях бачити світ досить вузьким і примітивним. Але його дружини, звичайно, не помітили її. Я чоловіка!

Велика різниця.

Я секретно вивчила свою модель сприйняття, в той час як і в порівнянні з іншими народними моделями. Виявилося, що більшість жінок в певній мірі сприймають інформацію аналогічним чином. І це сприйняття має безліч переваг. Наприклад, увага до деталей, насичення вражень, чутливість до внутрішніх станів - як власних, так і інших.

Але це не зупинилося. Згодом я почав помітити більше і більше "жіночі чіпси" до тих пір, поки я виявила велику різницю між чоловіком і жінкою. І в більшості випадків це не на користь чоловіків.

В цілому, відмінність за ступенем і швидкості розвитку чоловіків і жінок чітко помітна, якщо ви подивитеся на те, як діти поводитися. Тепер хлопчики, у порівнянні з однорічними дівчатами, є примітивними і однодумцями. І найгірша частина полягає в тому, що ситуація сама не змінюється з віком.

Людина може змінити ситуацію тільки через свідомі зусилля.
Самі жінки, через деякий час після 25 років вкорінюються в збідне ставлення до чоловіків, так як істоти звичайно корисні, але трохи назад, як великі діти. Звісно, вони не розповідають чоловікам, але якщо ви відмовляєтеся від чоловічих досудів і подивіться на їх поведінку, віваль швидко зникне з очей.

І якщо чоловік вирішує вивчити це питання, він буде змушений визнати, що жінки мають причину цього лікування. Згідно з моїми спостереженнями, до 30 років чоловіка мало шансів на зловживання жінкою, з якою він перебуває у відносинах. І найчастіше, якщо чоловік вважає себе більш розвиненою, це тільки тому, що він запускає жінку з чоловіком, тому він не бачить явний - жінка спочатку дається більше.

Методи сприйняття та духовного розвитку

Що саме різниця у сприйнятті?

Він виражається наступним чином: людина спочатку проаналізує вхідну інформацію, ділиться на категорії, компренує і тільки тоді, якщо він погоджується з ним, проходить через себе. І найчастіше від початкової інформації після чоловічої обробки залишаються крихти.

І розуміючи це питання, що не просто означає, що ми проводимо через слова, але держави, почуття, відчуття, відчуття, навички.

Жінка, навпаки, першою проходить інформацію через себе і тільки тоді, якщо вона має підставу поділитися з кимось в розмові, вона її компренує. Різниця між цими процесами – це колосально і дає жінці великий початок голови над людиною в перші десятиліття життя. Всмоктує інформацію практично відразу, перекладаючи її на навички та досвід, перебуваючи супутні стани. Процес аналізу і побудови вхідної інформації в чітку структуру для жінок в першу чергу не цікавий, а пізніше цікавий тільки в контексті спілкування з чоловіками - як спосіб зануритися в нові держави, або дізнатися співрозмовника краще.

Чистий психічний процес на основі деяких анотації, здається, жінки абсолютно без життя, без будь-якого досвіду і тому ж нудний.

Це одна з причин, чому люди дають помилкове враження від їх розвитку в порівнянні з жінками. Наприклад, у спілкуванні він намагається розкрити свою картину світу через філософські категорії. Жіночий спосіб висловлювання її бачення не характерний. В цілому, будь-яке мовлення без відчутних станів, звук і видимі зображення погано для нього. Якщо жінка говорить переважно абстрактну мову, вона, здається, втратила свою жіночність перед очима. І більшість жінок почувають себе і нехай.

У зв'язку з тим, що жінка відчуває інформацію, а не мислення про неї, до 25 років вона набагато більш досвідчена, ніж чоловік. Майже все. Чоловік поруч з нею протягом цих років як незрілий підліток. Він впевнений, що знає більше жінки, тому що вона не може відповісти на його неправдиві філософські питання. Але коли мова йде про конкретну життєву ситуацію, то виходить, що жінка здатна діяти відразу без релігації на певну філософію, тоді як людина все одно розуміє, що відбувається і не може вирішити діяти.

Ви чули жінок, які придумують деякі проблеми когерентної філософської або психологічної теорії? Чи можливо духовні викладання і релігії? Я думаю, що ви знаєте, що. Ви також можете помітити, що не існує жінок у рядках найбільш духовних викладаннях.

Але якщо ви подивитеся на учасників різних освітніх лекцій та тренінгів, ви помітите, що у них майже завжди більше жінок. Особливо якщо у вас є харизма. І практично всі жінки дають практичні вправи відразу. І причина така ж - жінка воліє проходити через її стани. Теоретичні поняття вторинні до них.

Що про чоловіка?

А людина відмовляється у своєму розвитку, поки він не покладає чітку картину світу, в межах якої він буде діяти, чітко визначивши його цілі і нахили. Тому для чоловіка, органів влади і теорій важливі, за допомогою яких він додає свою картину світу.

Це мінус і плюс. Недолік є те, що людина на початку його шляху розвитку має зовнішній супровід. Він твердо відмовляється на внутрішній ядрі. Всередині є те, що ця зовнішня підтримка може дати йому бездоганну і якусь ідею шляху до неї.

Як я писав раніше, людина спочатку аналізує і ускладнює те, що відбувається. З цієї причини його увага постійно спрямований на зовнішні об'єкти, в яких він втратив почуття себе. У корені чоловічого сприйняття є почуттям неповності, своєрідним пошуком. І це смішно, що почуття нижчості і робить чоловіка основним еволюційним посиланням людства. Подумайте про це.

Для жінки, зовнішні предмети не важливі, її власні враження від них важливі. Пам'ятайте, це перша інформація про себе. І в такому вигляді посудина, в якій світ заливає різні рідини, залишаючи на стінах всі нові смаки. Він вкорінений в почуття власної повноти і не відчуває ніякого внутрішнього недоліку. Вона не повинна залишити свій центр. І в результаті її внутрішня ядра сильніше, ніж чоловік.

Чи має це положення недоліки? Я. Просто один. Не вірю, що вона повинна змінити все про себе. Відчуття повноти позбавляє її мотивації до духовного подяка. Просто це.

І що ще цікавіше, і великі, вона не потребує цього духовного подяка. Це може бути чоловік, який повністю приймає себе. Це буде достатньо, щоб отримати від нього все, що він прийшов до його зусиль. І це, до речі, непросто для неї, давши їй згасне ставлення до чоловіків.

Тому, в шлюбі, мудра жінка в будь-який спосіб надихає чоловіка рости. Його завдання – підняти його на рівень. Після цього всі його подальші досягнення можуть стати власністю.

Чоловік повинен освоїти жіночий спосіб отримання інформації. Покриття на чоловічих якостях. Це найскладніше завдання для нього. Прийняти життя без власних втручань (у вигляді постійного мислення і оцінки) сприймається людиною як різновид внутрішнього самогубства. Descartes колись сказав,

Я думаю, тому я є.

Це дуже чоловічий казка. Для чоловіка, втративши свій суд, засмагає втратити себе. І це страшно. Це може зайняти роки духовної поїздки. Якщо людина починає аналізувати духовні практики, або списки бойових мистецтв, наприклад, він усвідомить, що більшість з них мають « фемінний характер». Суддя за себе: прийняти без опору, повернути сили ворога проти нього, зустріти твердість з м'якістю, бути порожнім, гнучким, струнким, легко.

Звісно, в наші дивні часи змішуються і жіночні якості, і не завжди з'являються так само, як я описав. Чоловіки і жінки часто змінюють ролі. Тим не менш, людина не може втекти з оригінальних параметрів, у вигляді чоловічого і жіночого тіла, що в багатьох випадках функціонують по-різному. Наприклад, робота гормональних систем дуже відрізняється. І це викликає відмінності в тенденціях психіки. А наші інстинкти різні. Отже, хто думає, що наші відмінності дуже довільні, краще розводити в це питання. Відмінності набагато більше, ніж я помітив у цій статті. Я тільки доторкнувся корінь.

І звичайно, душа не має статі. Але просто визнаючи себе за межі людської форми і мислення про це не те ж саме.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное