2495
Я люблю тебе!
Скажіть «Я люблю тебе»: «Я хочу бути з вами, і коли ви не там, я відчуваю себе погано і пропустіть тебе». Щоб сказати “Я люблю тебе” – сказати “Коли я шукаю тебе, щось пом’якшує у мене, і я хочу захопити тебе і тримати тебе щільно. й
Це означає, що з Яномами, Я пікі іракеми, «Я зможу, що ти зроблю. й
Це означає, що «Частина тебе прийшла в мене і живе у мене». Я бачу вас уві сні, бо я відчуваю вашу присутність навіть коли ви не навколо. Я не можу уявити, що це буде б жити без тебе. А після того, як ми говорили про те, що це щиро, кладемо наші серця в слова, після того, як ми в основному повторюємо його в реєстрі офіс або в міському залі, ми розлучення – більше половини часу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу, якщо у нас є тривалий термін служби?
The Seattle Love Lab, створений Джоном та Джулі Готтманом, вивчає довгострокові життя пар. Вони прагнуть зрозуміти, що відрізняє сильні та гармонійні союзи від тих пар, які (разом яскраво і солодко) спалахують і відразу виходять. Для останнього шлюбу необхідно чесно і щиро відповісти на «так» на три прості питання.
1,1 км «Що вам подобається бути друзями з цією людиною?» В інших словах, можливо, у вас є багата і плідна відносина з цією особою, якщо ви не були сексуальними партнерами і не збиралися мати дітей? Таке питання відразу виключає всіх тих, хто ми в першу чергу пов'язані з фізичними пам'ятками або планами, які не прив'язані до повсякденної реальності повсякденного життя. Коли я кажу, "Я люблю тебе", "Я люблю жити з вами, навіть якщо ми не піклуємося один одному або планувати майбутнє? й
Чи можу я сказати себе з певним кандором, що я люблю вас з усіма правами? ?
2,2 км Ви поважаєте, що людина як людина (з власними вподобаннями, життям, значеннями)? З іншого боку, ви поважаєте ставлення до світу і його відносин з іншими, незалежно від його поведінки до вас? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми говоримо «Я люблю тебе»: «Я люблю тебе в подарунок до світу, що вже ваша присутність в ній? й
3. У «Чи не зайдеш?» Недоліки, які вже дратують вас з дня до дня, майже напевно продовжать робити крек і стрибати механізм вашої пари: звички відкинути речі або необхідність зустріти друзів з кожним днем.
Я хочу сказати мені «Я люблю тебе» «Я зумів переконувати себе, що з часом все, що не підходить мені, згладжує»? Чи можу я сказати, «Що я люблю тебе так потужною, тому неповторною, і тому бажано, щоб я люблю тебе не дивлячись на все, що відрізняє вас і завжди відрізняє вас від мого ідеального?» Чистий Я скажу себе з максимальною відвертістю, що я люблю тебе з правдою?
Я щасливий, коли ви можете поєднувати романтику та реальність. Я люблю, коли любов займає своє правильне місце: ноги стоять на землі, і її голова досягає зірок.
Давид Серван-Схребер