Перші 3 роки мого свідомого сексуального життя (20 років) були відзначені масивними порушеннями розбиття.

Взагалі я постійно покинути...

Це реальність. Тепер я розумію, що я був занадто хороший, передбачуваний, зрозумілий, скромний. Але факт залишається. Я постійно кинувся дівчатами.
Випаданий на телефоні, накладений і над чашкою чаю. Я був покинутий після сексу, і під час романтичної прогулянки в парку Перемоги (у Санкт-Петербурзі).
І кожен раз я був дуже болючим. Я часто впала в любов і відчував дуже важко під час перерви. На 20, я дуже мало контролю над собою. Я розпущений в дівчину, тому що я хотів любити без обмежень, в повній мірі. І я кохав, а потім я отримав. До...

Я торкнувся про черговий розрив. Я маю. Я не приховує його.
Я вдячний собі, що я не входив в спирт або наркотики.

Ноп.

Я пішов в промісну секс.
І спасибі Богу. Зараз я спокійно писати секс навчання чисто на досвіді.

Але це ще одна історія.
Після іншої перерви все змінилося.
Я пішов до Москви з одного з моїх спортивних друзів. Ми навчалися в Тайському боксі разом.

У Москві мій спортивний друг запровадив мене до колишнього співчуття партнера Сергія. Сєрозха Шарк був нік. Назва Акулєва або Акулчева, не пам'ятаю. Ось чому це прізвище.

Ми проживали в квартирі Seryoga. Він приховав, що він зробив, але він мав багато грошей. Він впевнений хлопець з неймовірною харизмою і мужністю.

Коли я запитав його, де він прийшов, відповідь його батько. папка «Серіозха» була пов’язана з особливими послугами і підняла сина виключно компетентно.

Ранок.

Ми сидимо на кухні. Сериозха - смажені яйця. 1 квітня. Нагадуємо, що Сєрозха вже мала шикарна дівчина – модель, з якою жив він за півроку.

Так кухня. Яйця. Телефонний дзвінок.

Сергій забирає телефон.

до Alyo, Сергій, hello до мене, Anya (his подруга), як ви робите там?
- Ані, це океї, друзі прийшли з Петра, так що давайте йти на прогулянку, як ви?
- Шукаю, Серьож, я дрібний, ось те, що ви, добре, не одягнете, я кинувся і зрозумів, що ми не підходять один одному, занадто багато задуття, ми занадто різні, тому я залишаю вас. Це, я шкодую.
- Левінг? Право. Я отримую. Ну, потім, реж.

Він вішати.

А пауза 2 секунд, потім Сергій каже: "Чись трохи!" Це його.

Похиліть і звідти, він повернувся з нами, і він вже сказав нам, де ми йдемо.

А потім дзвониться, "Серезха!" Приходьте! Я був дівчинкою! З Новим роком, медом! Це просто жарт!

- жарт? Не жартуйте, як і раніше.
- "О, мій Бог, звичайно я не буду!" Про нас

Після цього вона була шовком протягом декількох місяців, але вони зламалися в будь-якому напрямку.

Шість місяців у відносинах!

6 місяців!
А коли кладуть ножа в спині (приблизно у вигляді жарту) - потім кілька секунд, після чого фраза «Хіт трохи», вдихає - і готовий рухатися далі.

Я дізнався цей урок для життя.

Що потрібно. Зручно прикріпити.

У моїй ситуації, коли я покинувся, вона стала життям.

Легко прийшла, легко пішло.
Я все ж переносить цей принцип.
Я намагаюся не дотримуватися людей. Що б не сталося, ми повинні рухатися далі. Пробити Це океї, життя йде на.
Легко прийшла, легко пішло.

А потім це легко. Легко прийшла, легко пішло.

Спасибі за цей неоцінний урок ... Я ніколи не забуває.

Автор: Лев Вожеватов